Русенски университет "Ангел Кънчев"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Re: Русенски университет "Ангел Кънчев"

Мнениеот rabotnika » Пон 31 окт 2011 16:15

аз лично учих там ТТТ и прекъснах само заради двама трима преподаватели които се вземаха доста на сериозно /единия по двигатели ми обяснява как нямало БЕНЗИНОВ ДВГ с принудително пълнене не бил измислен още maikomila /и дрънкат само врели не кипели та какво да науча от тея хора...........

avicci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avicci » Пон 31 окт 2011 17:37

Не ми се чете,защото се учат абсолютни глупости,не за друго.Ейго колегата горе каза как е положението.Общо взето в Бг висше се учи да имаш диплома,не за друго.Един приятел е в Ту 3-ти курс и вика че на нищо не са ги научили. mhihi
както пича по-горе написа само некви дъртаци дет дрънкат простотии и се мислат за големи специалисти.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 31 окт 2011 17:54

rabotnika написа:.... ми обяснява как нямало БЕНЗИНОВ ДВГ с принудително пълнене не бил измислен още ..........

То човек ако на всяка шега се хваща :lol: ...

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Пон 31 окт 2011 22:30

avicci написа:Не ми се чете,защото се учат абсолютни глупости,не за друго.Ейго колегата горе каза как е положението.Общо взето в Бг висше се учи да имаш диплома,не за друго.Един приятел е в Ту 3-ти курс и вика че на нищо не са ги научили. mhihi
както пича по-горе написа само некви дъртаци дет дрънкат простотии и се мислат за големи специалисти.

Напълно си прав ,не е необходимо да четеш за да навлезеш дебрите на абсолютната глупост.
Колегата дето знае как е положението- със сигурност има некадърни преподаватели,но дано не са станали толкова много , но е много вероятно.Да вземем например теб , и ти се готвиш да ставаш инжинер без да учиш, какъвто ако станеш , то и твоите подчинени с право ще казват ,че дрънкаш простотии и се смяташ за голям специалист.
А приятеля ти в трети курс защо стои още там , да бяга не може така нищичко да не са го научили. Безсрамници , на нищичко да не научат момчето.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Вто 01 ное 2011 10:28

avicci написа:Не ми се чете,защото се учат абсолютни глупости,не за друго.Ейго колегата горе каза как е положението.Общо взето в Бг висше се учи да имаш диплома,не за друго.Един приятел е в Ту 3-ти курс и вика че на нищо не са ги научили. mhihi

Като инженер "нямам интерес" mhihi покрай мен да има добри инженери , надявам се , се сещате защо ? :D
Въпреки това :
1. Всеки човек , който не разбира даден проблем , го нарича глупост
2. Всеки отказал се от някаква работа , има оправдание , и най-често вината не е в него
3. В целият свят вероятно има хора , които учат само заради диплома
4. Ученето в университета би трябвало да е грижа най-вече на студента , а не на доцента . Т.е. старание , самообучение и взискателност към преподавателя , питане до "дупка" . Колкото и да не разбира този доцент , вероятността да знае по-малко от вас е нищожна mhihi . Ако е обратното , няма лошо вие да го научите на нещо :да: .
5. За "дъртаците" - нямате си представа всъщност колко малко се е променил един автомобил (ДВГ) като механика , и то към опростяване :) . Идеята е опростяване на механиката за сметка на електрониката и е съвсем логично .

Не ме опровегавайте , а помислете . Ако си имате чичо владика и просто ви трябва диплома за да "бачкате" еди къде си - то е ясно , но ако имате цел в живота помислете добре :да: .

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Вто 01 ное 2011 17:17

milmar написа:
rabotnika написа:.... ми обяснява как нямало БЕНЗИНОВ ДВГ с принудително пълнене не бил измислен още ..........

То човек ако на всяка шега се хваща :lol: ...
не е точно базик защото овека почна да ми прави сметки как степента на сгъстяване на бензиновия мотор била малка и нямало как да развърта турбината нямало било обем за сгъстяване на въздуха в горивната камера и още купища простотии от рода
дали е шега????

Потребителски аватар
V_Power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот V_Power » Нед 11 дек 2011 9:56

A случайно да има някой които е Енергетика и обзавеждане (ЕЕО) или пък някой ,който разбира механиката :D

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Нед 11 дек 2011 11:19

V_Power написа:A случайно да има някой които е Енергетика и обзавеждане (ЕЕО) или пък някой ,който разбира механиката :D

Kурсова ли чадо mhihi При коня, при коня в трето има всичко...на прилични цени mhihi

Потребителски аватар
V_Power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот V_Power » Нед 11 дек 2011 11:56

xploda написа:
V_Power написа:A случайно да има някой които е Енергетика и обзавеждане (ЕЕО) или пък някой ,който разбира механиката :D

Kурсова ли чадо mhihi При коня, при коня в трето има всичко...на прилични цени mhihi

Ооо мерси пари за грешни курсови недавам :lol:

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Нед 11 дек 2011 16:48

Аааа явно доста хора познават коня от СО-3 :063: , то май и ще излезе, че доста хора от форума се навъртат около тоз университет mhihi само дето не сме се засичали, или просто не се знаем.
Между другото като ходих да си вземам папка за чертежите- естествено при коня се по базикнахме и той леко ми намекна, че може да ми направи чертежите ама аз набързо го одрязах щото то това е май единствения предмет по който ми върви :horror: .

Потребителски аватар
V_Power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот V_Power » Нед 11 дек 2011 17:38

ludiq1918 написа:Аааа явно доста хора познават коня от СО-3 :063: , то май и ще излезе, че доста хора от форума се навъртат около тоз университет mhihi само дето не сме се засичали, или просто не се знаем.
Между другото като ходих да си вземам папка за чертежите- естествено при коня се по базикнахме и той леко ми намекна, че може да ми направи чертежите ама аз набързо го одрязах щото то това е май единствения предмет по който ми върви :horror: .

Ами то всеки от русенския познава коня ,особено към края на семестъра :D :D Може някои път да се съберем от форума и да се запознаем.Ти каква спецялност си:P

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Нед 11 дек 2011 23:01

ТТТ (транспорта), засега казват че е нямало толкова "умна" група колкото нашата, някакви събирани от кол и въже mhihi .

п.п. А да не вземат да се карат администраторите/модераторите, че излизаме извън темата ?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 12 дек 2011 0:11

Позна. И като един бивш възпитаник на този университет, макар и само за две години, приключвам тази тема.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”