Левски в Шампионска лига.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 27 сеп 2006 23:49

Головете нямат значение, важното е, че Левски играха и двата мача открито и даже днес последните 10 минути имаха шанс да вкарат поне още един гол :)

Иначе е ясно, че има многооо хляб да изядат, докато стигнат средно европейско ниво, но важното е, че са на прав път! Дано да имат шанса да запишат и една победа ... супер ще е!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 27 сеп 2006 23:53

Лично аз съм отдавна отчужден от българското клубно първенство!Не съм привърженик на никой български отбор/в смисъл на фен-освен симпатизант на Бургаски отбори/Всеки има право на мнение,на правото да плюе по другия отбор,на правото да се заяжда.....въпреки успехите на противника!Аз избирам правото да съм :patriot "Левски" игра достойно и това може само да ме радва!Желая достойно представяне на всички български отбори във евротурнирите!

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Чет 28 сеп 2006 1:11

отличен мач. Къде с късмет къде с качества Левски направи доста добър мач за потенциала с който разполага. Ясно е че неможе да се бориме с текива отбори, но хубавото е че и в двата мача се мъчиме да се надиграваме с текива отбори . Днес момчетата играха със самочуствие и някой ако ги оплюва то той е болен мозък да събира пари за джамия и да си я строи

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 28 сеп 2006 1:33

Левски игра просто отлично срещу Челси.Вярно биха ни,но интересно ми е ако играеха Емил Ангелов и Валери(особенно Валери).Челси според мен не показаха кои знае каква игра.Изглежда нашите се плашат да удрят директно към вратата,нямам идея зашо?:) Ако играем така,както срещу Челси,мисля,че победата срещу Вердер ни е в кърпа вързана :)Е те биха Барселона,но не забравяйте че,никой не е играл срещу Левски за да се мисли за велик.......победил то и....Барселона ;)

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Чет 28 сеп 2006 7:16

Вердер - Барселона 1:1 колега, наистина ги водеха почти до края но успяха да изравнат

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 28 сеп 2006 8:30

абе Стоилов обърка работата ако беше пуснал Гонзо в началото...

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Чет 28 сеп 2006 8:45

И младоците..... :roll:

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Чет 28 сеп 2006 8:49

DragoGT написа:абе Стоилов обърка работата ако беше пуснал Гонзо в началото...

Да тогава щеше да е поне 6:1.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 28 сеп 2006 8:57

За мен мача беше много добър. Левски играха открито, но май както забелязвам като играят с добър отбор, просто много бъркат в завършващото подаване ;) , но с тези мачове че израстнат като отбор.

Айде и довечера да викате за Литекс, Локото и Цска, пък дано влезем в Уефа с 3 отбора

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 28 сеп 2006 9:06

Много се радвам ,че не вкараха тези две греди и имахме и късмет .... защото спрямо играта нямаше да е честно и реално пак да се получи разгромен резултат ...още по добре се получи, че играха открито и освободено, че вкараха първия си гол в лигата .....само че ... Боримиров е стар вече за игра .... кофти пасове раздаваше... едвам движеше ...евала му за усилията де ...ама от младите повече файда ще има.....

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 28 сеп 2006 9:51

Ако попитаме Ненчо Сираков сигурно ще каже, че 1:6 е реалния резултат :)

Аз съм доволен от това което чух, вярно че паднахме.....но преди около 6 години пак игахме с Челси, пак паднахме, но играта беше бездушна, просто побеснях. Неможеме да се мериме с Челси, Барса или други подобни колоси, но може да се учиме от тях...а когато играеме нападателно и открито не ме е яд че падаме. Все пак сме играли с мисълта да победиме, тактика тип "Опълченците на Шипка" години наред не ни е носила успех....

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Чет 28 сеп 2006 9:54

Дани Боримиров е нужен още на отбора. Личи му вече , че е за пенсия Някой друг би стигнал оная топка при 0:0, когато баха 2 на четри, но не и Боримиров. Я да ви попитам - тези,който гледаха мача в къщи погледнаха ли статистиката след мача. Мен много ме вълнуваше процентното съотношиние на притежание на топката - 51 на 49 за Левски. Не се сетих да видя колко корнера имаха наще, но съм сигурен, че Челси нямаха нито един а Левски 4-5. И ако някой каже, че Левски не са играли дабре - :shock

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 28 сеп 2006 10:04

teo_ss написа:..... Някой друг би стигнал оная топка при 0:0, когато баха 2 на четри, ......... :shock
а случайно да трябваше преди да подате на Боримиров , да направи пас на ляво ?

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Чет 28 сеп 2006 10:16

bobo7 написа:
teo_ss написа:..... Някой друг би стигнал оная топка при 0:0, когато баха 2 на четри, ......... :shock
а случайно да трябваше преди да подате на Боримиров , да направи пас на ляво ?

А мисълта ми беше, че тогава явно си проличаха годинките на Боримиров.
Преди - накъде,защо, накого, - свърши тя. Така е решил - така е играл мисля че Бардон. И не беше никак лошо като идея. Въобще Левски играха нападателно имаха свойте шансове, но опитът (по-скоро липсата на такъв) си казва думата. В този ред на мисли БРАВО на Мариян Огнянов само на 18г. с едва 2 гола в първенството, му се откри една единствена възможнос и той я реализира.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 28 сеп 2006 10:20

да браво на момчето, ТРЯБВА ДА Е ПРИМЕР за всички играчи!! Трябва да се реализират положенията , а не после имахме , но нямахме късмет да ги вкараме !!

п.п То ние (VW team) за това отпаднахме в Б група

Върни се в “ОФФ-Топик - други”