Нашите мании, странности и навици

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Re: Нашите мании, странности и навици

Мнениеот nikson85 » Пет 24 авг 2012 20:57

навици: всяка вечер не пропускам да си измия зъбите преди лягане, сутрин пия поне по две кафета, не пуша вече отказах цигарите.
мания: обичам природата и растителноста, искам да живея в голяма вила обградена с много палми зеленина с голям басейн в който да плувам.
обичам да се наслаждавам на хубавите филми по които са вложени доста средства, обичам и хубавата музика създадена с талант.
странности: не обичам да ме командват за недомислени неща и глупости, които не са премислени както трябва.

Потребителски аватар
albena_sladurana
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: PB

Мнениеот albena_sladurana » Съб 25 авг 2012 21:21

навик:цигари
мания:чистота,фитнес,риболов,планина,да бърникам по-таратайки и още много работи :mrgreen:
странности:мразя подмазвачите и когато колата ми е повредена.

Потребителски аватар
M.Mitov
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN-2 000

Мнениеот M.Mitov » Съб 25 авг 2012 23:07

Навици:кафета и цигари. Мания :ФВ предимно 2ф Поло,Пасат Б3&Б4,автомобилни спортове от рода на:Group B,WRC,IRC,24 hours of Le Mans,DTM,WTCC,Dakar и други подобни. Странности: :screwy

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Нед 26 авг 2012 10:50

vikc написа:Навици - Цигари (Не съм и се опитвал да ги спра. :beat_butt2 ). Обичам също и да си пукам пръстите, врата, гърба и т.н. :Mr Green Fun

Странности - "Аз съм си... обикновен човек съм си" :D

Мании - Електроника и всичко свързано с нея... обичам да правя всякакви джаджи, да ги ремонтирам, да ги upgrade-вам и т.н. Много си ровя по колата. В сервиз не влизам и си правя всичко абсолютно сам с помощ от бащата. Автомобилите като цяло също са ми мания... да чета за тях, да ги карам (най-вече :D ) Не на последно място - брутални аудио системи, които ти разтреперват гащите буквално :D

Като изключим, че аз не пуша това все едно аз съм го писал :mrgreen:

Потребителски аватар
burn0ut
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот burn0ut » Нед 02 сеп 2012 1:00

Навици - Цигари и кафе
Странности - на лявото око, мога да си мърдам горния и долния клепач настрани :Mr Green Fun
Мании - VW, въпреки, че си нямам още mhihi Музика със сигурност :)

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Нед 02 сеп 2012 15:14

Навици: Задължително миене на зъби по 2 пъти на ден, обичам всичко да ми е подредено, не обичам бардаци и всякъкви мръсотии и стандарното "ЦИГАРИ" по-прицип не пуша много, но никога не съм правил опити да ги спирам. Обичам да гледам филми, да ходя на кино, често си приказвам на ум и разсъждавам разни неща. :D :D :D

Мании: Много ясно на 1-во място колата ми, на 2-ро като цяло VW, силна музика в колата, да влизам във форума по 3423 пъти на ден. Да джиткам напред назад с приятели не мога да си седя вкъщи затворен.

За сега е това не се сещам за момента, ако има нещо друго ще допълня :)

Последна промяна от Sashko_Trg на Пон 03 сеп 2012 7:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
veronika92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veronika92 » Вто 04 сеп 2012 10:15

Сашко няма такава дума маний. Мания мании, батерия батерии, кремаклия кремаклии, Панимаеш, До ю ундерстенд?

Последна промяна от Varbona на Пон 03 сеп 2012 13:13, променено общо 2 пъти.
Причина: Присмяла се куката на кривото дърво... Думи като кремАклия, пАнимаеш и дО също няма.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пон 10 сеп 2012 13:47

Навици: алкохол, цигари, кафе, плащане на сметки.
Мании: на първо място - бесен хейт. Хейт ме тресе и насън mhihi
Да си бучим с голфо за кеф.Изображение
Компютърни игри с Intense Violence, Blood and Gore. Педалски, розови човечета не разцъквам. mhihi
Странности: близвам чат-пат каменна сол, от тези калъпите за едър рогат добитък. :oops:
Но ми се явиха проблеми с уринирането. :?

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Вто 11 сеп 2012 21:55

Повечето от нещата, които прочетох са съвсем нормални, очаквах повече луди в тоя форум, ама явно са под прикритие и не смеят да си признаят :mrgreen: ...

Единствената ми особеност е, че мразя отворени шкафове и чекмеджета, полуотворени врати... Не мога да седна да се храня, ако шкафа с чиниите зее отворен, или вратата е наполовина притворена. Ставам, затварям всичко и почвам спокойно да ям :) Не мога да спя също на отворен гардероб. Може би имам травма от "Таласъми ООД" :screwy mhihi Като реша, че искам нещо, трябва да го имам, независимо какво ми коства. Способна съм на всевъзможни глупости и изобщо и не изпитвам угризения и не съжалявам за нищо. Не се задоволявам с нищо наполовина: "Всичко или нищо" - на този принцип съм. Нищо не е сиво - само бяло или черно. "Златната среда" е неизвестно понятие за мен - един "Х", който не искам и няма да намеря (за късмет ми куца и алгебрата, та няма опасност така или иначе). Последното може би обяснява и протворената врата... Или затворена, или отворена. Какво е това наполовина... Ми така де! :mrgreen:

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 11 сеп 2012 22:14

Навици и мании (едното с времето прераства в другото): обичам да си чистя падналите листа от колата, много ме дразнят, не ми харесва да е мръсна - все едно да живея в кочина...ако човек си е мърляч може да се познае човека по отношениео му към вещите му според мен! Иначе си чистя екрана на телефона, абе всичко включая и квартирата обичам да ми е подредено (майка ми е на друго мнение обаче :Mr Green Fun ) - в този голям забързан хаос, в който живеем, поне аз се чувствам по-добре когато моите неща са по-угледни. Обичам да хвана някоя джанта - мръсна, негледана и да я върна към фабричен вид след сума ти и търкане, препарати и ужулени нокти, абе общо взето ми харесва да се занимавам с нещо, след което мога да видя положителният ефект след намесата ми, естествено и колата в "гаража ми". love.vwclub

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Вто 11 сеп 2012 22:17

Мания са ми магазините....лелел няма магазин в който да вляза ей така, ако ще и само за жени да е и да не купя нещо....не знам, видя ли магазин и нещо интересно...край- влизам, купувам и излизам mhihi . Другото е колата ми...няма ден, в който да не я гледам...сутрин като излизам, вечер като се прибирам, а през деня звъня поне 3 пъти да питам колата как е :mrgreen: . Лаптопа и форума ни....единствено когато съм за риба и нямам нет, тогава не влизам....иначе си кисна винаги, независимо дали трябва да ставам утре в 6:00. Кафето е другата ми мания....задължително с цигара ! Обичам да чистя...всичко около мен !!! И не на последно място...сутрин стана ли докато не аки-аки не излизам от WC :Mr Green Fun !!!

Странности- Може би сутрешното аки-аки ( съвсем сериозно...не напускам апартамента, вилата, хотела или където и да съм, без да е имало кафеви накрая ). Не спазвам на главните шефове тъпите заповеди за облекло. МРАЗЯ да ми казват как да се обличам и никога не съм носил униформа, тениска или каквото и да е било с логото на фирмата в която работя....винаги си нося личните дрехи, обичам да си се обличам с мои неща задължително маркови....няма да споменавам кои марки и не се хваля...имам там 10-20 парцала и си ги менкам всеки ден mhihi .

Навици- Гриза си кожичките на ноктите...е от това не мога да се оттърва death .
Свикнал съм и да давам пооовечко газ на колата или каквото и да е било превозно средство. Винаги съм весел...независимо дали съм бесен, ядосан, сдухан....каквото и да е станало, няма начин да ме види човек намусен :beat_butt2

Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Мнениеот PeshoVW » Сря 31 окт 2012 0:02

nokiangage написа:Навици и мании (едното с времето прераства в другото): обичам да си чистя падналите листа от колата, много ме дразнят, не ми харесва да е мръсна - все едно да живея в кочина...ако човек си е мърляч може да се познае човека по отношениео му към вещите му според мен! Иначе си чистя екрана на телефона, абе всичко включая и квартирата обичам да ми е подредено (майка ми е на друго мнение обаче :Mr Green Fun ) - в този голям забързан хаос, в който живеем, поне аз се чувствам по-добре когато моите неща са по-угледни. Обичам да хвана някоя джанта - мръсна, негледана и да я върна към фабричен вид след сума ти и търкане, препарати и ужулени нокти, абе общо взето ми харесва да се занимавам с нещо, след което мога да видя положителният ефект след намесата ми, естествено и колата в "гаража ми". love.vwclub

Това все едно аз съм го писал.. :mrgreen: много обичам да чистя колата, цял ден мога да я чистя :screwy :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Чет 01 ное 2012 11:47

Навици: Първото нещо, което правя като се прибера вкъщи е да пусна компютъра и някаква музика според настроението (освен ако не ми е много надута главата).

Мания: Интернет... понякога се хващам, че обновявам дадена страница безцелно, просто защото не се сещам какво друго да погледна/направя в мрежата :screwy Обичам черната техника и хитрите неща, но едновременно с това не обичам да си правя живота по-сложен с "хай-тек" неща, които уж имат за цел да го направят по-лек! Възпроизвеждане на видео през безжични мрежи и DLNA и library-та и автоматично споделяне и синхронизиране и клаудинг и ааааааааа scare !!! Олд-скуул - USB-stick в порта и готово!!

Странности: Къпане под 20-ина минути не е къпане, а просто безсмислено намокряне!!! За мен къпането е "ритуал", който провеждам с удоволствие всеки ден, докато не свърши топлата вода mhihi Не обичам да съм пришпорен, 20-40 минути е съвсем нормално време за къпане. Не обичам и да ме безспокоят в банята! Това е моето време за релаксиране!

Последна промяна от Haralampi на Чет 01 ное 2012 14:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
byi
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AHF

Мнениеот byi » Чет 01 ное 2012 12:03

PyMu написа:Повечето от нещата, които прочетох са съвсем нормални, очаквах повече луди в тоя форум, ама явно са под прикритие и не смеят да си признаят :mrgreen: ...

Единствената ми особеност е, че мразя отворени шкафове и чекмеджета, полуотворени врати... Не мога да седна да се храня, ако шкафа с чиниите зее отворен, или вратата е наполовина притворена. Ставам, затварям всичко и почвам спокойно да ям :) Не мога да спя също на отворен гардероб. Може би имам травма от "Таласъми ООД" :screwy mhihi Като реша, че искам нещо, трябва да го имам, независимо какво ми коства. Способна съм на всевъзможни глупости и изобщо и не изпитвам угризения и не съжалявам за нищо. Не се задоволявам с нищо наполовина: "Всичко или нищо" - на този принцип съм. Нищо не е сиво - само бяло или черно. "Златната среда" е неизвестно понятие за мен - един "Х", който не искам и няма да намеря (за късмет ми куца и алгебрата, та няма опасност така или иначе). Последното може би обяснява и протворената врата... Или затворена, или отворена. Какво е това наполовина... Ми така де! :mrgreen:

Отверени врати, прозорци, шкафове scare :banghead: направо полудявам :horror:

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Пет 02 ное 2012 9:32

Навици: Вечер като се прибера първата ми работа е да се погрижа за мезето и вечерята.Гледам телевизия и хапвам и пиивам- не пуша от 5г вече. Сутрин съм от 10ч на работа и задължително от 7,30ч до 9,30ч с кафе пред компютъра и това общо взето, а вечер вечерята я правим заедно с жената и често пробваме нови рецепти от нета.
Мании: Преди ми бе да лъскам колата и да се въртя около нея, но все по-рядко го правя, но това е от годините мисля!
Странности: Преди много заглеждах чужди жени, а в последно време почти не го правя, това пак е от годините мисля!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”