Не е истина просто - 7-8 мин на 166 не ми вдигна никой!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 04 юли 2008 10:20

bobo7 написа:на мен от 166 не ми вдигат вече година :(
абонат ли си им бре бобо :shock

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 04 юли 2008 10:28

LILO&STICH написа:
bobo7 написа:на мен от 166 не ми вдигат вече година :(
абонат ли си им бре бобо :shock
еми... :oops:

Потребителски аватар
knight-errant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот knight-errant » Пет 04 юли 2008 17:33

Обикновено за директна връзка с КАТ използвам тел.165.На тел.166 се обаждам по други поводи.Никога не ми се е случвало да не се отзоват и то на мига.Преди две години обаче имах следния случай в София.На 25 декември трябваше да пътувам за Пловдив и тъй като нямах информация за проходимостта на пътищата / през нощта беше валял сняг/, коректно се обаждам на тел.165 и човека учтиво ми обясни, че всички пътища са разчистени и няма никакъв проблем да се пътува и по магистралата и по околовръстното.Е да, ама не.Всичко беше ОК до Пазарджишка област.От там насетне до област Пловдив магистралата не беше пипната.Толкова много катастрофирали автомобили на куп не бях виждал.Изправи ми се косата.След като в началото на колоната, която вървеше в индианска нишка с не повече от 30км/ч стана инцидент и един от автомобилите изхвърча от пътя, с колегите взехме единодушно решение да пуснем ТИР-а, който бе подреден в колоната най-отпред и да продължим след него, пък когато стигнем.На влизане в Пловдив качих две замръзнали момчета, чийто автомобил бе излетял от пътя и беше качен върху мантинелата.По-кошмарно пътуване в живота си не бях имал.Повече от осем часа, в които дори един снегорин не видяхме.

Това е то, в което се превърна нашата мила Татковина, от онези, които вчера за пореден път поставиха на изпитание живота и сигурността на хората в собствената си държава.Чудя се обаче кога на Юнака Балкански ще му писне и ще изрине оня Авгиев обор!!!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 04 юли 2008 18:58

166 не знам - ама 112 са бетон :bowdown

Потребителски аватар
Tougi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tougi » Пет 04 юли 2008 23:29

veritas написа:Пълно безхаберие.Аз веднъж имах подобен случай само че на Цариградско,вдигнаха ми на 5-тата мин ,но ми казаха че нямало кий да пратят :evil: :evil: :evil:

Трябвало е да им кажеш, че си го застрелял. С автомат. Щяха да довтасат за две минути - половината патрулки на София плюс Бойко Борисов :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”