zliq_golf83 написа:ем на мен един път бях минал на зелено спират ме и ми викат ,че съм минал на червено , аз спорих , те викат ние сме шест а ти си сам и ми лепнаха акта и глобата ,....... подадох жалба ама те всикчките са си свой хора не са случайни и нищо не стана , тва да си в бг коромпирана държава,но не пречи твойта колежка да ги осъди, по-добре да пробваш ,за да не сажеляваш ,че не си опитал . стискам палци да ги осъди тия гадове
Persefona написа:На някой случвало ли му се е да подаде жалба срещу служител на КАТ и това да доведе до някакви действия?
Persefona написа:ISRalien написа:Само трябва да си намери познат адвокат да й каже за какво може да се хване.
Ами точно адвоката, с когото се е свързала й е казал да не си прави труда защото нямало смисъл
pipi_to написа:А какво е платила в КАТ? Наказателното постановление излиза след 1 месец! Само наказателното постановление може да я задължи да плати глоба или да си върне книжката. То наказва, с акта само се установява нарушението, но не наказва. Полицаите нямат право да й вземат книжката, а само талона и то като й дадат екземпляр от акта. Има нещо гнило в цялата работа.
ISRalien написа:pipi_to написа:А какво е платила в КАТ? Наказателното постановление излиза след 1 месец! Само наказателното постановление може да я задължи да плати глоба или да си върне книжката. То наказва, с акта само се установява нарушението, но не наказва. Полицаите нямат право да й вземат книжката, а само талона и то като й дадат екземпляр от акта. Има нещо гнило в цялата работа.
Като те спрат с алкохол доколкото знам ти взимат книжката...
pipi_to написа:ISRalien написа:pipi_to написа:А какво е платила в КАТ? Наказателното постановление излиза след 1 месец! Само наказателното постановление може да я задължи да плати глоба или да си върне книжката. То наказва, с акта само се установява нарушението, но не наказва. Полицаите нямат право да й вземат книжката, а само талона и то като й дадат екземпляр от акта. Има нещо гнило в цялата работа.
Като те спрат с алкохол доколкото знам ти взимат книжката...
А копие от акт не получаваш ли, който да обжалваш с приложен документ от кръвната проба?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта