Birdie написа:Той както днес поправя покриви, така утре ще обере мезонета.....
Прав си

П.п. Убава работа ама сиганска
stan4o_mc написа:Какво още трябва да стане за да проумее, че покрива + терасите + апартамента са частна собственост.
musura написа:stan4o_mc написа:Какво още трябва да стане за да проумее, че покрива + терасите + апартамента са частна собственост.
Извинявай Станчо, ама някак си не се връзва покрива да е частна собственост. По-точно е частна, ама собственици са всички в сградата![]()
Все едно комшията ти отдолу под теб да си сабори тавана, щото не го кефи и по този начин да ти преебе на теб пода![]()
Мисля, че юристите във форума ще те светнат по-добре по въпроса...
stan4o_mc написа:musura написа:stan4o_mc написа:Какво още трябва да стане за да проумее, че покрива + терасите + апартамента са частна собственост.
Извинявай Станчо, ама някак си не се връзва покрива да е частна собственост. По-точно е частна, ама собственици са всички в сградата![]()
Все едно комшията ти отдолу под теб да си сабори тавана, щото не го кефи и по този начин да ти преебе на теб пода![]()
Според всички документи които съм виждал до сега, покрива е на двама собственици - баща ми и съседа до нас. Дори и да не е така, въпреки, че съм 99% сигурен, че е, онзи малоумник е извикал хора да извършат ремонтни дейности В апартамента ни. Стигнали са до него през покрива! Когато излезнах, единия манго беше на покрива за да държи въжето на онзи В терасата ни!
mr_bush написа:stan4o_mc написа:musura написа:stan4o_mc написа:Какво още трябва да стане за да проумее, че покрива + терасите + апартамента са частна собственост.
Според всички документи които съм виждал до сега, покрива е на двама собственици - баща ми и съседа до нас. Дори и да не е така, въпреки, че съм 99% сигурен, че е, онзи малоумник е извикал хора да извършат ремонтни дейности В апартамента ни. Стигнали са до него през покрива! Когато излезнах, единия манго беше на покрива за да държи въжето на онзи В терасата ни!
Еми по тая логика е требвало да ги хванеш на двете циганета и на тоя ваш съсед и да ги биеш като кучетаВсе пак на никой няма да му е приятно да го тормозят по какъвто и да било начин
![]()
Твоя съсед си търси отмъщение майче
Stefan написа:Защото е тапанар и цял живот ще си остане тапанар. Тия от кооперацията заслужават да подариш апартамента си на най-гадните и опасни манг*ли в Пловдив и тогава те да видят какво бива комший. Сигурен съм, че циганетата ще ги побъркат![]()
![]()
stan4o_mc написа:Трябва ли да се стига пак до ексцесии, че да си седне на задника, поне за малко?!
musura написа:stan4o_mc написа:Трябва ли да се стига пак до ексцесии, че да си седне на задника, поне за малко?!
Ами давай го по-кортко, защо се товариш? Какво толкова е станало - направили ремонт хората, ами хубаво...
stan4o_mc написа:Събуди се ти с мангал на джама, па да видим дали е хубаво...
musura написа:stan4o_mc написа:Събуди се ти с мангал на джама, па да видим дали е хубаво...
Споко де, много ясно, че не е хубаво, ама и ти като си на нож с комшията и той ще продължава така да действа. Пробвай се с добро, върши повече работа. Ако трябва седнете изпийте по една ракия, кажете си кой какво и се разберете. Толкова ли е трудно, ами трябва все за бой и силови методи да се говори?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: bread1978 и 136 госта