е явно не са билиYamaha Racing написа: но джантите който е получил колегата,бяха точно за колата му,

е явно не са билиYamaha Racing написа: но джантите който е получил колегата,бяха точно за колата му,
Yamaha Racing написа:Колеги нека кажа само няколко думи,който и да е стругар правил отворите не е взел 60лв за услугата,хайде моля :)
джантите имаха опция за преглед във Еконт,можело е да си доведе въпросният гумаджия и да го осведоми на място че няма да станат,всички гумаджии имат уред за мерене на междуболотовото разстояние както и уред за измерване на ЦО,или по примитивен като шублер !!! и второ предложения по ниски от 70лв,трудно би било на по ниска цена защото,няма как,мисля че може да съм некоректен ако съм му изпратил джанти който са криви или,изправяни и т.н но джантите който е получил колегата,бяха точно за колата му,но няма да коментирам повече,ето това не харесвам на онлайн търговията винаги някой се чувства изработен,а то не е така,винаги се търси евтиното после,продавача е бил виновен :)
Лек ден !!
batmilko написа:е явно не са билиYamaha Racing написа: но джантите който е получил колегата,бяха точно за колата му,
Vizor написа:Имам от Сеат Ибиза 4х100 за 50 кинта ще ги дам :D Ако някой иска да свирка![]()
Имайте предвид, че 4х100 и 57.1 става на 4х100 56.1, но обратното не
xploda написа: Ама хората си казаха нещата, като пичове. Не "аз съм гумаджия, гарантирам ще станат", пък всъщност да не стават. Интересно защо след, като е гумаджия
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта