Без парно тази зима...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Чет 13 ное 2008 22:39

В нашия блок 45% сме си платили...20 етажа по 7 апартамента на етаж...
Решение на проблема не виждам :roll:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 13 ное 2008 23:37

Току що ми се обяди въпросния ми познат и каза, че в най-тежко положение са блокове и входове, в които са платили ДО 20% от длъжниците. А в блоковете, в които задълженията са изчистени от над 40/50% от домакинствата, ще им се пусне парното, но не се знае кога :dontknow: Надявам се да съм бил полезен и информацията която ви предавам да е точна.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пет 14 ное 2008 0:05

Аз отоплявам голям 4-стаен апартамент на природен газ и плащам сметката на родителите ми за едно малко апартаментче.
Прощавайте братлета, но моята е по-ниска и ми е по-топло?? :shock
Извод: Краде се яко от съседите и това товари сметките на почтените платци. Топлофикация да намери начин да си прибира парите, а не да ги прибира от нас. :roll:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 14 ное 2008 0:11

колега си купиха бойлер и климатик преди месец :) още тогава се говореше за такова нещо

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пет 14 ное 2008 20:58

Ако питате мен,нито един бугарин не трябва да им плаща.Ма нали сме си робска нация и сме свикнали да ни тъпчат.
Всеки народ си заслужава управниците.
У нас тате ми е пуснал парното и спя по потник :wink:

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pronobis » Пет 14 ное 2008 21:14

Само да кажа - при нас го пуснаха днес, въпреки че във входа все още има длъжници. Говоря за Обеля 2, където сме на квартира в момента, така че - надявам се и при вас да е така. Успех! :wink:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 14 ное 2008 22:48

Евалата пичове от Топлофикация - платил съм си всичко .... и си стоя на студено ...... :udivitelna :climb :banghead: - обичам Родината - мразя Държавата

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 14 ное 2008 22:52

веселин написа:Евалата пичове от Топлофикация - платил съм си всичко .... и си стоя на студено ...... :udivitelna :climb :banghead: - обичам Родината - мразя Държавата
:idea: Какво съвпадение ... и при нас е така....и ние разсъждаваме като теб !!!
:003:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пет 14 ное 2008 22:56

Няма оправия в тая смотана държава.Не е само с парното,а и с много други неща.Ми след като си плащаме и стоим на студено не ни остава друго освен да спрем да плащаме.Поне аз така мисля.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 15 ное 2008 11:10

Значи така - входовете със задължения ще им пуснат парното последни .... ами разходите за лекарства заради студа в къщи и последвалия бронхит за мен и детето - нервите по доктори и парите за изследвания - изгубеното време .... при положение , че съм изряден платец към тази фирма ..... :roll:
Ок - да си събират парите - да си вкарват съдия изпълнител - или който трябва - защо аз трябва да стоя на студено заради някой който краде или не си плаща .... ооооо ще играе ъглошлайфа ми се струва - щом не могат да си осъдят нередовните платци - значи и мен ме боли щепсела заради тръбите им ...... :evil:

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pronobis » Съб 15 ное 2008 11:13

веселин написа:Значи така - входовете със задължения ще им пуснат парното последни .... ами разходите за лекарства заради студа в къщи и последвалия бронхит за мен и детето - нервите по доктори и парите за изследвания - изгубеното време .... при положение , че съм изряден платец към тази фирма ..... :roll:
Ок - да си събират парите - да си вкарват съдия изпълнител - или който трябва - защо аз трябва да стоя на студено заради някой който краде или не си плаща .... ооооо ще играе ъглошлайфа ми се струва - щом не могат да си осъдят нередовните платци - значи и мен ме боли щепсела заради тръбите им ...... :evil:

Разбирам те колко ти е криво. До преди вчера и ние бяхме в същото положение - от целия вход 4 апартамента сме, които си плащаме. И не очаквах да го пуснат, честно казано. Но го направиха. Надявам се, че и при вас е въпрос на време.
P.S. В момента ми се налага и аз да ползвам чрез адвокат услуги на съдия-изпълнител и знаеш ли какво се оказа? Че трябва да поизчакам малко, щото Топлофикация ги била окупирала буквално тез съдии, заради делата си, които води. :roll:

Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Съб 15 ное 2008 12:56

ха ха, при мен пък е друго, комшиите от целият вход не им се е плащало Асансьор и щели да го спират (две три семеиства сме против само)... а пък бацко живее на шестият етаж :climb

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 15 ное 2008 14:16

В Пловдив проблемите се решиха лесно. Една и съща фирма закупи парното и тока. Ако не плащаш едното спират и двете. Освен това: Запор на заплатата директно от работодателя при задължения над 2к лв. И сега парното ми е на 6. У нас е сауна! :roll: Няма нито един длъжник в нашият блок = 96 апартамента :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”