Какво ви е мнението за гейовете?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам един приятел, който навремето казваше: "Искам всички жени да са курви, само жена ми да не е...." ....та в тоя ред на мисли колкото повече педераси, толкова повече работа (т.е жени) за нас, нормалните.
Иначе ако трябва да говорим сериозно: иска ми се по един педал да виси на всеки стълб на Цариградското и аз да направя 20-30 курса с Голфа в двете посоки (ще го прежалим скъпия бензин)

Иначе ако трябва да говорим сериозно: иска ми се по един педал да виси на всеки стълб на Цариградското и аз да направя 20-30 курса с Голфа в двете посоки (ще го прежалим скъпия бензин)

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги дайте по-цивилизовано де ... ся в края на краищата това е обществен форум, всички тук са добре дошли без значение на пол, раса, етнос, политически, религиозни, сексуални и прочее възгледи ...
... измежду нас може и да има такива трябва ли така да се обиждат и такава омраза да се демонстрира - започвам да се замислям дали пускането на тази тема беше добра идея
... измежду нас може и да има такива трябва ли така да се обиждат и такава омраза да се демонстрира - започвам да се замислям дали пускането на тази тема беше добра идея
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
mucho написа:колеги дайте по-цивилизовано де ... ся в края на краищата това е обществен форум, всички тук са добре дошли без значение на пол, раса, етнос, политически, религиозни, сексуални и прочее възгледи ...
bowdown
С тези писания за европа ли сме тръгнали или за анадола? Защо всички "мъже" нямат нищо против жените лезбийки, или поне да им гледат изпълненията по XXL, а към мъжете гейове такава нетърпимост?
Все едно мацките да вземат да се оплакват, че някой ги черпал нещо някъде, пък бил много грозен. Да си правят изводи колегите свалячи, за това как се чувстват дамите, като отиде някой Казанова и изтърси примерно "Айде да одим да се изпраскаме".

Последна промяна от musura на Пет 22 юли 2005 13:27, променено общо 1 път.
Кой е най-големия парадокс на земята?
Че гейовете се увеличават без да могат да се размножават!
Тези... как да ги нарека.... "пичове" в нормалните европейски държави са доста солидна бройка! Така че просто явно трябва да им свикнем както са им свикнали вече и останалите. На мен прицнипно ми е трудно, признавам си
Имам в училище един такъв симпатяга, който сравнително скоро разбра, че нещо не го влекат мацките и почна да се навежда и кляка пред разни батковци. Живее си щастливо по неговите думи, не се оплаква. Поне нема да хване хемороиди си мисля
Преди 5 години бях за известно време във Виена и единственият ми контакт с БГ бяха емайлите. Хууу де ама нямах интернет в къщи, та ходих на 2 крачки до нас в едно съвсем малко барче с 2-3 компа и интернет. Всичко ОК до денят в който явно не отидох в куц час и нямаше никой друг освен бармана. Седнах си аз да джиткам из нет-а и след малко нещеш ли и той седна до мен на съседният компютър. Това онова, как се казвам, от къде идвам, незнам си какво... Абе зачудих се защо е толкова заинтересован, че дори и ме попита кога пак ще дойда. Добре че на същия ден като се оплаках на един приятел ме открехна, че това си било само гей бар. Та от тогава ходех през 17 пресечки в един друг клуб....
Че гейовете се увеличават без да могат да се размножават!

Тези... как да ги нарека.... "пичове" в нормалните европейски държави са доста солидна бройка! Така че просто явно трябва да им свикнем както са им свикнали вече и останалите. На мен прицнипно ми е трудно, признавам си

Преди 5 години бях за известно време във Виена и единственият ми контакт с БГ бяха емайлите. Хууу де ама нямах интернет в къщи, та ходих на 2 крачки до нас в едно съвсем малко барче с 2-3 компа и интернет. Всичко ОК до денят в който явно не отидох в куц час и нямаше никой друг освен бармана. Седнах си аз да джиткам из нет-а и след малко нещеш ли и той седна до мен на съседният компютър. Това онова, как се казвам, от къде идвам, незнам си какво... Абе зачудих се защо е толкова заинтересован, че дори и ме попита кога пак ще дойда. Добре че на същия ден като се оплаках на един приятел ме открехна, че това си било само гей бар. Та от тогава ходех през 17 пресечки в един друг клуб....

- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
И аз съм имал случка с гейове в Амстердам,там с лопата да ги ринеш.Един път докато се разхождах минах покрай една групичка и почнаха да ми подсвиркват и да ми намигат,може би защото бях с 12 жени и са си помислили ,че съм им приятелка
,сигурно доста време после са се чудели какво ли значат думите които им казах

Върни се в “ОФФ-Топик - други”