Сори за колата важното е че сте добре ламарини се изправят здраве не се купува
Направо ми се реве вече :( бахти каръка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Писаха ми акт, ама това е бял кахър (освен ако не взимат повече от 10 точки за ПТП).
Иначе и мен АБС-а ме е спасявал много пъти, но съм забелязвал и друг път, че при движение с малка скорост нещо вместо да помага, повече пречи. Колегата пред мен имаше около 5-7 метра следи по асвалта и спря, а аз нямах следи и го нацелих. Скоростта беше много ниска - не повече от 40 км/ч, движехме се колона.
Абе наистина добре е, че всички са живи и здрави, а и колегата който пострада заради мен, излезе рабран и нямаше обичайните ексцесии около такива сблъсаци ...
Иначе и мен АБС-а ме е спасявал много пъти, но съм забелязвал и друг път, че при движение с малка скорост нещо вместо да помага, повече пречи. Колегата пред мен имаше около 5-7 метра следи по асвалта и спря, а аз нямах следи и го нацелих. Скоростта беше много ниска - не повече от 40 км/ч, движехме се колона.
Абе наистина добре е, че всички са живи и здрави, а и колегата който пострада заради мен, излезе рабран и нямаше обичайните ексцесии около такива сблъсаци ...
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
Shit happens. Пак е малкото дяволче.Поправимо е.Баналното - просто ламарини.Хубаво Голфче наистина жалко че му се случват такива неща(както чух за 2-ри път).Малко смешно може да звучи ама сложи му една иконка.Ако не пази поне не пречи.Аз и иконка съм си сложил и оченце синьо.Ако не нашия,дано поне рязания пази.Пробвай.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”