Писна ми от безумноста!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 02 ное 2006 9:34

споко всеки има такива моменти, има къде по -лошо Африка, Лат. Америка, глад, мизерия, войни....

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 02 ное 2006 9:49

Незнам само какво правите в тази София :? Plovdiv forever :P

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 02 ное 2006 9:51

уха тази тема да не придобие лоши наклони...!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 02 ное 2006 11:43

защо всеки казва, спокойно има и по-зле, верно има, ама има и къде-къде по-добре.....
вижте Унгария ко напрай, а ние като стане дума в някоя тема за организиран протест и нищо не става, що...... щото има и къде-къде по-зле и тоя дето зима заплата 800 лв. си казва, я па оня работи за 400, да не съм аз виновен за това, да се оправя, аз само ще му кажа, че има хора дето работят за 200.......
и така си траем......
Четох едно списание - National Geographic - в една статия от 1908 г. за България пише, че народа ни е странно търпелив......, явно не е виновна само Държавата (която въобще я няма, щото никоя институция не мисли за нас....), но и ние, щото "някак си не можем" да им кажем нищо
Някой нещо, а?

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 02 ное 2006 11:58

batmilko написа:защо всеки казва, спокойно има и по-зле, верно има, ама има и къде-къде по-добре.....
вижте Унгария ко напрай, а ние като стане дума в някоя тема за организиран протест и нищо не става, що...... щото има и къде-къде по-зле и тоя дето зима заплата 800 лв. си казва, я па оня работи за 400, да не съм аз виновен за това, да се оправя, аз само ще му кажа, че има хора дето работят за 200.......
и така си траем......
Четох едно списание - National Geographic - в една статия от 1908 г. за България пише, че народа ни е странно търпелив......, явно не е виновна само Държавата (която въобще я няма, щото никоя институция не мисли за нас....), но и ние, щото "някак си не можем" да им кажем нищо
Някой нещо, а?

Абсолютно съм съгласен с това!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 02 ное 2006 12:02

не може да бъде, с фена сме на едно мнение
:roll: :roll: :twisted: :twisted: mhihi mhihi :012: :012:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 02 ное 2006 12:17

batmilko написа:не може да бъде, с фена сме на едно мнение
:roll: :roll: :twisted: :twisted: mhihi mhihi :012: :012:

ся и УАН ще те подкрепи :lol:
съгласен съм, написах го на човека, за да го ободря
:012:

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Чет 02 ное 2006 12:17

batmilko написа:защо всеки казва, спокойно има и по-зле, верно има, ама има и къде-къде по-добре.....
и така си траем......
Някой нещо, а?

Много си прав за това че когато стане въпрос за някакав протест се се намира някои да каже "има и по зле"----Зна4и кво излиза дай ние да се примиряваме с цялата гадост щото по някой места е много по зле! НО ние неискаме по зле а искаме да е по добре и тъй като виждаме че наистина може се стремим.Обаче наистина народа ни е адцки тарпелив и това ни е изиграло лоша шега през годините.

batmilko-ти си точен човек--оценям го!

Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klisurov » Чет 02 ное 2006 12:51

batmilko написа:... Някой нещо, а?
Да ... провери кой организира първата студентска стачка в ТУ София (тогава ВМЕИ Ленин) и се замисли защо от десет години не гласува ... Препрочети на Христо Ботев "Към брата си" и "В механата"

А по темата:
cerosina написа:Човеко, съчувствам ти искрено, това искам само да кажа ... защото ти е толкова черно, че не може да видиш златната есен , хубавата жена с която си се разминал , усмивката на детето.
Горе главата, ще се оправят нещата! Аз съм с теб!
Бих само уточнил: Ние сме тези, които трябва да оправим нещата ...

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Чет 02 ное 2006 13:04

klisurov написа:Бих само уточнил: Ние сме тези, които трябва да оправим нещата ...

ДА ТУК СЪМ НА АБСОЛЮТНО СЪЩОТО МНЕНИЕ С ТЕБ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ВАРИАНТ-при който поне внуците ни ще имат по добър живот!

Потребителски аватар
Kalinn
Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
Двигател: ARL

Мнениеот Kalinn » Чет 02 ное 2006 13:40

radotom написа:
Kalinn написа:Давам още един пример.Един приятел ми разправяше,че шефат на предприятието което работи нямал пари да им плати мизерните 180лв. заплата а в същото време жената на собственика си купува Ауди Q7.Кажи ми това на какво прилича. :evil:
На такъв един, предния работодател, как му го нацепих.. :twisted: :twisted:
Скарахме се нещо и то пред свидетели! Тоя вика: Радостине, ще те уволня!
А аз най спокойно и с широка усмивка:
-Ама обещаваш ли? :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou:
ПОЛУДЯ!!! Ама не ме уволни! Сам се махнах сле 6 месеца. :twisted:

Радвам се за теб.Но аз ти говоря,че този приятел няма къде другаде да работи и за това е принуден.Мразя такива работодатели. :beat_butt2 :080: :081:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”