Ами ако го бях убил?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 25 авг 2007 13:24

Birdie написа:Той както днес поправя покриви, така утре ще обере мезонета..... :evil:

Прав си :!: Сигана си е сиганин :!:

П.п. Убава работа ама сиганска

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Съб 25 авг 2007 15:04

Да си го убил бе.Що не си го убил?Са те е яд нали?Мене щеше да ме бъде яд!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Re: Ами ако го бях убил?!

Мнениеот musura » Съб 25 авг 2007 16:11

stan4o_mc написа:Какво още трябва да стане за да проумее, че покрива + терасите + апартамента са частна собственост.

Извинявай Станчо, ама някак си не се връзва покрива да е частна собственост. По-точно е частна, ама собственици са всички в сградата :idea:
Все едно комшията ти отдолу под теб да си сабори тавана, щото не го кефи и по този начин да ти преебе на теб пода :idea:

Мисля, че юристите във форума ще те светнат по-добре по въпроса...

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Съб 25 авг 2007 16:35

musura написа:
stan4o_mc написа:Какво още трябва да стане за да проумее, че покрива + терасите + апартамента са частна собственост.

Извинявай Станчо, ама някак си не се връзва покрива да е частна собственост. По-точно е частна, ама собственици са всички в сградата :idea:
Все едно комшията ти отдолу под теб да си сабори тавана, щото не го кефи и по този начин да ти преебе на теб пода :idea:

Според всички документи които съм виждал до сега, покрива е на двама собственици - баща ми и съседа до нас. Дори и да не е така, въпреки, че съм 99% сигурен, че е, онзи малоумник е извикал хора да извършат ремонтни дейности В апартамента ни. Стигнали са до него през покрива! Когато излезнах, единия манго беше на покрива за да държи въжето на онзи В терасата ни!

Потребителски аватар
mr_bush

Мнениеот mr_bush » Съб 25 авг 2007 16:38

stan4o_mc написа:
musura написа:

Според всички документи които съм виждал до сега, покрива е на двама собственици - баща ми и съседа до нас. Дори и да не е така, въпреки, че съм 99% сигурен, че е, онзи малоумник е извикал хора да извършат ремонтни дейности В апартамента ни. Стигнали са до него през покрива! Когато излезнах, единия манго беше на покрива за да държи въжето на онзи В терасата ни!

Еми по тая логика е требвало да ги хванеш на двете циганета и на тоя ваш съсед и да ги биеш като кучета :!: Все пак на никой няма да му е приятно да го тормозят по какъвто и да било начин :!:
Твоя съсед си търси отмъщение майче :wink:

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Съб 25 авг 2007 16:53

mr_bush написа:
stan4o_mc написа:
musura написа:

Еми по тая логика е требвало да ги хванеш на двете циганета и на тоя ваш съсед и да ги биеш като кучета :!: Все пак на никой няма да му е приятно да го тормозят по какъвто и да било начин :!:
Твоя съсед си търси отмъщение майче :wink:

Манговците не са ми виновни с нищо. Те са извикани да свършат работа. Когато разбраха, че нито е имат право да са там, нито е поискано разрешение, се извиниха и си тръгнаха. Казах на единия да си довърши работата и тогава да си върви (не ми се ще да осъмна пак с него на джама). А комшото е за разстрел. Просто е от онези индивиди, които целия вход мрази. Имахме инциденти със спукан кран вкъщи и два пъти се наводняваме с вода до глезена. След тези случки идваха 3 пъти от ВиК, по сигнал че крадем вода. В крайна сметка хванаха в крачка тези, които ги бяха извикали (познайте кои). Същите тези които ни обвиняваха, че крадем ток. Още когато се строеше кооперацията започнаха с мизериите. Апартаментите са стъпаловидно разположени. На всеки етаж има по два апартамента, като втория пода и на ниво около 1,5м над първия. Та тогава поискахме разрешение от всички живущи да се продължи стълбището с още половин етаж, за да имаме входна врата и на горната част от апартамента. Комшиите под нас (тогава още бяха на втория етаж; по-късно замениха апартамента си с този под нашия) казаха НЕ. Интересна е причината. Отнемало голяма част от свободното пространство и намаляло светлината от последния прозорец. Това се случвапочти 4 етажа над тях. Сега до горния ни етаж се стига само и деинствено през първия по вътрешна стълба и не може да бъде обособен като отделен апартамент. Идеята беше майка ми и баща ми да живеят горе, а двамата им сина - долу, в ОТДЕЛНИ апартаменти, но уви... препъни камък...До сега с нищо не сме им пречили. Почти не правя събирания вкъщи (около 2 пъти годишно) и когато се случва минавам през всички съседи да попитам имат ли против и е такиа раоти. Защо тоя гъз продължава да прави сечено?!?!?! Защо трябва да бъде такъв скапаняк!?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 25 авг 2007 17:05

Защото е тапанар и цял живот ще си остане тапанар. Тия от кооперацията заслужават да подариш апартамента си на най-гадните и опасни манг*ли в Пловдив и тогава те да видят какво бива комший. Сигурен съм, че циганетата ще ги побъркат mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Съб 25 авг 2007 17:12

Stefan написа:Защото е тапанар и цял живот ще си остане тапанар. Тия от кооперацията заслужават да подариш апартамента си на най-гадните и опасни манг*ли в Пловдив и тогава те да видят какво бива комший. Сигурен съм, че циганетата ще ги побъркат mhihi mhihi mhihi

За нищо на света не го давам хапартаментя. След 9 квартири, най-накрая си имам дом. Място където се прибирам и вещите ми не са в кашони. Място където познавам хората в квартала и за последните 10-тина години съм създал приятелства и контакти. Детството ми мина в опаковане и разопаковане на покъщнина, ремонтиране на чужди домове (естествено след ремонтите вдигаха наема, копеленцата). Само тоя шибан пръч се мъчи да ми е трън в кьоравите очи. Трябва ли да се стига пак до ексцесии, че да си седне на задника, поне за малко?!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 25 авг 2007 17:14

stan4o_mc написа:Трябва ли да се стига пак до ексцесии, че да си седне на задника, поне за малко?!

Ами давай го по-кротко, защо се товариш? Какво толкова е станало - направили ремонт хората, ами хубаво...

Тука за бухалки и ексцесии се говори...

Май трябва човек да преживее нещо по-кофти, та да осъзнае, че това са всъщност дребни ежедневни проблемчета, които не си струват даже писането във форума...

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Съб 25 авг 2007 17:16

musura написа:
stan4o_mc написа:Трябва ли да се стига пак до ексцесии, че да си седне на задника, поне за малко?!

Ами давай го по-кортко, защо се товариш? Какво толкова е станало - направили ремонт хората, ами хубаво...

Събуди се ти с мангал на джама, па да видим дали е хубаво...

Относно проблемите и нещастията си много прав. За съжаление не мога да кажа, че в последната година не са се случили повечето "най-лоши" неща които могат да се случат и такива серсеми започват да дразнят. Когато не спират, започват да дразнят много, докато ежедневното проблемче се превърне в начин на живот за едни и мъка за други.

Последна промяна от stan4o_mc на Съб 25 авг 2007 17:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 25 авг 2007 17:17

Вземи му страха :061:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 25 авг 2007 17:19

stan4o_mc написа:Събуди се ти с мангал на джама, па да видим дали е хубаво...

:lol: Споко де, много ясно, че не е хубаво, ама и ти като си на нож с комшията и той ще продължава така да действа. Пробвай се с добро, върши повече работа. Ако трябва седнете изпийте по една ракия, кажете си кой какво и се разберете. Толкова ли е трудно, ами трябва все за бой и силови методи да се говори?

Потребителски аватар
mr_bush

Мнениеот mr_bush » Съб 25 авг 2007 17:19

Чесно да ти кажа във всеки вход има такива селянчета които непрекъснато гледат да направят гадно, рядък е случая да няма такива съседи :!: Мойте съседи също не са изключение :!:

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Съб 25 авг 2007 17:23

musura написа:
stan4o_mc написа:Събуди се ти с мангал на джама, па да видим дали е хубаво...

:lol: Споко де, много ясно, че не е хубаво, ама и ти като си на нож с комшията и той ще продължава така да действа. Пробвай се с добро, върши повече работа. Ако трябва седнете изпийте по една ракия, кажете си кой какво и се разберете. Толкова ли е трудно, ами трябва все за бой и силови методи да се говори?

Първите години мъчихме с добро. Накрая на едно от онези отегчителни събрания на входа се стигна до бой от всички към него(Беше почнал да точи вода от пробката пред общия водомер за почти всички лични нужди - пране на ръка, миене на чинии...та до зимнината и се опита да ни убеди, че всички ще плащаме разликата между общия водомер и сбора на частните). От тогава само аз съм ~ любезен с него - поздравявам, пожелавам лек ден...

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Съб 25 авг 2007 17:24

mr_bush написа:Чесно да ти кажа във всеки вход има такива селянчета които непрекъснато гледат да направят гадно, рядък е случая да няма такива съседи :!: Мойте съседи също не са изключение :!:

Прав си! Винаги има по некой луд. Брат ми откак се изнесе, при к'ви попадна... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”