навици: всяка вечер не пропускам да си измия зъбите преди лягане, сутрин пия поне по две кафета, не пуша вече отказах цигарите.
мания: обичам природата и растителноста, искам да живея в голяма вила обградена с много палми зеленина с голям басейн в който да плувам.
обичам да се наслаждавам на хубавите филми по които са вложени доста средства, обичам и хубавата музика създадена с талант.
странности: не обичам да ме командват за недомислени неща и глупости, които не са премислени както трябва.
Нашите мании, странности и навици
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- albena_sladurana
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: PB
Re: Нашите мании, странности и навици
навик:цигари
мания:чистота,фитнес,риболов,планина,да бърникам по-таратайки и още много работи
странности:мразя подмазвачите и когато колата ми е повредена.
мания:чистота,фитнес,риболов,планина,да бърникам по-таратайки и още много работи

странности:мразя подмазвачите и когато колата ми е повредена.
- M.Mitov
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN-2 000
Навици:кафета и цигари. Мания :ФВ предимно 2ф Поло,Пасат Б3&Б4,автомобилни спортове от рода на:Group B,WRC,IRC,24 hours of Le Mans,DTM,WTCC,Dakar и други подобни. Странности: 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
vikc написа:Навици - Цигари (Не съм и се опитвал да ги спра.). Обичам също и да си пукам пръстите, врата, гърба и т.н.
![]()
Странности - "Аз съм си... обикновен човек съм си"![]()
Мании - Електроника и всичко свързано с нея... обичам да правя всякакви джаджи, да ги ремонтирам, да ги upgrade-вам и т.н. Много си ровя по колата. В сервиз не влизам и си правя всичко абсолютно сам с помощ от бащата. Автомобилите като цяло също са ми мания... да чета за тях, да ги карам (най-вече) Не на последно място - брутални аудио системи, които ти разтреперват гащите буквално
Като изключим, че аз не пуша това все едно аз съм го писал

- burn0ut
- Автомобил:
- Двигател:
Навици - Цигари и кафе
Странности - на лявото око, мога да си мърдам горния и долния клепач настрани
Мании - VW, въпреки, че си нямам още
Музика със сигурност 
Странности - на лявото око, мога да си мърдам горния и долния клепач настрани

Мании - VW, въпреки, че си нямам още

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Навици: Задължително миене на зъби по 2 пъти на ден, обичам всичко да ми е подредено, не обичам бардаци и всякъкви мръсотии и стандарното "ЦИГАРИ" по-прицип не пуша много, но никога не съм правил опити да ги спирам. Обичам да гледам филми, да ходя на кино, често си приказвам на ум и разсъждавам разни неща.
Мании: Много ясно на 1-во място колата ми, на 2-ро като цяло VW, силна музика в колата, да влизам във форума по 3423 пъти на ден. Да джиткам напред назад с приятели не мога да си седя вкъщи затворен.
За сега е това не се сещам за момента, ако има нещо друго ще допълня

Мании: Много ясно на 1-во място колата ми, на 2-ро като цяло VW, силна музика в колата, да влизам във форума по 3423 пъти на ден. Да джиткам напред назад с приятели не мога да си седя вкъщи затворен.
За сега е това не се сещам за момента, ако има нещо друго ще допълня

Последна промяна от Sashko_Trg на Пон 03 сеп 2012 7:47, променено общо 1 път.
- veronika92
- Автомобил:
- Двигател:
Сашко няма такава дума маний. Мания мании, батерия батерии, кремаклия кремаклии, Панимаеш, До ю ундерстенд?
Последна промяна от Varbona на Пон 03 сеп 2012 13:13, променено общо 2 пъти.
Причина: Присмяла се куката на кривото дърво... Думи като кремАклия, пАнимаеш и дО също няма.
Причина: Присмяла се куката на кривото дърво... Думи като кремАклия, пАнимаеш и дО също няма.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Навици: алкохол, цигари, кафе, плащане на сметки.
Мании: на първо място - бесен хейт. Хейт ме тресе и насън
Да си бучим с голфо за кеф.
Компютърни игри с Intense Violence, Blood and Gore. Педалски, розови човечета не разцъквам.
Странности: близвам чат-пат каменна сол, от тези калъпите за едър рогат добитък.
Но ми се явиха проблеми с уринирането.
Мании: на първо място - бесен хейт. Хейт ме тресе и насън

Да си бучим с голфо за кеф.

Компютърни игри с Intense Violence, Blood and Gore. Педалски, розови човечета не разцъквам.

Странности: близвам чат-пат каменна сол, от тези калъпите за едър рогат добитък.

Но ми се явиха проблеми с уринирането.

-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Повечето от нещата, които прочетох са съвсем нормални, очаквах повече луди в тоя форум, ама явно са под прикритие и не смеят да си признаят
...
Единствената ми особеност е, че мразя отворени шкафове и чекмеджета, полуотворени врати... Не мога да седна да се храня, ако шкафа с чиниите зее отворен, или вратата е наполовина притворена. Ставам, затварям всичко и почвам спокойно да ям
Не мога да спя също на отворен гардероб. Може би имам травма от "Таласъми ООД"
Като реша, че искам нещо, трябва да го имам, независимо какво ми коства. Способна съм на всевъзможни глупости и изобщо и не изпитвам угризения и не съжалявам за нищо. Не се задоволявам с нищо наполовина: "Всичко или нищо" - на този принцип съм. Нищо не е сиво - само бяло или черно. "Златната среда" е неизвестно понятие за мен - един "Х", който не искам и няма да намеря (за късмет ми куца и алгебрата, та няма опасност така или иначе). Последното може би обяснява и протворената врата... Или затворена, или отворена. Какво е това наполовина... Ми така де! 

Единствената ми особеност е, че мразя отворени шкафове и чекмеджета, полуотворени врати... Не мога да седна да се храня, ако шкафа с чиниите зее отворен, или вратата е наполовина притворена. Ставам, затварям всичко и почвам спокойно да ям

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Навици и мании (едното с времето прераства в другото): обичам да си чистя падналите листа от колата, много ме дразнят, не ми харесва да е мръсна - все едно да живея в кочина...ако човек си е мърляч може да се познае човека по отношениео му към вещите му според мен! Иначе си чистя екрана на телефона, абе всичко включая и квартирата обичам да ми е подредено (майка ми е на друго мнение обаче
) - в този голям забързан хаос, в който живеем, поне аз се чувствам по-добре когато моите неща са по-угледни. Обичам да хвана някоя джанта - мръсна, негледана и да я върна към фабричен вид след сума ти и търкане, препарати и ужулени нокти, абе общо взето ми харесва да се занимавам с нещо, след което мога да видя положителният ефект след намесата ми, естествено и колата в "гаража ми". 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Мания са ми магазините....лелел няма магазин в който да вляза ей така, ако ще и само за жени да е и да не купя нещо....не знам, видя ли магазин и нещо интересно...край- влизам, купувам и излизам
. Другото е колата ми...няма ден, в който да не я гледам...сутрин като излизам, вечер като се прибирам, а през деня звъня поне 3 пъти да питам колата как е
. Лаптопа и форума ни....единствено когато съм за риба и нямам нет, тогава не влизам....иначе си кисна винаги, независимо дали трябва да ставам утре в 6:00. Кафето е другата ми мания....задължително с цигара ! Обичам да чистя...всичко около мен !!! И не на последно място...сутрин стана ли докато не аки-аки не излизам от WC
!!!
Странности- Може би сутрешното аки-аки ( съвсем сериозно...не напускам апартамента, вилата, хотела или където и да съм, без да е имало кафеви накрая ). Не спазвам на главните шефове тъпите заповеди за облекло. МРАЗЯ да ми казват как да се обличам и никога не съм носил униформа, тениска или каквото и да е било с логото на фирмата в която работя....винаги си нося личните дрехи, обичам да си се обличам с мои неща задължително маркови....няма да споменавам кои марки и не се хваля...имам там 10-20 парцала и си ги менкам всеки ден
.
Навици- Гриза си кожичките на ноктите...е от това не мога да се оттърва
.
Свикнал съм и да давам пооовечко газ на колата или каквото и да е било превозно средство. Винаги съм весел...независимо дали съм бесен, ядосан, сдухан....каквото и да е станало, няма начин да ме види човек намусен

Странности- Може би сутрешното аки-аки ( съвсем сериозно...не напускам апартамента, вилата, хотела или където и да съм, без да е имало кафеви накрая ). Не спазвам на главните шефове тъпите заповеди за облекло. МРАЗЯ да ми казват как да се обличам и никога не съм носил униформа, тениска или каквото и да е било с логото на фирмата в която работя....винаги си нося личните дрехи, обичам да си се обличам с мои неща задължително маркови....няма да споменавам кои марки и не се хваля...имам там 10-20 парцала и си ги менкам всеки ден

Навици- Гриза си кожичките на ноктите...е от това не мога да се оттърва

Свикнал съм и да давам пооовечко газ на колата или каквото и да е било превозно средство. Винаги съм весел...независимо дали съм бесен, ядосан, сдухан....каквото и да е станало, няма начин да ме види човек намусен

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
nokiangage написа:Навици и мании (едното с времето прераства в другото): обичам да си чистя падналите листа от колата, много ме дразнят, не ми харесва да е мръсна - все едно да живея в кочина...ако човек си е мърляч може да се познае човека по отношениео му към вещите му според мен! Иначе си чистя екрана на телефона, абе всичко включая и квартирата обичам да ми е подредено (майка ми е на друго мнение обаче) - в този голям забързан хаос, в който живеем, поне аз се чувствам по-добре когато моите неща са по-угледни. Обичам да хвана някоя джанта - мръсна, негледана и да я върна към фабричен вид след сума ти и търкане, препарати и ужулени нокти, абе общо взето ми харесва да се занимавам с нещо, след което мога да видя положителният ефект след намесата ми, естествено и колата в "гаража ми".
Това все едно аз съм го писал..

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Навици: Първото нещо, което правя като се прибера вкъщи е да пусна компютъра и някаква музика според настроението (освен ако не ми е много надута главата).
Мания: Интернет... понякога се хващам, че обновявам дадена страница безцелно, просто защото не се сещам какво друго да погледна/направя в мрежата
Обичам черната техника и хитрите неща, но едновременно с това не обичам да си правя живота по-сложен с "хай-тек" неща, които уж имат за цел да го направят по-лек! Възпроизвеждане на видео през безжични мрежи и DLNA и library-та и автоматично споделяне и синхронизиране и клаудинг и ааааааааа
!!! Олд-скуул - USB-stick в порта и готово!!
Странности: Къпане под 20-ина минути не е къпане, а просто безсмислено намокряне!!! За мен къпането е "ритуал", който провеждам с удоволствие всеки ден, докато не свърши топлата вода
Не обичам да съм пришпорен, 20-40 минути е съвсем нормално време за къпане. Не обичам и да ме безспокоят в банята! Това е моето време за релаксиране!
Мания: Интернет... понякога се хващам, че обновявам дадена страница безцелно, просто защото не се сещам какво друго да погледна/направя в мрежата

Странности: Къпане под 20-ина минути не е къпане, а просто безсмислено намокряне!!! За мен къпането е "ритуал", който провеждам с удоволствие всеки ден, докато не свърши топлата вода

Последна промяна от Haralampi на Чет 01 ное 2012 14:52, променено общо 1 път.
- byi
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AHF
PyMu написа:Повечето от нещата, които прочетох са съвсем нормални, очаквах повече луди в тоя форум, ама явно са под прикритие и не смеят да си признаят...
Единствената ми особеност е, че мразя отворени шкафове и чекмеджета, полуотворени врати... Не мога да седна да се храня, ако шкафа с чиниите зее отворен, или вратата е наполовина притворена. Ставам, затварям всичко и почвам спокойно да ямНе мога да спя също на отворен гардероб. Може би имам травма от "Таласъми ООД"
![]()
Като реша, че искам нещо, трябва да го имам, независимо какво ми коства. Способна съм на всевъзможни глупости и изобщо и не изпитвам угризения и не съжалявам за нищо. Не се задоволявам с нищо наполовина: "Всичко или нищо" - на този принцип съм. Нищо не е сиво - само бяло или черно. "Златната среда" е неизвестно понятие за мен - един "Х", който не искам и няма да намеря (за късмет ми куца и алгебрата, та няма опасност така или иначе). Последното може би обяснява и протворената врата... Или затворена, или отворена. Какво е това наполовина... Ми така де!
Отверени врати, прозорци, шкафове

-
- Автомобил:
- Двигател:
Навици: Вечер като се прибера първата ми работа е да се погрижа за мезето и вечерята.Гледам телевизия и хапвам и пиивам- не пуша от 5г вече. Сутрин съм от 10ч на работа и задължително от 7,30ч до 9,30ч с кафе пред компютъра и това общо взето, а вечер вечерята я правим заедно с жената и често пробваме нови рецепти от нета.
Мании: Преди ми бе да лъскам колата и да се въртя около нея, но все по-рядко го правя, но това е от годините мисля!
Странности: Преди много заглеждах чужди жени, а в последно време почти не го правя, това пак е от годините мисля!
Мании: Преди ми бе да лъскам колата и да се въртя около нея, но все по-рядко го правя, но това е от годините мисля!
Странности: Преди много заглеждах чужди жени, а в последно време почти не го правя, това пак е от годините мисля!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”