Решение на проблема не виждам
Без парно тази зима...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Току що ми се обяди въпросния ми познат и каза, че в най-тежко положение са блокове и входове, в които са платили ДО 20% от длъжниците. А в блоковете, в които задълженията са изчистени от над 40/50% от домакинствата, ще им се пусне парното, но не се знае кога
Надявам се да съм бил полезен и информацията която ви предавам да е точна.
Надявам се да съм бил полезен и информацията която ви предавам да е точна.-
KOKO ГЕОРГИЕВ
Аз отоплявам голям 4-стаен апартамент на природен газ и плащам сметката на родителите ми за едно малко апартаментче.
Прощавайте братлета, но моята е по-ниска и ми е по-топло??
Извод: Краде се яко от съседите и това товари сметките на почтените платци. Топлофикация да намери начин да си прибира парите, а не да ги прибира от нас.
Прощавайте братлета, но моята е по-ниска и ми е по-топло??
Извод: Краде се яко от съседите и това товари сметките на почтените платци. Топлофикация да намери начин да си прибира парите, а не да ги прибира от нас.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Значи така - входовете със задължения ще им пуснат парното последни .... ами разходите за лекарства заради студа в къщи и последвалия бронхит за мен и детето - нервите по доктори и парите за изследвания - изгубеното време .... при положение , че съм изряден платец към тази фирма .....
Ок - да си събират парите - да си вкарват съдия изпълнител - или който трябва - защо аз трябва да стоя на студено заради някой който краде или не си плаща .... ооооо ще играе ъглошлайфа ми се струва - щом не могат да си осъдят нередовните платци - значи и мен ме боли щепсела заради тръбите им ......
Ок - да си събират парите - да си вкарват съдия изпълнител - или който трябва - защо аз трябва да стоя на студено заради някой който краде или не си плаща .... ооооо ще играе ъглошлайфа ми се струва - щом не могат да си осъдят нередовните платци - значи и мен ме боли щепсела заради тръбите им ......
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:Значи така - входовете със задължения ще им пуснат парното последни .... ами разходите за лекарства заради студа в къщи и последвалия бронхит за мен и детето - нервите по доктори и парите за изследвания - изгубеното време .... при положение , че съм изряден платец към тази фирма .....![]()
Разбирам те колко ти е криво. До преди вчера и ние бяхме в същото положение - от целия вход 4 апартамента сме, които си плащаме. И не очаквах да го пуснат, честно казано. Но го направиха. Надявам се, че и при вас е въпрос на време.
P.S. В момента ми се налага и аз да ползвам чрез адвокат услуги на съдия-изпълнител и знаеш ли какво се оказа? Че трябва да поизчакам малко, щото Топлофикация ги била окупирала буквално тез съдии, заради делата си, които води.
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”