slavi ivanov slavov написа:чи не могат, тогава нии какво говорим.
чи ний ни гуворим
П.П. Като са накупчени в МТЕЛ хората, аджеба, за какво са ти карти от всички оператори? Хвърляй ги бързо на боклука, да не се набутваш с такси само.
А на останалите оператори трябва ръка да целуваш, че точно те направиха така, че вече картите да не струват по 360 лева, да няма опашки за да си платиш сметката и цените на разговорите да са 5 пъти по-евтини от преди 10 години
Знаеш ли, че на времето и за тоалетна хартия се е чакало на опашка, ама това не е означа непременно, че е била някаква супер фенска хартия, или магазините са били много готини и са привличали клиентите като мухи на ... сещаш се

Просто когато няма конкуренция и си монополист на пазара, можеш да си позволиш да дереш клиентите колкото ти душа сака

А сега отивай да се тъпчеш в МТел.
Аз лично от 1 година не съм им клиент и сметките ми намаляха с 30%, при полижение, че ползвам само една карта и говоря сравнително много (винаги съм бил на най-дебелите тарифи)

Просто много хора си мислят, че е много фатално да си сменят номера ... аз от личен опит се убедих, че когато някой иска да те намери - те намира

независимо на кой оператор ти е картата и колко пъти си си сменил номера.
П.П. Ако искаш вярвай, но МТел е с най-калпавата GSM-мрежа в БГ, незнам за какви ЕС стандарти говориш, но определено не са стандартите за качество на покритието