Глобално затопляне
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Гледах един докоментален филм и там се разказваше,че имало нашата планета имала някакъв цикъл на затопляне става дума за хилядолетия когато ледеовете се топят,а климата се променя,след което се получава нещо като замръзване и настъпва ледникова епоха.
Ако това си е просто прироно явление нищо не можем да направим.
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Meти написа:Гледах един докоментален филм и там се разказваше,че имало нашата планета имала някакъв цикъл на затопляне става дума за хилядолетия когато ледеовете се топят,а климата се променя,след което се получава нещо като замръзване и настъпва ледникова епоха.
Ти Мети си гледал " Ледена епоха" май?

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наистина, има такива цикли на затопляне и "вледеняване", но те протичат в продължение на стотици години, а не на десетки. Вчера четох, че правителството на САЩ до скоро били забранили на синоптиците си изобщо да говорят за "глобалното затопляне". Така че нищо чудно, че има пропаганда за това, че промените в климата са "нещо нормално".
Как ще е нормално, като за парниковия ефект, глобалното затопляне и причините за тях се говори откак се помня (само че на всички, включително и на мен им се струваше, че това са само приказки, и ако ще се случи, то няма да е в нашия живот), и сега, когато промените са налице, изведнъж почва да се твърди, че всичко това е нормално? Това е най-топлата зима, която аз помня, откакто съм се родил, и въобще откакто се води статистика за тези неща.

ACCELERATOR написа:....и сега, когато промените са налице, изведнъж почва да се твърди, че всичко това е нормално? Това е най-топлата зима, която аз помня, откакто съм се родил, и въобще откакто се води статистика за тези неща.
би ли споделил кои промени са налицам, които са признак на т.нар глобално затопляне - причинено от дейноста на човека ???
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:ACCELERATOR написа:....и сега, когато промените са налице, изведнъж почва да се твърди, че всичко това е нормално? Това е най-топлата зима, която аз помня, откакто съм се родил, и въобще откакто се води статистика за тези неща.
би ли споделил кои промени са налицам, които са признак на т.нар глобално затопляне - причинено от дейноста на човека ???
Ами например температурите тази зима!!!!Не усещташ ли, че климата се променя,че задаваш такъв въпрос
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:ACCELERATOR написа:....и сега, когато промените са налице, изведнъж почва да се твърди, че всичко това е нормално? Това е най-топлата зима, която аз помня, откакто съм се родил, и въобще откакто се води статистика за тези неща.
Пороите лятото, наводненията в цяла Европа, урагани, температурите тази зима... Наистина, и преди е имало топли дни през зимата, както и рекорди, но никога времето не се е задържало толкова топло в продължение на цели 2 месеца. И преди е имало наводнения, но се е случвало рядко, а не всяка година по няколко пъти.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”