wili98 написа:ако трябва да бъда откровен..
Имам една тресчотка на Форсе 40 зъба.. без гумирана дръжка..гола такава..
таз тресчотка заедно с една тръба 1 мтр..
ме вкара в приключение, когато отви до един сериозно клеясали болтове 24 държащи борд на ифа... разбира се скъсахме 2 болта от 10 тина..
но не се предаде....
при все, че факома който имам съм убеден, че ще издържи също.. но не бих го напъвал така идиотски....
в крайна сметка едно е да напъваш тресчотка 1/2" за 25 кинта..и съвсем друго за 100 кинта
но за сметка на това факома има 72 зъба, ъгъл на възвращаемост 5 градуса.. докато форса.. е с 9 градуса.. на куци места.. 9 градуса са преееекалено много...
wili98 написа:нейде ми се моташе тема за инструменти...
потърси и ще разбереш кои са истинските марки..
а колко е сполучлива, ще разбереш на първият запекъл болт 19
но ако се ограничаваш с болтове до 13-14.. предполагам ще ти върши чудна работа...
аз лично бих предпочел от евтинджосите Форс.. ама това е друга бира...
Tinko написа:...Просто пистолета на въздух на гумаджията в такъв случай направо разцепва!!!Слагате някой от камъните на пистолета ако има възможност за нагласяне на тягата го притягате и бой...
KingoftheROAD написа:Tinko написа:...Просто пистолета на въздух на гумаджията в такъв случай направо разцепва!!!Слагате някой от камъните на пистолета ако има възможност за нагласяне на тягата го притягате и бой...
Колега, нещо такова ли имаш предвид? Аз като нямам въздух и компресор, предпочитам да е на ток и жици.Намислил съм да докопам нещо подобно по-нататък. Само цената е малко като за богати фирми, но ще видим ...
skilidka написа:...много е як чука.....никога не насилвайте нещата-просто вземете по голям чук!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта