а ключовата дума е "с FXO порт"

Stoi написа:Ето го решението http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=1778
kossel написа:Stoi написа:Ето го решението http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=1778
Аз имам един линксис сепура спа 3102 у дома с същите функции ... е нали все пак трябва да вкараш 'БТК' телефона в тази сапунерка ? как ще стане ? при мене работи на макс ... ама БТК телефона ми е на 1 ръка разстояние
Stoi написа:kossel написа:Stoi написа:Ето го решението http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=1778
Аз имам един линксис сепура спа 3102 у дома с същите функции ... е нали все пак трябва да вкараш 'БТК' телефона в тази сапунерка ? как ще стане ? при мене работи на макс ... ама БТК телефона ми е на 1 ръка разстояние
Неразбирам къде мислиш, че ще е пробелема ?
-------------------------------------------------------
SPA-3102 VoIP гейтуей с рутер Препоръчан
[SPA-3102 VoIP Gateway with router (Recommended)] 125.00BGN
без ДДС
Увеличи
Linksys SPA3102 има способността да свързва стандартните телефони и факсове с IP базирани информационни мрежи, съвместявайки и интегрираната връзка на старите телефонни мрежи с "hop-on, hop-off" приложения. Потребителите на SPA3102 имат възможност да се възползват от своята широколентова телефонна услуга повече от всякога като автоматично рутират местните обаджания от мобилни и стационарни телефони през местните VoIP доставчици, както и обратното. При проблеми с електричеството или интернет връзката, телефонните разговори могат да бъдат пренасочени към традиционен телефонен доставчик чрез FXO интерфейса.
Потребители, които се обаждат от мобилен или стационарен телефон ще имат възможност да намалят или дори напълно да премахнат таксите за международни разговори още от първото обаждане от местен номер чрез SPA3102. Специализираната аутентикация и рутирането на телефонните обаждания на SPA3102 ще насочат обажданията към крайната точка. Допълнително използвайки SPA3102 и в другия край на връзката VoIP обажданията могат да бъдат приети или пренасочени към местен мобилен или стационарен телефон.
Linksys SPA3102 VoIP рутер поддържа 1 RJ-11 POTS (Plain Old Telephone Service) FXS порт за свързване на съществуващ аналогов телефон или факс. Linksys SPA3102 поддържа също така един PSTN FXO порт за връзка с телефонната компания или телефонна централна. SPA3102 има също така и два 100BaseT RJ-45 Ethernet интерфейса за връзка с домашна или офисна LAN, както и Ethernet връзка към широколентов модем или рутер. SPA3102 FXS и FXO линии могат да бъдат съответно конфигурирани чрез софтуер, който е контролиран от доставчика на услугата или крайния потребител.
-----------------------------
Stoi написа:ами FXO интерфейса до колкото разбрах е точно за това . Вход за стандартна телефонна линия.
"При проблеми с електричеството или интернет връзката, телефонните разговори могат да бъдат пренасочени към традиционен телефонен доставчик чрез FXO интерфейса."
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта