Какво ви е мнението за гейовете?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 22 юли 2005 11:24

Smackbum Smackbum Smackbum Director Drive

Потребителски аватар
steff_gti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот steff_gti » Пет 22 юли 2005 11:42

Като не ми пречат нямам нищо против тях. Всеки има право да избира на кого ще си дава гъза. А да взема и тях да ги мисля няма файда щото тях винаги ги е имало и ще ги има и за напред.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 22 юли 2005 12:21

Аз честно казано изобщо не ги харесвам,но ако не ми досаждат да правят квото искат...но нямам напротив малко a boi de

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 22 юли 2005 12:25

на сапун мазните педаруги :evil:

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Пет 22 юли 2005 12:54

Имам един приятел, който навремето казваше: "Искам всички жени да са курви, само жена ми да не е...." ....та в тоя ред на мисли колкото повече педераси, толкова повече работа (т.е жени) за нас, нормалните. 8) 8) 8)
Иначе ако трябва да говорим сериозно: иска ми се по един педал да виси на всеки стълб на Цариградското и аз да направя 20-30 курса с Голфа в двете посоки (ще го прежалим скъпия бензин) :evil:

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пет 22 юли 2005 13:00

колеги дайте по-цивилизовано де ... ся в края на краищата това е обществен форум, всички тук са добре дошли без значение на пол, раса, етнос, политически, религиозни, сексуални и прочее възгледи ...

... измежду нас може и да има такива трябва ли така да се обиждат и такава омраза да се демонстрира - започвам да се замислям дали пускането на тази тема беше добра идея

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 22 юли 2005 13:02

требе да бъдем толерантни, между другото имам приятел/ка, и е стабилен пич, не си демонстрира предпочитанията на обществени места, пак повтарям на мен не ми пречат и повечето са доста интелигентни копелета, ,,,,

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Пет 22 юли 2005 13:09

:gay: недейте така момчета... :gay: mhihi
Досега не ми се е случвало да ме сваля гей! Само да посмее някой и ще има :dummy: , но ако е от онея-охраната на Азиз ще бЕгам бърЖе... mhihi
П.П. Сетих се за откъс от "Шоуто на Слави":
Израза на македонския Азис: "Дека си ма гюдериооо...?" с превод "Каде си ма парцал?" :lol:

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Пет 22 юли 2005 13:09

gti написа:Tи се пази да не отнесеш плувката някъде. :lol: :lol: :lol: :lol:

... като ти гледам аватара... :lol: :lol: :lol: :wink:

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Пет 22 юли 2005 13:18

Гейовете се забелязват едни други - просто си има сигнали, по които своите си се познават. Ако си позволил на "онзи" да задържи по-дълго погледа ти - ето ти "покана". Просто трябва да се игнорират навреме, още в зародиш на "опознаването" и - готово:) Няма цветя, кафета, поздрави и тем подобни :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 22 юли 2005 13:25

mucho написа:колеги дайте по-цивилизовано де ... ся в края на краищата това е обществен форум, всички тук са добре дошли без значение на пол, раса, етнос, политически, религиозни, сексуални и прочее възгледи ...

... измежду нас може и да има такива трябва ли така да се обиждат и такава омраза да се демонстрира - започвам да се замислям дали пускането на тази тема беше добра идея

bowdown

С тези писания за европа ли сме тръгнали или за анадола? Защо всички "мъже" нямат нищо против жените лезбийки, или поне да им гледат изпълненията по XXL, а към мъжете гейове такава нетърпимост?

Все едно мацките да вземат да се оплакват, че някой ги черпал нещо някъде, пък бил много грозен. Да си правят изводи колегите свалячи, за това как се чувстват дамите, като отиде някой Казанова и изтърси примерно "Айде да одим да се изпраскаме". :)

Последна промяна от musura на Пет 22 юли 2005 13:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Пет 22 юли 2005 13:26

Кой е най-големия парадокс на земята?
Че гейовете се увеличават без да могат да се размножават!

:lol:

Тези... как да ги нарека.... "пичове" в нормалните европейски държави са доста солидна бройка! Така че просто явно трябва да им свикнем както са им свикнали вече и останалите. На мен прицнипно ми е трудно, признавам си :D Имам в училище един такъв симпатяга, който сравнително скоро разбра, че нещо не го влекат мацките и почна да се навежда и кляка пред разни батковци. Живее си щастливо по неговите думи, не се оплаква. Поне нема да хване хемороиди си мисля :lol:

Преди 5 години бях за известно време във Виена и единственият ми контакт с БГ бяха емайлите. Хууу де ама нямах интернет в къщи, та ходих на 2 крачки до нас в едно съвсем малко барче с 2-3 компа и интернет. Всичко ОК до денят в който явно не отидох в куц час и нямаше никой друг освен бармана. Седнах си аз да джиткам из нет-а и след малко нещеш ли и той седна до мен на съседният компютър. Това онова, как се казвам, от къде идвам, незнам си какво... Абе зачудих се защо е толкова заинтересован, че дори и ме попита кога пак ще дойда. Добре че на същия ден като се оплаках на един приятел ме открехна, че това си било само гей бар. Та от тогава ходех през 17 пресечки в един друг клуб.... :?

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пет 22 юли 2005 13:27

аз поживях малко в Холандия и им свикнах...
2 пъти съм ходил в спартакус (с поне 3 жени до мен) и не успях дори входа да си платя.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 22 юли 2005 13:54

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 22 юли 2005 14:14

И аз съм имал случка с гейове в Амстердам,там с лопата да ги ринеш.Един път докато се разхождах минах покрай една групичка и почнаха да ми подсвиркват и да ми намигат,може би защото бях с 12 жени и са си помислили ,че съм им приятелка :gay: :lol: :lol: :lol: ,сигурно доста време после са се чудели какво ли значат думите които им казах :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”