Русенски университет "Ангел Кънчев"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Re: Русенски университет "Ангел Кънчев"
аз лично учих там ТТТ и прекъснах само заради двама трима преподаватели които се вземаха доста на сериозно /единия по двигатели ми обяснява как нямало БЕНЗИНОВ ДВГ с принудително пълнене не бил измислен още
/и дрънкат само врели не кипели та какво да науча от тея хора...........

Не ми се чете,защото се учат абсолютни глупости,не за друго.Ейго колегата горе каза как е положението.Общо взето в Бг висше се учи да имаш диплома,не за друго.Един приятел е в Ту 3-ти курс и вика че на нищо не са ги научили.
както пича по-горе написа само некви дъртаци дет дрънкат простотии и се мислат за големи специалисти.

както пича по-горе написа само некви дъртаци дет дрънкат простотии и се мислат за големи специалисти.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
rabotnika написа:.... ми обяснява как нямало БЕНЗИНОВ ДВГ с принудително пълнене не бил измислен още ..........
То човек ако на всяка шега се хваща

avicci написа:Не ми се чете,защото се учат абсолютни глупости,не за друго.Ейго колегата горе каза как е положението.Общо взето в Бг висше се учи да имаш диплома,не за друго.Един приятел е в Ту 3-ти курс и вика че на нищо не са ги научили.![]()
Напълно си прав ,не е необходимо да четеш за да навлезеш дебрите на абсолютната глупост.
Колегата дето знае как е положението- със сигурност има некадърни преподаватели,но дано не са станали толкова много , но е много вероятно.Да вземем например теб , и ти се готвиш да ставаш инжинер без да учиш, какъвто ако станеш , то и твоите подчинени с право ще казват ,че дрънкаш простотии и се смяташ за голям специалист.
А приятеля ти в трети курс защо стои още там , да бяга не може така нищичко да не са го научили. Безсрамници , на нищичко да не научат момчето.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
avicci написа:Не ми се чете,защото се учат абсолютни глупости,не за друго.Ейго колегата горе каза как е положението.Общо взето в Бг висше се учи да имаш диплома,не за друго.Един приятел е в Ту 3-ти курс и вика че на нищо не са ги научили.![]()
Като инженер "нямам интерес"

Въпреки това :
1. Всеки човек , който не разбира даден проблем , го нарича глупост
2. Всеки отказал се от някаква работа , има оправдание , и най-често вината не е в него
3. В целият свят вероятно има хора , които учат само заради диплома
4. Ученето в университета би трябвало да е грижа най-вече на студента , а не на доцента . Т.е. старание , самообучение и взискателност към преподавателя , питане до "дупка" . Колкото и да не разбира този доцент , вероятността да знае по-малко от вас е нищожна

5. За "дъртаците" - нямате си представа всъщност колко малко се е променил един автомобил (ДВГ) като механика , и то към опростяване

Не ме опровегавайте , а помислете . Ако си имате чичо владика и просто ви трябва диплома за да "бачкате" еди къде си - то е ясно , но ако имате цел в живота помислете добре

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
не е точно базик защото овека почна да ми прави сметки как степента на сгъстяване на бензиновия мотор била малка и нямало как да развърта турбината нямало било обем за сгъстяване на въздуха в горивната камера и още купища простотии от родаmilmar написа:rabotnika написа:.... ми обяснява как нямало БЕНЗИНОВ ДВГ с принудително пълнене не бил измислен още ..........
То човек ако на всяка шега се хваща...
дали е шега????
- V_Power
- Автомобил:
- Двигател:
A случайно да има някой които е Енергетика и обзавеждане (ЕЕО) или пък някой ,който разбира механиката 

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
V_Power написа:A случайно да има някой които е Енергетика и обзавеждане (ЕЕО) или пък някой ,който разбира механиката
Kурсова ли чадо

- V_Power
- Автомобил:
- Двигател:
xploda написа:V_Power написа:A случайно да има някой които е Енергетика и обзавеждане (ЕЕО) или пък някой ,който разбира механиката
Kурсова ли чадоПри коня, при коня в трето има всичко...на прилични цени
Ооо мерси пари за грешни курсови недавам

- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
Аааа явно доста хора познават коня от СО-3
, то май и ще излезе, че доста хора от форума се навъртат около тоз университет
само дето не сме се засичали, или просто не се знаем.
Между другото като ходих да си вземам папка за чертежите- естествено при коня се по базикнахме и той леко ми намекна, че може да ми направи чертежите ама аз набързо го одрязах щото то това е май единствения предмет по който ми върви
.

Между другото като ходих да си вземам папка за чертежите- естествено при коня се по базикнахме и той леко ми намекна, че може да ми направи чертежите ама аз набързо го одрязах щото то това е май единствения предмет по който ми върви

- V_Power
- Автомобил:
- Двигател:
ludiq1918 написа:Аааа явно доста хора познават коня от СО-3, то май и ще излезе, че доста хора от форума се навъртат около тоз университет
само дето не сме се засичали, или просто не се знаем.
Между другото като ходих да си вземам папка за чертежите- естествено при коня се по базикнахме и той леко ми намекна, че може да ми направи чертежите ама аз набързо го одрязах щото то това е май единствения предмет по който ми върви.
Ами то всеки от русенския познава коня ,особено към края на семестъра

- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
ТТТ (транспорта), засега казват че е нямало толкова "умна" група колкото нашата, някакви събирани от кол и въже
.
п.п. А да не вземат да се карат администраторите/модераторите, че излизаме извън темата ?

п.п. А да не вземат да се карат администраторите/модераторите, че излизаме извън темата ?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Позна. И като един бивш възпитаник на този университет, макар и само за две години, приключвам тази тема.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”