Кучета - Алигатори в София (тенекеджии)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Кучета - Алигатори в София (тенекеджии)

Мнениеот icoico » Вто 17 юни 2014 22:17

nokiangage написа:...Хем ще се създадат работни места, хем ще се работи по проблема на обществото :drunk

Жокер-ако започнеш да плащаш на пожарникарите за бройка загасен пожар, много бързо ще откриеш, че подозрително голямо количество къщи изведнъж съвсем спонтанно се самозапалват :mhihi Защо с кучетата да е различно :a045

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 17 юни 2014 22:31

Това с пожарникарите звучи логично предвид балканския манталитет, но не виждам честно връзката как примерно ще се накарат кучетата да се развъждат повече... Вече пак в случая с намека, че повече хора ще си изхвърлят кучетата на улицата при създадени регулации се опира до умствения капацитет на хората поели ангажимент спрямо дадено домашно куче. Според мен, за огромно мое съжаление сме умствено много далече, и обществено и политически от всичките нужни законови регулации за да функционира нашето общество както при нормалните държави...

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Сря 18 юни 2014 9:16

Както споменах първият път когато се сблъсках с феномена Куче тенекеджия, беше на Брат ми на Ауди В4. Мисля че е излишно да споменавам за дебелината на ламарината на тази кола. Следите бяха подобни, но само на няколко места се личеше по веждата на калника точно най яките зъби на Помияра. Калника се смени изцяло. Емблемата беше на земята, по аналогичен начин както при Пежото на Жената.
Така че просто тези Помияри са озлобени, може и бясни и са с достатъчно мощна захапка да огънати и най яката ламарина стига да могат да я захапят с уста.
Та те чупят кости дебели колкото капачка на ПВЦ бутилка, та някаква ламарина 1.5-2 мм ще им се опъне !

Моето мнение е че на първо място разбирасе са виновни собствениците на кучетата. Изхвърлят ги на улицата когато не могат да ги гледат, изхвърлят малките когато няма какво да ги правят. После са виновни "съседите" които ги хранят на улицата. И разбирасе не на последно място са виновни безхаберните организации като Еко "Не-равновесие", фалшивите природозащитници, които само създават проблеми по мое менние, а не ги решават.
Еко равновесие е абсолютно неработеща система на 100% !
Те усвояват средства и уж скопяват Псетата, но ефекта е обратен - попупацията им в Града нараства и стават все по зли както забелязваме.
Ако Тия от Равновесието наистина вършеха работа, Кучетата отдавна да са намалели поне.
Както всичко в Държавата ни- Хората са напълно безотговорни- разхождат истински зверове без каишка, изхвърлят ги на улицата ако не могат да ги гледат и реално има много пострадали вследствие на което.
Организациите отговорни за проблема усвояват едни средства и нехаят, като ни заблуждават че вършат нещо.

Истината е, че кучето си е чист Звяр и Хищник, с потомствените белези на Вълка и съвсем естествено се превръща в това което наблюдаваме днес по градските улици- Звяр !

За нас хората остава да се молиме да ни се размине ходейки по Градските улици, молейки се да не бъдеме разкъсани от поредната глутница която срещаме на пътя.
Това е нашата безхаберна 100% реалност.

Аз лично вчера обикалайки Софийските оръжейни магазини, понеже ми е и като хоби ВП и ГСО, та питах Продавача дали е разумно да застана пред Пумиара с ГСО в ръка ако го спипам да разконсервира някой калник отново.
Продавача каза че това са си Чисти Помиари с които и той се е сблъсквал да се борят по подобен начин, като се настървяват от котките, глада и инстинктите си и ГСО с Пюто пиперче би свършило добра работа, та даже и само халстен патрон би го сплашил. Просто и Аз имам съмнението че това са обучени псета, и се замислиш и за брадвата до входната врата.
А в интерес на истината когато стана инцидента, Аз се събудих и чух ръмженето и 10 минутната борба на тоя Звяр с котките, но Жената ме успокои че всичко е супер и Аз заспах.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Сря 18 юни 2014 11:19

Имаш съмнения че са обучени кучета....... :screwy

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Сря 18 юни 2014 11:38

Не става ясно според теб какви трябва да са ?

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 18 юни 2014 12:26

kossis написа:Така че просто тези Помияри са озлобени, може и бясни и са с достатъчно мощна захапка да огънати и най яката ламарина стига да могат да я захапят с уста.
Та те чупят кости дебели колкото капачка на ПВЦ бутилка, та някаква ламарина 1.5-2 мм ще им се опъне !

Моето мнение е че на първо място разбирасе са виновни собствениците на кучетата. Изхвърлят ги на улицата когато не могат да ги гледат, изхвърлят малките когато няма какво да ги правят. После са виновни "съседите" които ги хранят на улицата. И разбирасе не на последно място са виновни безхаберните организации като Еко "Не-равновесие", фалшивите природозащитници, които само създават проблеми по мое менние, а не ги решават.
Еко равновесие е абсолютно неработеща система на 100% !
Те усвояват средства и уж скопяват Псетата, но ефекта е обратен - попупацията им в Града нараства и стават все по зли както забелязваме.
Ако Тия от Равновесието наистина вършеха работа, Кучетата отдавна да са намалели поне.
Както всичко в Държавата ни- Хората са напълно безотговорни- разхождат истински зверове без каишка, изхвърлят ги на улицата ако не могат да ги гледат и реално има много пострадали вследствие на което.
Организациите отговорни за проблема усвояват едни средства и нехаят, като ни заблуждават че вършат нещо.

Истината е, че кучето си е чист Звяр и Хищник, с потомствените белези на Вълка и съвсем естествено се превръща в това което наблюдаваме днес по градските улици- Звяр !

За нас хората остава да се молиме да ни се размине ходейки по Градските улици, молейки се да не бъдеме разкъсани от поредната глутница която срещаме на пътя.
Това е нашата безхаберна 100% реалност.

Аз лично вчера обикалайки Софийските оръжейни магазини, понеже ми е и като хоби ВП и ГСО, та питах Продавача дали е разумно да застана пред Пумиара с ГСО в ръка ако го спипам да разконсервира някой калник отново.
Продавача каза че това са си Чисти Помиари с които и той се е сблъсквал да се борят по подобен начин, като се настървяват от котките, глада и инстинктите си и ГСО с Пюто пиперче би свършило добра работа, та даже и само халстен патрон би го сплашил. Просто и Аз имам съмнението че това са обучени псета, и се замислиш и за брадвата до входната врата.
А в интерес на истината когато стана инцидента, Аз се събудих и чух ръмженето и 10 минутната борба на тоя Звяр с котките, но Жената ме успокои че всичко е супер и Аз заспах.

Човеко, ти май имаш сериозен проблем с кучетата, такива епитети не бях чувал досега или нямаш домашно животно или си от хората които мислят, че щом е животно то е по нисше същество и не заслужава да броди до богоизбраните като теб, я се стегни малко ходи си оправи колата и спри да сипеш глупави изказвания!

Как така мен до сега не ме нападна куче или не ме подгони да ме лае или хапе, хайде кажи ми приятелю?
Аз лично съм виждал как привидно глупав човек с поведението си предизвиква куче или глутницата да го лае, аз също имам куче, което е супер добро, но има хора, които с поведението си привличат кучетата да ги лаят, правят резки движения, спират се, започват да го гледат, викат, итн, да ти кажа честно и пред мен да застане някой, който да подскача и да вика и аз ще го залая!

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Сря 18 юни 2014 13:51

Колега нещо бъркаш !
Първо не си по темата, второ даваш квалификации без да ме познаваш и трето я по спокойно !

Тези кучета за си чисти Пумияри, и това не е Епитет а самата истина.
Нямат място на улицата, а в Дивата природа или Зоопарка !

Майче ти се имаш за Богоизбран щом смяташ че си недосегаем и се заяждаш видно с голяма засилка !

Ти или не виждаш добре за какви кучета говориме или това за тебе е нормално -да наяждат калниците на колите по този начин и да хапят хората без видима причина !?

Брат да ти обясня защото явно не си много наясно защо гаден Помияр напада дете или възрастен човек, което според тебе е нормално -
значи или псето има малки и ги пази, или отбранява територията си на която пребивава и на която останалите еко експерти го хранят и изграждат като завършен Звяр, или някой по лоши големи деца са го били и замеряли с камъни и Помиара отмащава на всеки които види в последствие !

Меме не ме касае кой какво му е правил, какво е психическото състояние на Псето, дали е имало трудно детство или дали се бие с котките за да демонстрира сила и власт над територията си.

Мене ме касае като минавам между блоковете тия Пумияри да ги няма, да може всеки нормален Гражданин на РБ който си плаща ДАНЪЦИТЕ да премине без щети и рани, бил той Тъп или Умен, Черен или Бял, Сляп или Глух, Дете или Баба. Да може като си оставиш МПС-то на паркинга сутрин да не е разконсервирано като консервана кутия от доматено пюре!!!
Ти дали осъзнаваш че Жилищните комплекси са се превърнали в Зоопарк на Зверове и ние хората сме в клетките заобиколени от тези зверове ?
Значи според теб това е нормално и ако човек е с по нисък интелект а не е Доктор на науките или Черен не трябва да излиза навън ?
Дали осъзнаваш че тези Зверове не трябва да са там, защото това не е тяхната естествена среда и те лека по лека Мутират и се озлобяват, причиняват и авто инциденти и разнасят зарази, бълхи, фекалии навсякъде и разбирасе НАРАНЯВАТ И УБИВАТ ХОРА !

Нека си бъдат живи, но там където им е мястото !
Ами ако се появят и мечки или бикове в града, това дали ще бъде добре ? И те за живи.

Града е място изградено от Хора за обитаване от Хора, и не е предвидено да има и свободни живи животни и то с хищнически наклонности.
Кажи в коя нормална Европейска държава има такова чудо ? Швеция, Швейцария, Франция, Германия ли ?

Лично Аз съм имал Две котки, сега имам Пинчер от добродушните и той не Разконсервира коли. Е верно няма и такава сила.

Но на село на тавана имам Едни Белки, които с кеф ловя в капан и ги оставям да умрат там или викам съседа да ги оправи с кола.
Та зависи какво е животното и къде се намира !

Радвам се за теб че не те хапят кучетата, Ти явно си много интелигентен, но ние по не-интелигентните, какво точно да правиме ?
Да се изнесеме от България и да отидеме в по интелигентна Държава ли ???

А колата мисля да я доразконсервирам да е в тон с заобикалящата ме действително- даже ще направя калниците да стърчат на страни, че като някой Пумиар с висок интелект се засили да лае по колата да се поразпори на стърчащият калник леко.

Аиде да пишеме по темата ако може колега С висок Интелект ! Моля !

Аз като преминавам покрай Псетата нито играя хоро нито се пуля или лендзя нито викам или пък се държа като идиот, но въпреки това са ме нападали и стопанствени и безстопанствени такива Зверове. Стопанственото така беше научено от Интелигентният си собственик. Безстопанственото имаше малки и аз бях преминаващ в близост.
Скоро пак един пумиар се набра да ме хапе отзад зад мене и аз останах на място в готовност да му вкарам Шут в устата. Спря се за радост до мене и се разкара. Сега обаче и ГСО ще играе !

Ти колега се разхождаш с кучето си и в повечето случи всичките псета те познават и са те научили за това не те хапят !!!

Аз нощно време правя един преход между блоковете и там преди ме лаеха едни псета, които вече ме научиха и не ме лаят, но ГСО е в джоба ми и мине не мине единият дежурен пумиар пред едни блок пак ме лае, но засега го чакам да видя до къде ще му стигне нахалствот !

Та които иска Куче -взема гледа го и го води на кайшка ! Аз и пинчера го водя на каишка ! Това е !
Пумиарите в приюти и в гората да стават Вълци.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 18 юни 2014 14:38

Вече съм убеден на 100%, че имаш явен психически проблем с кучета или друго нещо което се крие зад тази насоченост и агресия към тези цитирам "КРЪВОЖАДНИ ЗВЕРОВЕ И УБИЙЦИ" бродещи из между блоковите пространства разнасящи СПИН, СИФИЛИС, НАРКОТИЦИ И ДЕТСКА ПРОСТИТУЦИЯ!

Аз предлагам да се съберем и да организираме масова чистка на тези зверове и убийци, носете си вили, лопати, копия, пушки, автомати, нека да избием всички зверове населяващи столицата ни, но нека да започнем с зверовете на жълтите павета и стигнем до диларите и наркоманите които се навъртат около блоковете и училищата, които са всъщност истинските зверове от, които трябва да се страхуваме и пазим. Вечер аз посрещам приятелката ми от работа не от страх да не бъде залаяна от кръвожаден звяр а да не бъде ограбена или изнасилена от някой наркоман или друга измет бродеща по улиците на София!

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Сря 18 юни 2014 14:39

Колега ти си Спамер ! Няма да влизам в полемика с теб. Вече съм се срещал с мого като теб !

Като нямаш да напишеш нещо конкретизирано в темата, да те помоля да не спамиш повече и да не ми даваш оценка за психологическото и моментното ми равновесие !

Дори да си Психиятър или Психолог, аз не желая твоята помощ, а и не мисля ще ми е необходима на този етап.

Отвори си тема в защита на Пумиарите и пиши там по въпроса.

Последна промяна от kossis на Сря 18 юни 2014 14:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 18 юни 2014 14:43

kossis написа:...А в интерес на истината когато стана инцидента, Аз се събудих и чух ръмженето и 10 минутната борба на тоя Звяр с котките, но Жената ме успокои че всичко е супер и Аз заспах.

Защо мислиш, че са помияри, видя ли ги? Помиярите са умни, за чий им е да гризат ламарината? По-скоро някой твой малоумен съсед отглежда още по-малоумно бойна порода куче и го пуска по нощите да го настървява.

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Сря 18 юни 2014 14:49

Еми в първият случай с Аудито на Брато, съседи са видели как са се били точно котки и куче до колата използвайки калника за прикритие.

За вторият случай само чувах ръмженето и боричкането от прозореца-борбата. Но не станах заради жената и нейните виждания.

И аз имах съмнения че са обучени кучета, но доста хора сблъсквали се с подобен проблем ми казаха че са си помяри, а и първият път е имало свидетели на инцидента.

И все пак темата е не да ме разпитвате какво аз съм видял или ще направя, а да споделиме дали има и други такива Феномени.

Виждам че има колеги които смятат Кучешкият живот за по важен от човешкият, но това е друг Феномен в нашата действителност. Еколози са сигурно хората. Лошото е че в цялата тази екология човекът-Българин става изчезващ вид все повече.

Понеже ми прави впечатление че рано или късно в подобни теми започват да пишат хора -Еколози и темата отива за ключ, нека пак да помоля Еколозите и Золюбителите да спазват добрият тон, докато и ние пострадалите го спазваме !
Извинявам се че не ги наричам Миличките Псенца, но някакси не виждам и защо да го правя.
А и не мисля че е подсъдно да се нарича улично куче -Пумияр, Звяр и тнт.
Поне за сега не съм открил нищо разумно в тях, като изключа основните им инстинкти за отцеляване заложени от природата.

Едно е сигурно те уличните Псета не са виновни за тези си постъпки, а ние хората ги създаваме и изграждаме като Хищници с безхаберието си и начина им на отглеждане или по точно отърваването от тях при нужда.

Последна промяна от kossis на Сря 18 юни 2014 15:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 18 юни 2014 14:51

kossis написа:...
И все пак темата е не да ме разпитвате какво аз съм видял или ще направя, а да споделиме дали има и други такива Феномени...

Има, има... :mhihi :mhihi

am dog.jpg

bobidi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobidi » Сря 18 юни 2014 15:25

Аз не виждам никакъв феномен тук. Бил съм потърпевш с наядени калници по същият начин. Е какво е странното куче гони котка тя влиза да се крие и кучето се пробва да я докопа(гризе каквото е пред очите му в стремежа си). Това определение "КРЪВОЖАДНИ ЗВЕРОВЕ И УБИЙЦИ" важи в най-голяма степен само и единствено за човекът като вид. Няма друго животно на тая планета което да убива за собствен кеф, било себеподобни или "по-нисши" създания от него(животните). В природа животните убиват да се нахранят.
В цялата "потресаваща" картина колега kossis, вземи включи и плъховете с големина на котка които обикалят из София. Те също могат доста да ти навредят на колата.

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Сря 18 юни 2014 15:37

Плъховете могат, верно е. Но Аз повече мразя Белките и то с основание. :Mr Green Fun За сега плъховете ги лекувам с Отрова на вилата. А и съседите гледам така правят в мазето на входа дето пребивавам.

Ей не са еколози тия, пък и Аз ! :mrgreen

Зверов, не зверове, това не е нормално ! Е това е сигурно.

А кой за какво убива е друг въпрос.

А дали Псето не е нападнало котките за кеф ??? Дали не си играе и то ?

Айде сега Хората не сме от тази екосистема и видиш ли само ние правиме всичко за кеф, а животните не.

Аз предлагам да си развъдиме по улиците и Рисове или Пуми, а може и Бенгалски тигър или пък Лъвове и тогава ще е вече 100% Руска ролетка-които отцелее, отцелее. Ми така де екология да има !

Минаваш покрай някой Лъв и той гладен и хоп ставаш на Закуска. Кво са -животното гладно, то не убва а се храни ! Няма кеф няма други нарушения в екосистемата.

Последна промяна от kossis на Сря 18 юни 2014 15:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 18 юни 2014 15:46

Явно няма проблем ПРЕД жилищата,на обществени места да се развъждат всякакви бездомни животни?!Няма проблем,когато стъпвам в копанки с вода,гнусни бъркочи и прочие?!Няма проблем от моя страна всяко лято да обезпаразитявам апартамента?!
А защо да не седна като ненормалната 70-годишна съседка и да ги `раня в устата с беберон?!
Пак добре,че кандиса да извърхи подопечните си навън,а не по изби,кашони между етажите!
Наскоро някой се е опитал да реши проблема радикално,но уви!Не е успял с всичките,същевременно продължава да им се доставя прясно сварено,да идват нови пришълци и да ги заварвям във всякакви сексуални пози,от които резултата е ясен!
Обичам животните,но мразя начина,по който разни мизерни душици,успокояват съвестта си като се грижат за бездомни животни!

ЕДИТ:За котки ставаше въпрос и убийствената им популация!Куче си имаме,ама не ми пречи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”