mladostbg написа:перката ми се включва при около 92 градуса на първа степен и мисля, че беше 105 на втора (но тъй като никога не се е налагало пускането на втора степен, не мога да съм сигурен колко градуса бяха

musura написа:mladostbg написа:перката ми се включва при около 92 градуса на първа степен и мисля, че беше 105 на втора (но тъй като никога не се е налагало пускането на втора степен, не мога да съм сигурен колко градуса бяхахъм, тази перка винаги никога не се включва на 105 градуса
barz_i_iarosten написа:...... преди една година видях един голф 2-ка фабрично намазан целия с грес на тънак пласт ... и като питах собственика защо е така той ми обясно " Като го взимах от завода на VW (щото е поръчков ) и един пич дето работи там вика ако искаш да ти издаржи колата без ражда дай тука някой лев и ще ти я намажеме с грез " и човека се изсмял но въпреки това дал пари и му я намазали и отван и от вътре е до са не е мраднала ...
stanimir написа:kokovanev написа:
Чистачки си взех Валео 53/45 отпред, 36 - задна, по спомени. Супер са.
Уау,скъпичко бре, както и да е...
vw_golf_2_Memphis написа:кое скъпо бе това са сантиметри mhihi
Kozunak написа:сантиметрите ако бяха пари при чистачките рейсаджиите кво ли щяха да правят![]()
![]()
![]()
Svetlix написа:Продавам 4 броя зимни гуми CEAT ARTIC III 175/70R 13 82T M+S с джанти. Гумите са подчертавам чисто нови! Лентите седят все още върху протектора......
Sunny написа:От това, което видях при огледа на гумите:
Летните са 13та седмица '98 год.
Зимните са 39та седмица 2000 год....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта