mladostbg написа:перката ми се включва при около 92 градуса на първа степен и мисля, че беше 105 на втора (но тъй като никога не се е налагало пускането на втора степен, не мога да съм сигурен колко градуса бяха
Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:mladostbg написа:перката ми се включва при около 92 градуса на първа степен и мисля, че беше 105 на втора (но тъй като никога не се е налагало пускането на втора степен, не мога да съм сигурен колко градуса бяхахъм, тази перка винаги никога не се включва на 105 градуса
кво викаш??че винаги никога не се вкл.
тая перка на 105 градуса е по вероятно да не заработи щото на 105 вече ше е излетела или капачката или некой маркуч 
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги не мога да не споделя историята. Седнали сме няколко голфаджии и си говорим и по едно време от съседната маса някаква мадама (чиста блондинка - случайност ли е вие решете) явно чула разговори за коли и реши да сподели че нейната любима кола била: - AUDI RS4 2.5 TDI , при което всички прихнахме в смях а тя милата и до ден днешен се чуди къде е сбъркала... 
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
barz_i_iarosten написа:...... преди една година видях един голф 2-ка фабрично намазан целия с грес на тънак пласт ... и като питах собственика защо е така той ми обясно " Като го взимах от завода на VW (щото е поръчков ) и един пич дето работи там вика ако искаш да ти издаржи колата без ражда дай тука някой лев и ще ти я намажеме с грез " и човека се изсмял но въпреки това дал пари и му я намазали и отван и от вътре е до са не е мраднала ...
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanimir написа:kokovanev написа:
Чистачки си взех Валео 53/45 отпред, 36 - задна, по спомени. Супер са.
Уау,скъпичко бре, както и да е...
vw_golf_2_Memphis написа:кое скъпо бе това са сантиметри mhihi
Малко продължение по темата
Kozunak написа:сантиметрите ако бяха пари при чистачките рейсаджиите кво ли щяха да правят![]()
![]()
![]()
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Svetlix написа:Продавам 4 броя зимни гуми CEAT ARTIC III 175/70R 13 82T M+S с джанти. Гумите са подчертавам чисто нови! Лентите седят все още върху протектора......
Sunny написа:От това, което видях при огледа на гумите:
Летните са 13та седмица '98 год.
Зимните са 39та седмица 2000 год....
И снимка на чисто новите гуми
Върни се в “ОФФ-Топик - други”