/и дрънкат само врели не кипели та какво да науча от тея хора...........Русенски университет "Ангел Кънчев"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Re: Русенски университет "Ангел Кънчев"
аз лично учих там ТТТ и прекъснах само заради двама трима преподаватели които се вземаха доста на сериозно /единия по двигатели ми обяснява как нямало БЕНЗИНОВ ДВГ с принудително пълнене не бил измислен още
/и дрънкат само врели не кипели та какво да науча от тея хора...........
/и дрънкат само врели не кипели та какво да науча от тея хора...........Re: Русенски университет "Ангел Кънчев"
Не ми се чете,защото се учат абсолютни глупости,не за друго.Ейго колегата горе каза как е положението.Общо взето в Бг висше се учи да имаш диплома,не за друго.Един приятел е в Ту 3-ти курс и вика че на нищо не са ги научили.
както пича по-горе написа само некви дъртаци дет дрънкат простотии и се мислат за големи специалисти.
както пича по-горе написа само некви дъртаци дет дрънкат простотии и се мислат за големи специалисти.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
rabotnika написа:.... ми обяснява как нямало БЕНЗИНОВ ДВГ с принудително пълнене не бил измислен още ..........
То човек ако на всяка шега се хваща
avicci написа:Не ми се чете,защото се учат абсолютни глупости,не за друго.Ейго колегата горе каза как е положението.Общо взето в Бг висше се учи да имаш диплома,не за друго.Един приятел е в Ту 3-ти курс и вика че на нищо не са ги научили.![]()
Напълно си прав ,не е необходимо да четеш за да навлезеш дебрите на абсолютната глупост.
Колегата дето знае как е положението- със сигурност има некадърни преподаватели,но дано не са станали толкова много , но е много вероятно.Да вземем например теб , и ти се готвиш да ставаш инжинер без да учиш, какъвто ако станеш , то и твоите подчинени с право ще казват ,че дрънкаш простотии и се смяташ за голям специалист.
А приятеля ти в трети курс защо стои още там , да бяга не може така нищичко да не са го научили. Безсрамници , на нищичко да не научат момчето.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
avicci написа:Не ми се чете,защото се учат абсолютни глупости,не за друго.Ейго колегата горе каза как е положението.Общо взето в Бг висше се учи да имаш диплома,не за друго.Един приятел е в Ту 3-ти курс и вика че на нищо не са ги научили.![]()
Като инженер "нямам интерес"
покрай мен да има добри инженери , надявам се , се сещате защо ? Въпреки това :
1. Всеки човек , който не разбира даден проблем , го нарича глупост
2. Всеки отказал се от някаква работа , има оправдание , и най-често вината не е в него
3. В целият свят вероятно има хора , които учат само заради диплома
4. Ученето в университета би трябвало да е грижа най-вече на студента , а не на доцента . Т.е. старание , самообучение и взискателност към преподавателя , питане до "дупка" . Колкото и да не разбира този доцент , вероятността да знае по-малко от вас е нищожна
. Ако е обратното , няма лошо вие да го научите на нещо
.5. За "дъртаците" - нямате си представа всъщност колко малко се е променил един автомобил (ДВГ) като механика , и то към опростяване
Не ме опровегавайте , а помислете . Ако си имате чичо владика и просто ви трябва диплома за да "бачкате" еди къде си - то е ясно , но ако имате цел в живота помислете добре
.- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
не е точно базик защото овека почна да ми прави сметки как степента на сгъстяване на бензиновия мотор била малка и нямало как да развърта турбината нямало било обем за сгъстяване на въздуха в горивната камера и още купища простотии от родаmilmar написа:rabotnika написа:.... ми обяснява как нямало БЕНЗИНОВ ДВГ с принудително пълнене не бил измислен още ..........
То човек ако на всяка шега се хваща...
дали е шега????
- V_Power
- Автомобил:
- Двигател:
A случайно да има някой които е Енергетика и обзавеждане (ЕЕО) или пък някой ,който разбира механиката 
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
V_Power написа:A случайно да има някой които е Енергетика и обзавеждане (ЕЕО) или пък някой ,който разбира механиката
Kурсова ли чадо
При коня, при коня в трето има всичко...на прилични цени 
- V_Power
- Автомобил:
- Двигател:
xploda написа:V_Power написа:A случайно да има някой които е Енергетика и обзавеждане (ЕЕО) или пък някой ,който разбира механиката
Kурсова ли чадоПри коня, при коня в трето има всичко...на прилични цени
Ооо мерси пари за грешни курсови недавам
- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
Аааа явно доста хора познават коня от СО-3
, то май и ще излезе, че доста хора от форума се навъртат около тоз университет
само дето не сме се засичали, или просто не се знаем.
Между другото като ходих да си вземам папка за чертежите- естествено при коня се по базикнахме и той леко ми намекна, че може да ми направи чертежите ама аз набързо го одрязах щото то това е май единствения предмет по който ми върви
.
, то май и ще излезе, че доста хора от форума се навъртат около тоз университет
само дето не сме се засичали, или просто не се знаем. Между другото като ходих да си вземам папка за чертежите- естествено при коня се по базикнахме и той леко ми намекна, че може да ми направи чертежите ама аз набързо го одрязах щото то това е май единствения предмет по който ми върви
.- V_Power
- Автомобил:
- Двигател:
ludiq1918 написа:Аааа явно доста хора познават коня от СО-3, то май и ще излезе, че доста хора от форума се навъртат около тоз университет
само дето не сме се засичали, или просто не се знаем.
Между другото като ходих да си вземам папка за чертежите- естествено при коня се по базикнахме и той леко ми намекна, че може да ми направи чертежите ама аз набързо го одрязах щото то това е май единствения предмет по който ми върви.
Ами то всеки от русенския познава коня ,особено към края на семестъра
- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
ТТТ (транспорта), засега казват че е нямало толкова "умна" група колкото нашата, някакви събирани от кол и въже
.
п.п. А да не вземат да се карат администраторите/модераторите, че излизаме извън темата ?
.п.п. А да не вземат да се карат администраторите/модераторите, че излизаме извън темата ?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Позна. И като един бивш възпитаник на този университет, макар и само за две години, приключвам тази тема.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”