kossis написа:Така че просто тези Помияри са озлобени, може и бясни и са с достатъчно мощна захапка да огънати и най яката ламарина стига да могат да я захапят с уста.
Та те чупят кости дебели колкото капачка на ПВЦ бутилка, та някаква ламарина 1.5-2 мм ще им се опъне !
Моето мнение е че на първо място разбирасе са виновни собствениците на кучетата. Изхвърлят ги на улицата когато не могат да ги гледат, изхвърлят малките когато няма какво да ги правят. После са виновни "съседите" които ги хранят на улицата. И разбирасе не на последно място са виновни безхаберните организации като Еко "Не-равновесие", фалшивите природозащитници, които само създават проблеми по мое менние, а не ги решават.
Еко равновесие е абсолютно неработеща система на 100% !
Те усвояват средства и уж скопяват Псетата, но ефекта е обратен - попупацията им в Града нараства и стават все по зли както забелязваме.
Ако Тия от Равновесието наистина вършеха работа, Кучетата отдавна да са намалели поне.
Както всичко в Държавата ни- Хората са напълно безотговорни- разхождат истински зверове без каишка, изхвърлят ги на улицата ако не могат да ги гледат и реално има много пострадали вследствие на което.
Организациите отговорни за проблема усвояват едни средства и нехаят, като ни заблуждават че вършат нещо.
Истината е, че кучето си е чист Звяр и Хищник, с потомствените белези на Вълка и съвсем естествено се превръща в това което наблюдаваме днес по градските улици- Звяр !
За нас хората остава да се молиме да ни се размине ходейки по Градските улици, молейки се да не бъдеме разкъсани от поредната глутница която срещаме на пътя.
Това е нашата безхаберна 100% реалност.
Аз лично вчера обикалайки Софийските оръжейни магазини, понеже ми е и като хоби ВП и ГСО, та питах Продавача дали е разумно да застана пред Пумиара с ГСО в ръка ако го спипам да разконсервира някой калник отново.
Продавача каза че това са си Чисти Помиари с които и той се е сблъсквал да се борят по подобен начин, като се настървяват от котките, глада и инстинктите си и ГСО с Пюто пиперче би свършило добра работа, та даже и само халстен патрон би го сплашил. Просто и Аз имам съмнението че това са обучени псета, и се замислиш и за брадвата до входната врата.
А в интерес на истината когато стана инцидента, Аз се събудих и чух ръмженето и 10 минутната борба на тоя Звяр с котките, но Жената ме успокои че всичко е супер и Аз заспах.
Човеко, ти май имаш сериозен проблем с кучетата, такива епитети не бях чувал досега или нямаш домашно животно или си от хората които мислят, че щом е животно то е по нисше същество и не заслужава да броди до богоизбраните като теб, я се стегни малко ходи си оправи колата и спри да сипеш глупави изказвания!
Как така мен до сега не ме нападна куче или не ме подгони да ме лае или хапе, хайде кажи ми приятелю?
Аз лично съм виждал как привидно глупав човек с поведението си предизвиква куче или глутницата да го лае, аз също имам куче, което е супер добро, но има хора, които с поведението си привличат кучетата да ги лаят, правят резки движения, спират се, започват да го гледат, викат, итн, да ти кажа честно и пред мен да застане някой, който да подскача и да вика и аз ще го залая!