Аз за 6 поредни години там не съм отишъл в нея понеже нещо не ми допадаше, амам не съм искал да потъва!
Потъна морска дискотека
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:А защо се радвате че е потъналана мене не ми е пречела, ако може споделете кое ви дразнеше в нея.
Аз за 6 поредни години там не съм отишъл в нея понеже нещо не ми допадаше, амам не съм искал да потъва!
Щото ми ПИСНА всеки да си стори къдет си иска. И щот НЕ ИСКАМ на входа на стария Несбър да седи една изгъзица от ламарина, сложена на метални варели. И всяка вечер алкохолизирани британски тиийнейджъри да повръщат в морето. И сутрин вълните да го разнасят из залива. Е ЗА ТВА се радвам че потъна. Щот на времето там имаше рибарски лодки и атмосферата беше друга
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Наистина не беше много приятна гледка, заслужаваше да я махнат.Но е кофти, че е потънала в морето.Едва ли някой ще разчисти останалите от нея боклуци на дъното.scuba написа:И щот НЕ ИСКАМ на входа на стария Несбър да седи една изгъзица от ламарина, сложена на метални варели. И всяка вечер алкохолизирани британски тиийнейджъри да повръщат в морето. И сутрин вълните да го разнасят из залива. Е ЗА ТВА се радвам че потъна. Щот на времето там имаше рибарски лодки и атмосферата беше друга
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Ицку® написа:...Едва ли някой ще разчисти останалите от нея боклуци на дъното.
Може да остане като развлекателна подводна атракция
Освен ако няма охрана Скуба да я пази от колегите ти с користни цели невярвам да остане нещо от тая дискотека на дъното.Искам да кажа че когато се постопли малко някои водолазчета ще я награбят като цигане медна жица тая хубава митална дискотечка
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Papa_Dock написа:..Искам да кажа че когато се постопли малко някои водолазчета ще я награбят като цигане медна жица тая хубава митална дискотечка
Нищо. Халал да и е. Сега като почнат да потъват хотелите, бетона няма за какво да го искарват
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Потъна морска дискотека
scuba написа:Ха дано колкото се може повече неща да потънат
Дано това не го прочете господ, че ни се разказа играта.
Колега, разбирам възмущенията ти относно строителството, но това е прекалено силен израз...
Топят се ледници - това - онова.
Аз, приятелите ми, приятелката ми и цялото ми семейство живеем на не повече от километър от морето.
Природните стихии си ***** майката, не се бъзикайте с това!!!
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Insect написа:..
Аз, приятелите ми, приятелката ми и цялото ми семейство живеем на не повече от километър от морето.
Природните стихии си ***** майката, не се бъзикайте с това!!!
Пич... израснал съм на 200 метра от морето. Едвали аз съм човека, на който да обясняваш що е то морска стихия и има ли тя почва по нащо море. Много добре си ме разбрал за какво говоря. Просто напоследък се строи на мокрия пясък, а не на твърда почнва. НЯМА как да не потънат половината хотели и вили
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа: Просто напоследък се строи на мокрия пясък, а не на твърда почнва. НЯМА как да не потънат половината хотели и вили
Прав си !!! Това ще се случи рано или късно ...... осраха хубавото ни черноморие

- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
VW-fenka написа:scuba написа: Просто напоследък се строи на мокрия пясък, а не на твърда почнва. НЯМА как да не потънат половината хотели и вили
Прав си !!! Това ще се случи рано или късно ...... осраха хубавото ни черноморие
То вече отдавна е о**ано и ще продължават да го попиляват за съжаление..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”