Иначе е ясно, че има многооо хляб да изядат, докато стигнат средно европейско ниво, но важното е, че са на прав път! Дано да имат шанса да запишат и една победа ... супер ще е!
Левски в Шампионска лига.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Головете нямат значение, важното е, че Левски играха и двата мача открито и даже днес последните 10 минути имаха шанс да вкарат поне още един гол
Иначе е ясно, че има многооо хляб да изядат, докато стигнат средно европейско ниво, но важното е, че са на прав път! Дано да имат шанса да запишат и една победа ... супер ще е!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Лично аз съм отдавна отчужден от българското клубно първенство!Не съм привърженик на никой български отбор/в смисъл на фен-освен симпатизант на Бургаски отбори/Всеки има право на мнение,на правото да плюе по другия отбор,на правото да се заяжда.....въпреки успехите на противника!Аз избирам правото да съм
"Левски" игра достойно и това може само да ме радва!Желая достойно представяне на всички български отбори във евротурнирите!
"Левски" игра достойно и това може само да ме радва!Желая достойно представяне на всички български отбори във евротурнирите!- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отличен мач. Къде с късмет къде с качества Левски направи доста добър мач за потенциала с който разполага. Ясно е че неможе да се бориме с текива отбори, но хубавото е че и в двата мача се мъчиме да се надиграваме с текива отбори . Днес момчетата играха със самочуствие и някой ако ги оплюва то той е болен мозък да събира пари за джамия и да си я строи
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Левски игра просто отлично срещу Челси.Вярно биха ни,но интересно ми е ако играеха Емил Ангелов и Валери(особенно Валери).Челси според мен не показаха кои знае каква игра.Изглежда нашите се плашат да удрят директно към вратата,нямам идея зашо?:) Ако играем така,както срещу Челси,мисля,че победата срещу Вердер ни е в кърпа вързана
Е те биха Барселона,но не забравяйте че,никой не е играл срещу Левски за да се мисли за велик.......победил то и....Барселона 
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много се радвам ,че не вкараха тези две греди и имахме и късмет .... защото спрямо играта нямаше да е честно и реално пак да се получи разгромен резултат ...още по добре се получи, че играха открито и освободено, че вкараха първия си гол в лигата .....само че ... Боримиров е стар вече за игра .... кофти пасове раздаваше... едвам движеше ...евала му за усилията де ...ама от младите повече файда ще има.....
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако попитаме Ненчо Сираков сигурно ще каже, че 1:6 е реалния резултат
Аз съм доволен от това което чух, вярно че паднахме.....но преди около 6 години пак игахме с Челси, пак паднахме, но играта беше бездушна, просто побеснях. Неможеме да се мериме с Челси, Барса или други подобни колоси, но може да се учиме от тях...а когато играеме нападателно и открито не ме е яд че падаме. Все пак сме играли с мисълта да победиме, тактика тип "Опълченците на Шипка" години наред не ни е носила успех....
Аз съм доволен от това което чух, вярно че паднахме.....но преди около 6 години пак игахме с Челси, пак паднахме, но играта беше бездушна, просто побеснях. Неможеме да се мериме с Челси, Барса или други подобни колоси, но може да се учиме от тях...а когато играеме нападателно и открито не ме е яд че падаме. Все пак сме играли с мисълта да победиме, тактика тип "Опълченците на Шипка" години наред не ни е носила успех....
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дани Боримиров е нужен още на отбора. Личи му вече , че е за пенсия Някой друг би стигнал оная топка при 0:0, когато баха 2 на четри, но не и Боримиров. Я да ви попитам - тези,който гледаха мача в къщи погледнаха ли статистиката след мача. Мен много ме вълнуваше процентното съотношиние на притежание на топката - 51 на 49 за Левски. Не се сетих да видя колко корнера имаха наще, но съм сигурен, че Челси нямаха нито един а Левски 4-5. И ако някой каже, че Левски не са играли дабре - 
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:а случайно да трябваше преди да подате на Боримиров , да направи пас на ляво ?teo_ss написа:..... Някой друг би стигнал оная топка при 0:0, когато баха 2 на четри, .........
А мисълта ми беше, че тогава явно си проличаха годинките на Боримиров.
Преди - накъде,защо, накого, - свърши тя. Така е решил - така е играл мисля че Бардон. И не беше никак лошо като идея. Въобще Левски играха нападателно имаха свойте шансове, но опитът (по-скоро липсата на такъв) си казва думата. В този ред на мисли БРАВО на Мариян Огнянов само на 18г. с едва 2 гола в първенството, му се откри една единствена възможнос и той я реализира.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”