Какво стана с цените на горивата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Re: Какво стана с цените на горивата?

Мнениеот airjohn » Пет 18 мар 2011 20:39

Pacho B написа:Хората го изчислиха - със средната заплата у нас българинът може да купи около 900 л . , ако не се лъжа!

Де да беше така..... :D

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 18 мар 2011 20:42

По спомен средната заплата беше около 680 лв.Май трудно можеш да купиш 900 л. каквото и да е гориво с тези пари ;)

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Пет 18 мар 2011 20:42

airjohn написа:
Pacho B написа:Хората го изчислиха - със средната заплата у нас българинът може да купи около 900 л . , ако не се лъжа!

Де да беше така..... :D

Говоря с цялата заплата :D

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пет 18 мар 2011 20:43

H2O написа:
vinixxx написа:приятел,никой не те е накарал да си залагаш задника за каквото и да било.естествено е и да искаш да проучиш даден водач както го наричаш ти.Само че вие в първия момент ги обвинявате в политиески пропагандисти а след тва че е имал проблеми в живота разводи и такива човешки проблеми,важното е човека се е нагърбил с една повярвай ми нелека задача.

Извинявай,ама ти или си много наивен или много .... или мнооого хитър.По лесно е да кажеш на колко години си.И трите човешки качества от по горе изброените не са в твой плюс.ПовЕрвай ми!

20г

пп:27 март да сте на линия и престанете вече с тея заплати,времето когато българската заплата прерасне в немска или американска изобщо не е на прага на вратата ни :horror: :horror: :horror:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 18 мар 2011 20:49

Pacho B написа:Какви водачи , какво нещо само - гледай , гледай!Че двама са излезли в сутрешния блок на ТВ7 и голям прас , със извинение...А защо когато тираджийте излизат да се оплакват и от името на всичките говори един , това не се приема за някаква форма на водачество , или лидерство?Все тая е!А също така не разбирам , защо не гледаме в центъра на проблема , а гледаме кой къде е излязъл и какво е казал...
Колегата по - горе от мен правилно каза , че докато не се научат да бачкат по 14 часа на ден , за да могат да сипят бенз. няма да се научат...
Хората го изчислиха - със средната заплата у нас българинът може да купи около 900 л . , ако не се лъжа!
Като се има впредвид , че взимаме около 6% от заплатата на немеца - после защо имало протести ...

Е там е центъра на проблема-излизат едни хора и казват нещо.Ти например имаш в гаража си кола,поне четирикратно по-скъпа от моята и казваш,че получаваш 6 процента от заплатата на немеца :dontknow:

Потребителски аватар
turrisi
Автомобил: AUDI
Двигател:

Мнениеот turrisi » Пет 18 мар 2011 21:04

Цените няма как да паднат....защото има ..монопол!!! Ако има надоло то е заради Ню Йоркската борса или там все борси!!!..И да падне ще е 5-10 стинки което ще е пак от борсите за ..мазут!!!... лошото е че всичко скача покрай тея мазути а като падне...цените остават!!!...до следващото поскъпване!

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Мнениеот vladobo » Пет 18 мар 2011 21:07

Аз немога да разбера що цапаме темата. На които му се ходи и иска да промени нещо в живота си за свое добро и за да покаже че не е поредната овца дето пасе с наведена глава да става и да ходи на протеста и да си отстоява правата и поне за момент да се чуства човек. Пък тея от стадото дето си пасат кротко с наведени главици нека си седят да си чатят и да се чудят - абе колата ли да заредя или да си платя нета. Успех с пашата. то докато мама и тати дават парички за кафенце и 5 лв за горивце 6о да ви е проблем цената му. Ама както казах и по рано - я елате (вие дето сте против протеста) да бъркате цел ден бетон за 30лв а вечерта се чудете от къде да намерите 10лв за гориво та утре пак да сте на работа , пък тогава бъдете против.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 18 мар 2011 21:18

Аз на протест ще отида,когато се направи смислен такъв.С истински цели и искания!Съжалявам,че това ме причислява към овцете ;)
Между другото колега не ти правят 1ест такива определения.Аз не съм те нарекъл коза примерно :shock

Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996

Мнениеот mirkata 4020 » Пет 18 мар 2011 21:26

средната заплата е вятър работа,защото ако аз взимам 1000 а ти 200лв,надали те устроива факта,че ти по статистика-средна заплата взимаш 600 :lol:
..минималната заплата е по критерий за това.
ето :

Потребителски аватар
vladobo
Двигател:

Мнениеот vladobo » Пет 18 мар 2011 21:28

los_tigros написа:Аз на протест ще отида,когато се направи смислен такъв.С истински цели и искания!Съжалявам,че това ме причислява към овцете ;)
Между другото колега не ти правят 1ест такива определения.Аз не съм те нарекъл коза примерно :shock

Не е ли достатъчна цел намаляване на цената на горивата? колега. Или ти е добре да плащаш горовото по цени на ес а да получаваш заплата бг? А колкото до това към коя група или стадо се причисляваш - то проблема си е твои . мен не ме устроива и ще изляза и се радвам когато видя кола с стикер не на високите цени на горивата. е това са хора които знаят какво искат и искат да променят нещо. Искам да мога да си представя една държава само с хора като теб. Просто цял един народ е така да си седи и да си траика колко и да му е вътре

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пет 18 мар 2011 21:30

turrisi написа:Цените няма как да паднат....защото има ..монопол!!! Ако има надоло то е заради Ню Йоркската борса или там все борси!!!..И да падне ще е 5-10 стинки което ще е пак от борсите за ..мазут!!!... лошото е че всичко скача покрай тея мазути а като падне...цените остават!!!...до следващото поскъпване!

Евала поне един го разбра... :beer

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 18 мар 2011 21:34

Към стадото ме причисли ТИ колега,когато каза,че всичко които не участват в протеста са овце.Аз ги виждам по друг начин нещата.Аз не се редя на бензиностанциите с още 30 коли,защото някой ми е казал,че така ще се сваля цените.Аз или ти сме в стадото в този момент?
Може би просто аз работя и мисля как да си увелича доходите в този момент,за да не ме притеснява цената на горивото.
Аз съм на мнение,че протест не се прави като отиваш и купуваш продукта,който твърдиш че ти е скъп.

Потребителски аватар
vladobo
Двигател:

Мнениеот vladobo » Пет 18 мар 2011 21:34

StS написа:
turrisi написа:Цените няма как да паднат....защото има ..монопол!!! Ако има надоло то е заради Ню Йоркската борса или там все борси!!!..И да падне ще е 5-10 стинки което ще е пак от борсите за ..мазут!!!... лошото е че всичко скача покрай тея мазути а като падне...цените остават!!!...до следващото поскъпване!

Евала поне един го разбра... :beer

е нали точно е за тооя монопол излизаме на пътя бе колеги. Всичко го разбирате ама малко го осъзнават. е заради тоя монополи заради цената. искаме някои да спре тоя монопол или да направи каквото трябва за да се оправят цените или заплатите

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Пет 18 мар 2011 21:34

vladobo написа:Аз немога да разбера що цапаме темата. На които му се ходи и иска да промени нещо в живота си за свое добро и за да покаже че не е поредната овца дето пасе с наведена глава да става и да ходи на протеста и да си отстоява правата и поне за момент да се чуства човек. Пък тея от стадото дето си пасат кротко с наведени главици нека си седят да си чатят и да се чудят - абе колата ли да заредя или да си платя нета. Успех с пашата. то докато мама и тати дават парички за кафенце и 5 лв за горивце 6о да ви е проблем цената му. Ама както казах и по рано - я елате (вие дето сте против протеста) да бъркате цел ден бетон за 30лв а вечерта се чудете от къде да намерите 10лв за гориво та утре пак да сте на работа , пък тогава бъдете против.

Оше един революционер-водач!Видите ли как вие сте овце,а ние тигри mhihi Не можах да разбера,на тебе заплатата ли ти се вижда малка или горивото е скъпо?Сигурно този въпрос ще ти се види като въпроса:кокошката или яйцето?Не знам дали е обидно да те нарекат овца,ама когато ти кажат ЗАБЛУДЕНА овца,вземи се замисли! ПП Ти не оцапа темата!Изобщо!Направо повърна върху нея!

karaev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот karaev » Пет 18 мар 2011 21:37

само немога да разбера зaщо протестирате на бензиностанции те като те са зависими от МОНОПОЛА НА ЛУКОЙЛ що не блокирате сградата на ЛУКОЙЛ

Върни се в “ОФФ-Топик - други”