МеНтЕлG3 написа:![]()
![]()
![]()
![]()
сичко в Мтел е кур капан с цел ебание
емТел емБодлива
Мтел и VW раздават 88 VW Polo?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е, не забравяйте, че трябва и комисионни за другите три фирми, дето организират промоцията
пък и всъщност уж колите били 101... 13 седмици, всяка седмица в края автоматично по едно Polo се печели от участника с най-много натрупани точки
някой иска ли да си купи червено Polo срещу няколко хиляди SMS-а

пък и всъщност уж колите били 101... 13 седмици, всяка седмица в края автоматично по едно Polo се печели от участника с най-много натрупани точки
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
ТАКА, ПОНЕЖЕ ИМА МНОГО РАЗБИРАЧИ! ЧЕТЕТЕ!
играта не е на мтел
играта е на западна фирма която е правила подобни игри в испания гърция и още някъде на принципа 100 коли за 100 дни но понеже номера е 088 та затова 88
мтел не участва с абсолютно нищо освен номерата за смс-и
рекламната кампания колите всичко е на тия западняци
а между другото колите е трябвало да са бмв 1-ца
но единствено е имало 88 полота на склад в Бъглария...
много ми е интересно как искате да е играта
може би просто да се раздадът на 88 абоната ли?
риск печели риск губи
ако не пратиш 3 смс-а нямаш никакъв шанс да спечелиш това е истина
като оня виц за човека дето все се молел на бог да спечели 6-ца от тото-то
накрая бог му се показал и му рекъл "АБЕ КУПИ СИ ЕДИН ФИШ ПОНЕ БРЕ!"
та и вие така наскачахте...
играта не е на мтел
играта е на западна фирма която е правила подобни игри в испания гърция и още някъде на принципа 100 коли за 100 дни но понеже номера е 088 та затова 88
мтел не участва с абсолютно нищо освен номерата за смс-и
рекламната кампания колите всичко е на тия западняци
а между другото колите е трябвало да са бмв 1-ца
но единствено е имало 88 полота на склад в Бъглария...
много ми е интересно как искате да е играта
може би просто да се раздадът на 88 абоната ли?
риск печели риск губи
ако не пратиш 3 смс-а нямаш никакъв шанс да спечелиш това е истина
като оня виц за човека дето все се молел на бог да спечели 6-ца от тото-то
накрая бог му се показал и му рекъл "АБЕ КУПИ СИ ЕДИН ФИШ ПОНЕ БРЕ!"
та и вие така наскачахте...
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аиде сега и аз да се включа.Сега чувам тука изказвания от типа МЕН-ТЕЛ и ЕМТЕЛ ЕМ БОДЛИВА и т.н. и т. н.Това за мене е една комплексарска история.Които имаше неплатена сметка кьм МЕН ТЕЛ и си помисли че няма да ги плати а после стана така че ги плати (доброволно)
,какво му остава друго освен да приказва.Като е МЕН ТЕЛ и така н.т. и т.н. (сега ще засегна много хора),защо едно време се редяхте на опашка по 3-4 часа в студа за карти по 360лв(по 280 на промоция), и по още толкова за да си платите сметката, а , кьде отивате може би, много бьрзо забравяте.Човек е наи лесната работа да приказва, нали има идруги оператори които не е доволен да отива там(обаче в краина сметка всички пак в МЕН-ТЕЛ накупчени). Не защитавам МОБИЛТЕЛ имам карти от всичките оператори, но от тях сьм наи доволен(от 9 години) .ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ ВСИЧКИ ДРУГИ СА АМАТИОРИ В ТАЗИ ОБЛАСТ,ДА НЕ ПОСОЧВАМ ПРИМЕРИ,ЕДИНСТВЕНО МОБИЛТЕЛ ОТГОВАРЯ НА ЕС> СТАНДАРТИ.Може още с някоя стотинка да намалят цените но това е друга тема на разговор.Че относно за полотата , ми МЕН-ТЕЛ ми чи те имат сигорно над 300 фолцвагена служебни(и ако те провеждат деиствително играта като порьчат още 88 коли) нали се сещаш че ако струва дадена кола 24 000х.л. те ще я вземат по 17 000+ бонус -1000 лв на кола,е що да не я развьртят таз игра ми кажи.......ко им пречи.Всичко е финикииски знаци бе братлета, няма място за сьрдене.Хората сьс измама се мьчат да я докарат на тяхното положение, чи не могат, тогава нии какво говорим.
,какво му остава друго освен да приказва.Като е МЕН ТЕЛ и така н.т. и т.н. (сега ще засегна много хора),защо едно време се редяхте на опашка по 3-4 часа в студа за карти по 360лв(по 280 на промоция), и по още толкова за да си платите сметката, а , кьде отивате може би, много бьрзо забравяте.Човек е наи лесната работа да приказва, нали има идруги оператори които не е доволен да отива там(обаче в краина сметка всички пак в МЕН-ТЕЛ накупчени). Не защитавам МОБИЛТЕЛ имам карти от всичките оператори, но от тях сьм наи доволен(от 9 години) .ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ ВСИЧКИ ДРУГИ СА АМАТИОРИ В ТАЗИ ОБЛАСТ,ДА НЕ ПОСОЧВАМ ПРИМЕРИ,ЕДИНСТВЕНО МОБИЛТЕЛ ОТГОВАРЯ НА ЕС> СТАНДАРТИ.Може още с някоя стотинка да намалят цените но това е друга тема на разговор.Че относно за полотата , ми МЕН-ТЕЛ ми чи те имат сигорно над 300 фолцвагена служебни(и ако те провеждат деиствително играта като порьчат още 88 коли) нали се сещаш че ако струва дадена кола 24 000х.л. те ще я вземат по 17 000+ бонус -1000 лв на кола,е що да не я развьртят таз игра ми кажи.......ко им пречи.Всичко е финикииски знаци бе братлета, няма място за сьрдене.Хората сьс измама се мьчат да я докарат на тяхното положение, чи не могат, тогава нии какво говорим.- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мтел и VW раздават 88 VW Polo?!
oSViRePql написа:Вие какво мислите???
Мисля, че ако всичките им 3 милиона абоната пращат по един СМС на ден, могат спокойно вместо VW да раздават Вейрони
Играйте тото колеги - шанса е много по-голям да спечелите там
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
slavi ivanov slavov написа:чи не могат, тогава нии какво говорим.
чи ний ни гуворим
П.П. Като са накупчени в МТЕЛ хората, аджеба, за какво са ти карти от всички оператори? Хвърляй ги бързо на боклука, да не се набутваш с такси само.
А на останалите оператори трябва ръка да целуваш, че точно те направиха така, че вече картите да не струват по 360 лева, да няма опашки за да си платиш сметката и цените на разговорите да са 5 пъти по-евтини от преди 10 години
Знаеш ли, че на времето и за тоалетна хартия се е чакало на опашка, ама това не е означа непременно, че е била някаква супер фенска хартия, или магазините са били много готини и са привличали клиентите като мухи на ... сещаш се
Аз лично от 1 година не съм им клиент и сметките ми намаляха с 30%, при полижение, че ползвам само една карта и говоря сравнително много (винаги съм бил на най-дебелите тарифи)
П.П. Ако искаш вярвай, но МТел е с най-калпавата GSM-мрежа в БГ, незнам за какви ЕС стандарти говориш, но определено не са стандартите за качество на покритието
Върни се в “ОФФ-Топик - други”