Проблема при мен е че скоросте са много дълги на 5-та 120Км/ч = 2800rpm а на 4-та са към 3300 но оборотомера ми самоделка може и да греши...
Flatmo написа:Че какво му е на баира? Аз и баирите ги изяждам само обороти да има. Последно имах преживяване с едно Клио 1.8 - 122к.с. (не ги знам колко точно са). На 4-та от 80 до 120Км/ч по баира на магистралата след Аспаруховия мост ми дръпна около 30-40метра само. И в двете коли преди това бяхме сипали А95. А бгажа беше при мен...
Проблема при мен е че скоросте са много дълги на 5-та 120Км/ч = 2800rpm а на 4-та са към 3300 но оборотомера ми самоделка може и да греши...
WhitePower написа:бе чудя се как да започна темата учтиво , ма както и да пиша все ще ругаете
карам алфа ромео 155 2.0 16в и имам един приател с голф 3 2.0 16В
и двете коли са по 150 кончета и чесно да кажа варят абсолютно еднакво ( само кадето сам с 200-300 кола по тежак и сам на гас)
вие пишете некви 1.6 срещу 1.8 16В
ми ако голфа го бие значи алфата не е в ред
ма за алфа и спъната кола
все пак бъдете реалисти а не като онези дето мислят че голф 2 с тъмни стъкла и пернишка регистрация е наи бързия автомобил във света
извинявам се ако сам нарушил някое спокойсвие и нерви
WhitePower написа:бе чудя се как да започна темата учтиво , ма както и да пиша все ще ругаете
карам алфа ромео 155 2.0 16в и имам един приател с голф 3 2.0 16В
и двете коли са по 150 кончета и чесно да кажа варят абсолютно еднакво ( само кадето сам с 200-300 кола по тежак и сам на гас)
вие пишете некви 1.6 срещу 1.8 16В
ми ако голфа го бие значи алфата не е в ред
ма за алфа и спъната кола
все пак бъдете реалисти а не като онези дето мислят че голф 2 с тъмни стъкла и пернишка регистрация е наи бързия автомобил във света
извинявам се ако сам нарушил някое спокойсвие и нерви
ACCELERATOR написа:Аз няма какво повече да кажа по темата, но ако демонстрираш нагледно, имаш Beer Beer Beer от мен
ACCELERATOR написа:МК2, да не си объркал голфчетата в тъмното, и вместо на баща ти да си взел твоето, което е 139 коня? :
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 61 госта