Tyan написа:И приблизително 50000 са 365 дни по 140 лева така като се замисли човек въобще не са многооще повече като идват от няколко места
И в неделя ли печелиш по 140 лв? Сигурно имаш 6-8 таксита дадени под наем или 1-2 магазинчета?
connor cane написа: Аз лично, когато видя Мерцедес или Ауди за 150 000 лева, не завиждам на собственика му и не го смятам за бандит. Просто като спра на светофара, си мисля какво да направя, за да си купя и за някой ден такава кола.
imedarov написа:ГLГLГL написа:
Има разлика между страна и държава. Страната е даденост - природа. Държавата си я избираш. За съжаление поради много причини, които на всички са ясни немога да си я избера.
\dude написа:в германия природата е мноо яка, верно
ама там хора нема, влизаш в кръчмата в 19-20 часа в делничен ден
нема никой бате
ходиш по улиците- няма никой
даже тъжно чак ти става от тая празнота
скучен живот си е там, не ми го хвали
niikoo_1 написа:Жокер ти си нечовек, кеф ми е да ти чета постовете
Поздрави.
joker написа:niikoo_1 написа:Жокер ти си нечовек, кеф ми е да ти чета постовете
Поздрави.
Е хайде сега.......аз съм просто един средностатистически БЪЛГАРИН,който е свикнал никога да не се предава и да не върви подир ОВЧАРЯ ,колкото и тежка да е сопата му.....(още от гимназиятяа ми викаха черната овца...и до ден днешен е все така)...
Абе,че съм черен за някои черен съм....... АМА ОВЦА НЕ СЪМ И НЯМА ДА БЪДА!!!Мъча се сам да разбера света около себе си без да ползвам журналистически щампи или мъгляви идеологеми......много е трудно,понякога се правят фатални и болезнени грешки.....но успееш ли да усетиш макар и мъничко от смисъла на живота...... тогава наистина ставаш щастлив и това щастие никой не може да ти го отнеме!!!!!
шапка свалям на всички вас форумци-патриоти.......!!!!
Темата я пуснах нарочно защото наблюдавайки (макар и виртуално)общия мотив(на практика касаещ съвсем далечни от тази тема проблеми,но съотносим и към другите категории проблематика) на този форум аз бях почти сигурен,че много от форумците са идеалисти и заклети родолюбци!!!! И се убедих в това !!!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта