Мнениеот knight-errant » Пет 04 юли 2008 17:33
Обикновено за директна връзка с КАТ използвам тел.165.На тел.166 се обаждам по други поводи.Никога не ми се е случвало да не се отзоват и то на мига.Преди две години обаче имах следния случай в София.На 25 декември трябваше да пътувам за Пловдив и тъй като нямах информация за проходимостта на пътищата / през нощта беше валял сняг/, коректно се обаждам на тел.165 и човека учтиво ми обясни, че всички пътища са разчистени и няма никакъв проблем да се пътува и по магистралата и по околовръстното.Е да, ама не.Всичко беше ОК до Пазарджишка област.От там насетне до област Пловдив магистралата не беше пипната.Толкова много катастрофирали автомобили на куп не бях виждал.Изправи ми се косата.След като в началото на колоната, която вървеше в индианска нишка с не повече от 30км/ч стана инцидент и един от автомобилите изхвърча от пътя, с колегите взехме единодушно решение да пуснем ТИР-а, който бе подреден в колоната най-отпред и да продължим след него, пък когато стигнем.На влизане в Пловдив качих две замръзнали момчета, чийто автомобил бе излетял от пътя и беше качен върху мантинелата.По-кошмарно пътуване в живота си не бях имал.Повече от осем часа, в които дори един снегорин не видяхме.
Това е то, в което се превърна нашата мила Татковина, от онези, които вчера за пореден път поставиха на изпитание живота и сигурността на хората в собствената си държава.Чудя се обаче кога на Юнака Балкански ще му писне и ще изрине оня Авгиев обор!!!