Pacho B написа:Хората го изчислиха - със средната заплата у нас българинът може да купи около 900 л . , ако не се лъжа!
Де да беше така.....

Pacho B написа:Хората го изчислиха - със средната заплата у нас българинът може да купи около 900 л . , ако не се лъжа!
airjohn написа:Pacho B написа:Хората го изчислиха - със средната заплата у нас българинът може да купи около 900 л . , ако не се лъжа!
Де да беше така.....
H2O написа:vinixxx написа:приятел,никой не те е накарал да си залагаш задника за каквото и да било.естествено е и да искаш да проучиш даден водач както го наричаш ти.Само че вие в първия момент ги обвинявате в политиески пропагандисти а след тва че е имал проблеми в живота разводи и такива човешки проблеми,важното е човека се е нагърбил с една повярвай ми нелека задача.
Извинявай,ама ти или си много наивен или много .... или мнооого хитър.По лесно е да кажеш на колко години си.И трите човешки качества от по горе изброените не са в твой плюс.ПовЕрвай ми!
Pacho B написа:Какви водачи , какво нещо само - гледай , гледай!Че двама са излезли в сутрешния блок на ТВ7 и голям прас , със извинение...А защо когато тираджийте излизат да се оплакват и от името на всичките говори един , това не се приема за някаква форма на водачество , или лидерство?Все тая е!А също така не разбирам , защо не гледаме в центъра на проблема , а гледаме кой къде е излязъл и какво е казал...
Колегата по - горе от мен правилно каза , че докато не се научат да бачкат по 14 часа на ден , за да могат да сипят бенз. няма да се научат...
Хората го изчислиха - със средната заплата у нас българинът може да купи около 900 л . , ако не се лъжа!
Като се има впредвид , че взимаме около 6% от заплатата на немеца - после защо имало протести ...
los_tigros написа:Аз на протест ще отида,когато се направи смислен такъв.С истински цели и искания!Съжалявам,че това ме причислява към овцете
Между другото колега не ти правят 1ест такива определения.Аз не съм те нарекъл коза примерно
turrisi написа:Цените няма как да паднат....защото има ..монопол!!! Ако има надоло то е заради Ню Йоркската борса или там все борси!!!..И да падне ще е 5-10 стинки което ще е пак от борсите за ..мазут!!!... лошото е че всичко скача покрай тея мазути а като падне...цените остават!!!...до следващото поскъпване!
StS написа:turrisi написа:Цените няма как да паднат....защото има ..монопол!!! Ако има надоло то е заради Ню Йоркската борса или там все борси!!!..И да падне ще е 5-10 стинки което ще е пак от борсите за ..мазут!!!... лошото е че всичко скача покрай тея мазути а като падне...цените остават!!!...до следващото поскъпване!
Евала поне един го разбра...
vladobo написа:Аз немога да разбера що цапаме темата. На които му се ходи и иска да промени нещо в живота си за свое добро и за да покаже че не е поредната овца дето пасе с наведена глава да става и да ходи на протеста и да си отстоява правата и поне за момент да се чуства човек. Пък тея от стадото дето си пасат кротко с наведени главици нека си седят да си чатят и да се чудят - абе колата ли да заредя или да си платя нета. Успех с пашата. то докато мама и тати дават парички за кафенце и 5 лв за горивце 6о да ви е проблем цената му. Ама както казах и по рано - я елате (вие дето сте против протеста) да бъркате цел ден бетон за 30лв а вечерта се чудете от къде да намерите 10лв за гориво та утре пак да сте на работа , пък тогава бъдете против.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта