Аз за 6 поредни години там не съм отишъл в нея понеже нещо не ми допадаше, амам не съм искал да потъва!
zaro написа:А защо се радвате че е потъналана мене не ми е пречела, ако може споделете кое ви дразнеше в нея.
Аз за 6 поредни години там не съм отишъл в нея понеже нещо не ми допадаше, амам не съм искал да потъва!
Наистина не беше много приятна гледка, заслужаваше да я махнат.Но е кофти, че е потънала в морето.Едва ли някой ще разчисти останалите от нея боклуци на дъното.scuba написа:И щот НЕ ИСКАМ на входа на стария Несбър да седи една изгъзица от ламарина, сложена на метални варели. И всяка вечер алкохолизирани британски тиийнейджъри да повръщат в морето. И сутрин вълните да го разнасят из залива. Е ЗА ТВА се радвам че потъна. Щот на времето там имаше рибарски лодки и атмосферата беше друга
scuba написа:Ицку® написа:...Едва ли някой ще разчисти останалите от нея боклуци на дъното.
Може да остане като развлекателна подводна атракция
Papa_Dock написа:..Искам да кажа че когато се постопли малко някои водолазчета ще я награбят като цигане медна жица тая хубава митална дискотечка
scuba написа:Ха дано колкото се може повече неща да потънат
Insect написа:..
Аз, приятелите ми, приятелката ми и цялото ми семейство живеем на не повече от километър от морето.
Природните стихии си ***** майката, не се бъзикайте с това!!!
scuba написа: Просто напоследък се строи на мокрия пясък, а не на твърда почнва. НЯМА как да не потънат половината хотели и вили
VW-fenka написа:scuba написа: Просто напоследък се строи на мокрия пясък, а не на твърда почнва. НЯМА как да не потънат половината хотели и вили
Прав си !!! Това ще се случи рано или късно ...... осраха хубавото ни черноморие
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта