15.06.08 - неделя - Европа протестира! Подпиши петицията!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

На 15.06.08 Протест този път ще се включите ли?

Анкетата завърши на Нед 22 юни 2008 9:04

Там съм задъжително!
31
28%
Ще отида ако мога.
50
45%
Ще отида само ако има познати / приятели!
1
1%
Не ,не няма да отида.
28
25%

Общо гласове: 110
Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

;]

Мнениеот Pencheva » Пон 09 юни 2008 11:36

Да това за "ПИСНА НИ" е супер..ама малко се съмнявам че всичкото това ще има някакъв резултат.Аз се подписах и смятам че повече трябва да го направят,ама айде кажете ми долара пада горивото се покачва не е ли началото на края ?

П.П Дано поне се съберат повечко хора на протеста та поне някой обърне внимание :!:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Вто 10 юни 2008 14:01

Аз съм твърдо "ЗА" протеста, но уви не съм от София и няма как да се включа :( Та мисълта ми е, няма ли одобрен официален афиш/плакат/лозунг....който да разпечатам на А4 и да го сложа в колата като израз на съпричастност (подобно на тези в автобусите - българското знаме с надпис отгоре "протест")???

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Сря 11 юни 2008 21:34

силно вероятно е да съм там (99%)

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пет 13 юни 2008 15:07

Със същите морални основания може да се протестира и срещу бъдещото изригване на вулкана Пинатубо...

Предлагам мястото на протеста да се пренесе на NYSE, където на място може да се промени цената на петрола.

Другият вариант е да счупите прозорците на OPEC, които са толкова тъпи, че не са предвидили допълнителни производствени мощности и сега 2 милиарда индианци в Китай и Индия консумират петрола на нещастните европейци, които притежават благата по право...

P.S. вместо отворени капачки на резервоара сипете вътре вода, щото това е горивото на бъдещето....(стига да имате термоядрен двигател под капака естествено).. :lol:

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Пет 13 юни 2008 17:09

Kaizer Soze написа:Със същите морални основания може да се протестира и срещу бъдещото изригване на вулкана Пинатубо...

Предлагам мястото на протеста да се пренесе на NYSE, където на място може да се промени цената на петрола.

Другият вариант е да счупите прозорците на OPEC, които са толкова тъпи, че не са предвидили допълнителни производствени мощности и сега 2 милиарда индианци в Китай и Индия консумират петрола на нещастните европейци, които притежават благата по право...

P.S. вместо отворени капачки на резервоара сипете вътре вода, щото това е горивото на бъдещето....(стига да имате термоядрен двигател под капака естествено).. :lol:

колега, излагаш се.

протеста не е срещу високата цена на петрола, а срещу нашите родни дебили, които правят каквото си искат. дебилите които ни докараха 15% инфлация от началото на годината, дебилите които още не са се наяли вече 19 години.
целта на протеста е да се стреснат тия които сме избрали да ни управляват. защото съгласи се не е нормално да плащаме колкото всички останали да да взимаме 5 пъти по-малко, всички бензиностанции имат едни и същи цени, въпреки че купуват бензина на различни, искаме поне малко прозрачност.

ПИСНА МИ

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 13 юни 2008 19:04

ще ходим ли колеги?
после може биричка нещо, понеже е неделя и ще имаме време :)

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 13 юни 2008 22:23

и питаш! обаче пак секи си трае и мълчи.................................................е за тва ше си плащате като попове и няма надежда да се оправи българия

Потребителски аватар
bobiwer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobiwer » Съб 14 юни 2008 0:14

аз ще хода и след тва на НИМ за голф и поло срещата :drive

Потребителски аватар
ZLaTa_KiFLa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZLaTa_KiFLa » Съб 14 юни 2008 0:41

Ще се постарая да ида...

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Съб 14 юни 2008 20:07

Tomcat написа:колега, излагаш се.

целта на протеста е да се стреснат тия които сме избрали да ни управляват....

убу, стрескайте ги... :shock

Ако от уплах получат нощни напикавания могат да ви съдят. :lol:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Съб 14 юни 2008 21:10

прясно инфо от USA mhihi

lowrider написа:1.20 $ /Litre

:wink:

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Нед 15 юни 2008 13:01

бравоо похвално е да сме толкова сплутен клуб,от наще май нямаше 10 човека .Какво като е нещо ей така се събират сума хора но когато е нещо сериозно никой няма....... :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 15 юни 2008 13:31

Голяма излагация от страна на нашия форум... Уж сме най-големия клуб в страната пък да идем 8 човека на кръст...

Ма нямало смисъл, нямало време, мързяло ни, не знам си какво...
На месечни не ни мързи? За месечни има време? На месечни има смисъл?
Не е важно дали този протест ще постигне нещо или не. Далеч по важно е постоянните теми от форума хленчещи с/у повишаване на горивата да намерят реализация! Нали сме голямата работа? Нали много ни бива да мрънкаме с/у цените из форумите? Айде излизайте де! Аман от миши постъпки. Като толкова имате мнение нека ви видя на 29-ти на същото място!

Твърдо смятам, че когато човек се числи към дадена общност то той трябва да e съпричастен и към идеите и. Адски егоистично е безброй маймуни да висят на гърба на неколцина които се опитват да направят нещо...
Не мисля, че аз или другите няколко колеги ще обърнем света, горивото ще стане безплатно и ще се къпем в разкош...
Мисля, че наистина е редно да постъпим като клуб! Като едно цяло! Нека бъдем заедно не само по месечните и съборите...
За три часа, нито ме биха, нито ме глобиха, нито ме ограбиха, нито си счупих колата! Две кръгчета под ескорт в центъра на столицата мисля, че е нещо съвсем символично и на никой няма да му натежи отнемайки от безценното му време.

ПП
Не искам да изброявам хората от тази тема които писаха "Оооооо 100% ще съм там..." Вие си знаете...

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Нед 15 юни 2008 16:10

Този протест е бил обречен от провал още преди да бъде замислен и смятам,че всички съзнателно или подсъзнателно го знаете.Сега зареждам за 2.37 и какво си мислите,че дори "държавата" да махне част от акциза,ддс,...и т.н.,то цената ще стане 1лев или 1,50ли?Някой,ако си мисли такова нещо, значи е романтик и жена му е щастливка.Та дори и да намалят цената на горивото,то едва ли ще бъде повече от 5-15стотинки.
Та значи трябва да губя време,гориво и пари,за да спестя 5-15стот.на литър?Е как да стане питам аз и отговор не чакам?
Протест трябва да има за това,че заплатите са ни НИСКИ!!Да се иска минималната работна заплата да стане 500лева,за работодател,който наема хора в сивата икономика непосилни глоби,премахването на незаконно заселилите се цигани и т.н и т.н.
Все пак нали се сещате,че мутрите ще дойдат било то с танкове,армия,терористи,ембарго,Бен Ладен ще е българин и т.н,ако държавата намали изкуствено цената на петрола в параметрите,които искате.
А сега отивам за минерална вода,защото има по-високо октаново число от чешмяната ... http://money.ibox.bg/news/id_1071263903

Потребителски аватар
shondy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shondy » Нед 15 юни 2008 16:49

днес от 19ч в централната емисия на БТВ има отразен протеста.

въпрос към скиптиците ,цяла европа ли наричате обречена? :lol: не че нещо ама помислете преди да ми напишете следващият ферман ,аз го казах и преди ще го кажа и сега ,като не ви харесва си стойте дома ,те и на априлското въстание са били 1000 човека ама.......

Върни се в “ОФФ-Топик - други”