П.П Дано поне се съберат повечко хора на протеста та поне някой обърне внимание
15.06.08 - неделя - Европа протестира! Подпиши петицията!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pencheva
- Автомобил:
- Двигател:
;]
Да това за "ПИСНА НИ" е супер..ама малко се съмнявам че всичкото това ще има някакъв резултат.Аз се подписах и смятам че повече трябва да го направят,ама айде кажете ми долара пада горивото се покачва не е ли началото на края ?
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
Със същите морални основания може да се протестира и срещу бъдещото изригване на вулкана Пинатубо...
Предлагам мястото на протеста да се пренесе на NYSE, където на място може да се промени цената на петрола.
Другият вариант е да счупите прозорците на OPEC, които са толкова тъпи, че не са предвидили допълнителни производствени мощности и сега 2 милиарда индианци в Китай и Индия консумират петрола на нещастните европейци, които притежават благата по право...
P.S. вместо отворени капачки на резервоара сипете вътре вода, щото това е горивото на бъдещето....(стига да имате термоядрен двигател под капака естествено)..
Предлагам мястото на протеста да се пренесе на NYSE, където на място може да се промени цената на петрола.
Другият вариант е да счупите прозорците на OPEC, които са толкова тъпи, че не са предвидили допълнителни производствени мощности и сега 2 милиарда индианци в Китай и Индия консумират петрола на нещастните европейци, които притежават благата по право...
P.S. вместо отворени капачки на резервоара сипете вътре вода, щото това е горивото на бъдещето....(стига да имате термоядрен двигател под капака естествено)..
-
Atanas14
- Автомобил:
- Двигател:
Kaizer Soze написа:Със същите морални основания може да се протестира и срещу бъдещото изригване на вулкана Пинатубо...
колега, излагаш се.
протеста не е срещу високата цена на петрола, а срещу нашите родни дебили, които правят каквото си искат. дебилите които ни докараха 15% инфлация от началото на годината, дебилите които още не са се наяли вече 19 години.
целта на протеста е да се стреснат тия които сме избрали да ни управляват. защото съгласи се не е нормално да плащаме колкото всички останали да да взимаме 5 пъти по-малко, всички бензиностанции имат едни и същи цени, въпреки че купуват бензина на различни, искаме поне малко прозрачност.
ПИСНА МИ
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Голяма излагация от страна на нашия форум... Уж сме най-големия клуб в страната пък да идем 8 човека на кръст...
Ма нямало смисъл, нямало време, мързяло ни, не знам си какво...
На месечни не ни мързи? За месечни има време? На месечни има смисъл?
Не е важно дали този протест ще постигне нещо или не. Далеч по важно е постоянните теми от форума хленчещи с/у повишаване на горивата да намерят реализация! Нали сме голямата работа? Нали много ни бива да мрънкаме с/у цените из форумите? Айде излизайте де! Аман от миши постъпки. Като толкова имате мнение нека ви видя на 29-ти на същото място!
Твърдо смятам, че когато човек се числи към дадена общност то той трябва да e съпричастен и към идеите и. Адски егоистично е безброй маймуни да висят на гърба на неколцина които се опитват да направят нещо...
Не мисля, че аз или другите няколко колеги ще обърнем света, горивото ще стане безплатно и ще се къпем в разкош...
Мисля, че наистина е редно да постъпим като клуб! Като едно цяло! Нека бъдем заедно не само по месечните и съборите...
За три часа, нито ме биха, нито ме глобиха, нито ме ограбиха, нито си счупих колата! Две кръгчета под ескорт в центъра на столицата мисля, че е нещо съвсем символично и на никой няма да му натежи отнемайки от безценното му време.
ПП
Не искам да изброявам хората от тази тема които писаха "Оооооо 100% ще съм там..." Вие си знаете...
Ма нямало смисъл, нямало време, мързяло ни, не знам си какво...
На месечни не ни мързи? За месечни има време? На месечни има смисъл?
Не е важно дали този протест ще постигне нещо или не. Далеч по важно е постоянните теми от форума хленчещи с/у повишаване на горивата да намерят реализация! Нали сме голямата работа? Нали много ни бива да мрънкаме с/у цените из форумите? Айде излизайте де! Аман от миши постъпки. Като толкова имате мнение нека ви видя на 29-ти на същото място!
Твърдо смятам, че когато човек се числи към дадена общност то той трябва да e съпричастен и към идеите и. Адски егоистично е безброй маймуни да висят на гърба на неколцина които се опитват да направят нещо...
Не мисля, че аз или другите няколко колеги ще обърнем света, горивото ще стане безплатно и ще се къпем в разкош...
Мисля, че наистина е редно да постъпим като клуб! Като едно цяло! Нека бъдем заедно не само по месечните и съборите...
За три часа, нито ме биха, нито ме глобиха, нито ме ограбиха, нито си счупих колата! Две кръгчета под ескорт в центъра на столицата мисля, че е нещо съвсем символично и на никой няма да му натежи отнемайки от безценното му време.
ПП
Не искам да изброявам хората от тази тема които писаха "Оооооо 100% ще съм там..." Вие си знаете...
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Този протест е бил обречен от провал още преди да бъде замислен и смятам,че всички съзнателно или подсъзнателно го знаете.Сега зареждам за 2.37 и какво си мислите,че дори "държавата" да махне част от акциза,ддс,...и т.н.,то цената ще стане 1лев или 1,50ли?Някой,ако си мисли такова нещо, значи е романтик и жена му е щастливка.Та дори и да намалят цената на горивото,то едва ли ще бъде повече от 5-15стотинки.
Та значи трябва да губя време,гориво и пари,за да спестя 5-15стот.на литър?Е как да стане питам аз и отговор не чакам?
Протест трябва да има за това,че заплатите са ни НИСКИ!!Да се иска минималната работна заплата да стане 500лева,за работодател,който наема хора в сивата икономика непосилни глоби,премахването на незаконно заселилите се цигани и т.н и т.н.
Все пак нали се сещате,че мутрите ще дойдат било то с танкове,армия,терористи,ембарго,Бен Ладен ще е българин и т.н,ако държавата намали изкуствено цената на петрола в параметрите,които искате.
А сега отивам за минерална вода,защото има по-високо октаново число от чешмяната ... http://money.ibox.bg/news/id_1071263903
Та значи трябва да губя време,гориво и пари,за да спестя 5-15стот.на литър?Е как да стане питам аз и отговор не чакам?
Протест трябва да има за това,че заплатите са ни НИСКИ!!Да се иска минималната работна заплата да стане 500лева,за работодател,който наема хора в сивата икономика непосилни глоби,премахването на незаконно заселилите се цигани и т.н и т.н.
Все пак нали се сещате,че мутрите ще дойдат било то с танкове,армия,терористи,ембарго,Бен Ладен ще е българин и т.н,ако държавата намали изкуствено цената на петрола в параметрите,които искате.
А сега отивам за минерална вода,защото има по-високо октаново число от чешмяната ... http://money.ibox.bg/news/id_1071263903
днес от 19ч в централната емисия на БТВ има отразен протеста.
въпрос към скиптиците ,цяла европа ли наричате обречена?
не че нещо ама помислете преди да ми напишете следващият ферман ,аз го казах и преди ще го кажа и сега ,като не ви харесва си стойте дома ,те и на априлското въстание са били 1000 човека ама.......
въпрос към скиптиците ,цяла европа ли наричате обречена?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”