Куките писаха ли ти акт защото ти си виновен май в този случай Сори за колата важното е че сте добре ламарини се изправят здраве не се купува А на Шундата дето е избягала е...ма.....цата
Писаха ми акт, ама това е бял кахър (освен ако не взимат повече от 10 точки за ПТП).
Иначе и мен АБС-а ме е спасявал много пъти, но съм забелязвал и друг път, че при движение с малка скорост нещо вместо да помага, повече пречи. Колегата пред мен имаше около 5-7 метра следи по асвалта и спря, а аз нямах следи и го нацелих. Скоростта беше много ниска - не повече от 40 км/ч, движехме се колона.
Абе наистина добре е, че всички са живи и здрави, а и колегата който пострада заради мен, излезе рабран и нямаше обичайните ексцесии около такива сблъсаци ...
сигурен съм че е станало така понеже си започнал да спираш 1 идея по-късно от този отпред....а като гледам щетите 10 см не са ти стигнали......та от там идват тези 10 см не от абс-а
Абе наистина добре е, че всички са живи и здрави, а и колегата който пострада заради мен, излезе рабран и нямаше обичайните ексцесии около такива сблъсаци ...[/quote]
Musur,супер гадно,ама кво да се прави,има и такива неща.Аз пък въобще не съм отварял Офф-топик и не знаех,чак сега видях,а ти писах разни неща,sorry брат и да оправиш машината и като идваш насам свиркай!Успех!
Наистина е неприятно. Не го пожелавам и на най-омразния ми човек да му се случи. А при теб, нас всички във форума като знам как трепериме на колите си имам някаква бегла представа как се чувстваш в момента.
Shit happens. Пак е малкото дяволче.Поправимо е.Баналното - просто ламарини.Хубаво Голфче наистина жалко че му се случват такива неща(както чух за 2-ри път).Малко смешно може да звучи ама сложи му една иконка.Ако не пази поне не пречи.Аз и иконка съм си сложил и оченце синьо.Ако не нашия,дано поне рязания пази.Пробвай.
Наистина много жалко за прекрасния Голф. Важното е че ти си ОК, другото са ламарини /ама какви, страхотия си е твоя Голф/. Само едно питане, макар че предполагам се грижиш за тия работи, ама може време да не ти е останало - с какви гуми беше - зимни или летни?
сори колега ,ама тенекия прави се и ще бъде още по добре от преди;погледни от хубавата страна ,не се захабява боята и не ти трябва пастиране.горе главата