levonik написа:Посяхте съмнението в мен. Не ви е срам! Сега се насочвам към замазката. Някъде ми мина такава в чували - добавяш водата, бъркаш и мажеш. Благодаря!
Добре е че разбра че ще сгрешиш
levonik написа:Посяхте съмнението в мен. Не ви е срам! Сега се насочвам към замазката. Някъде ми мина такава в чували - добавяш водата, бъркаш и мажеш. Благодаря!
bobidi написа:Гледам всички скочиха срещу картона само не разбрах какъв е проблемът с него. И шкафове може да си закачи човека и всичко. Конструкцията се прави през 50 см. и си закачваш нещата без проблем. Интересно от къде ще влезнат хлебарки ако няма оставени дупки, това с влагата също не ми се коментира, говорим за кухня не за баня. Ако е направено читаво проблем няма.
calm написа:Не мога да се съглася, че новото в строителство е само картон. Имаше такава практика, но в последните две- три години освен някой заблуден да го ползва вместо мазилка, не съм виждал.
Ivo_Dinkov написа:bobidi написа:Гледам всички скочиха срещу картона само не разбрах какъв е проблемът с него. И шкафове може да си закачи човека и всичко. Конструкцията се прави през 50 см. и си закачваш нещата без проблем. Интересно от къде ще влезнат хлебарки ако няма оставени дупки, това с влагата също не ми се коментира, говорим за кухня не за баня. Ако е направено читаво проблем няма.
Има, и то голям.
Като купих апартамента ми, беше целия с картон. Разбих и изхвърлих всичко, понеже за 9 месеца съществуване, навсякъде беше почнало да си проличава колко краткотраен е картона, отделно веселбите със закрепването.
levonik написа:Здравейте!
Предстои ми поставяне на гипсокартон на кухненска стена, на която ще се закрепва шкаф. Разбрах, че там където ще бъдат болтовете трябва да са и железните релси. Не съм купил още шкафа и се тревожа, че е възможно да има различни размери на гърбовете на шкафовете и да стане разминаване. Ако има стандартни размери е лесно да вляза в първия мебелен и да ги сваля.
Та , има ли стандарт или не?
Предварително благодаря за отзивчивостта ви!
Ivo_Dinkov написа:Оплакванията ми бяха основно от банята, която също беше с картон за основа.
Имаше спукано тук- там по снадките на листовете.
Иначе имам порядъчно тежки шкафове, които не бих рискувал да ги качвам на картон.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта