Писна ми от безумноста!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
защо всеки казва, спокойно има и по-зле, верно има, ама има и къде-къде по-добре.....
вижте Унгария ко напрай, а ние като стане дума в някоя тема за организиран протест и нищо не става, що...... щото има и къде-къде по-зле и тоя дето зима заплата 800 лв. си казва, я па оня работи за 400, да не съм аз виновен за това, да се оправя, аз само ще му кажа, че има хора дето работят за 200.......
и така си траем......
Четох едно списание - National Geographic - в една статия от 1908 г. за България пише, че народа ни е странно търпелив......, явно не е виновна само Държавата (която въобще я няма, щото никоя институция не мисли за нас....), но и ние, щото "някак си не можем" да им кажем нищо
Някой нещо, а?
вижте Унгария ко напрай, а ние като стане дума в някоя тема за организиран протест и нищо не става, що...... щото има и къде-къде по-зле и тоя дето зима заплата 800 лв. си казва, я па оня работи за 400, да не съм аз виновен за това, да се оправя, аз само ще му кажа, че има хора дето работят за 200.......
и така си траем......
Четох едно списание - National Geographic - в една статия от 1908 г. за България пише, че народа ни е странно търпелив......, явно не е виновна само Държавата (която въобще я няма, щото никоя институция не мисли за нас....), но и ние, щото "някак си не можем" да им кажем нищо
Някой нещо, а?
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:защо всеки казва, спокойно има и по-зле, верно има, ама има и къде-къде по-добре.....
и така си траем......
Някой нещо, а?
Абсолютно съм съгласен с това!
batmilko написа:защо всеки казва, спокойно има и по-зле, верно има, ама има и къде-къде по-добре.....
и така си траем......
Някой нещо, а?
Много си прав за това че когато стане въпрос за някакав протест се се намира някои да каже "има и по зле"----Зна4и кво излиза дай ние да се примиряваме с цялата гадост щото по някой места е много по зле! НО ние неискаме по зле а искаме да е по добре и тъй като виждаме че наистина може се стремим.Обаче наистина народа ни е адцки тарпелив и това ни е изиграло лоша шега през годините.
batmilko-ти си точен човек--оценям го!
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ... провери кой организира първата студентска стачка в ТУ София (тогава ВМЕИ Ленин) и се замисли защо от десет години не гласува ... Препрочети на Христо Ботев "Към брата си" и "В механата"batmilko написа:... Някой нещо, а?
А по темата:
Бих само уточнил: Ние сме тези, които трябва да оправим нещата ...cerosina написа:Човеко, съчувствам ти искрено, това искам само да кажа ... защото ти е толкова черно, че не може да видиш златната есен , хубавата жена с която си се разминал , усмивката на детето.
Горе главата, ще се оправят нещата! Аз съм с теб!
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
radotom написа:На такъв един, предния работодател, как му го нацепих..Kalinn написа:Давам още един пример.Един приятел ми разправяше,че шефат на предприятието което работи нямал пари да им плати мизерните 180лв. заплата а в същото време жената на собственика си купува Ауди Q7.Кажи ми това на какво прилича.![]()
![]()
Скарахме се нещо и то пред свидетели! Тоя вика: Радостине, ще те уволня!
А аз най спокойно и с широка усмивка:
-Ама обещаваш ли? :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou:
ПОЛУДЯ!!! Ама не ме уволни! Сам се махнах сле 6 месеца.
Радвам се за теб.Но аз ти говоря,че този приятел няма къде другаде да работи и за това е принуден.Мразя такива работодатели.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”