rosy написа:Ще свикнете бе, не стига че хората цял форум са ви направили безплатно и на доброволни начала а вие мрънкате![]()
Без своите потребители този, а и всеки един форум е само една празна таблица. Запомнете това!
rosy написа:Ще свикнете бе, не стига че хората цял форум са ви направили безплатно и на доброволни начала а вие мрънкате![]()
Luciano написа:groznika написа:Споделям мнението на автора на тази тема. Споделих го и с екипа на сайта.
Те са наясно, с изложените аргументи и въпреки това си го правят.
Колеги разберете:
На никой не му пука кой какво мисли по даден въпрос тук
Нещата просто се случват и с теми или без нищо няма да се промени. Единствена опция е да свикнеме.
Само за справка искам да допълня, че в момента ми отнема 3 пъти повече време за да се информирам във форума и да обиколя всички радели, подраздели, разделченца и разделченцаца които ме интересуват...
Всичко става забатачено, сложно и неприветливо. А сега помислете за новите потребители които направо ще се хваната за главата.
Както и да е. Форума си е ваш - трошете си го
Напълно те подкрепям.
Лично аз вече нямам желание да се ровя по 2 часа за да стигна от офф-топика до дизеловия раздел. За това и не го правя. За това и спрях да влизам за повече от едно Happy Birthday![]()
Всъщност на кой ли му пука за мен и за 90% от потребителите които са като мен?!
ligustrum написа:въпреки това,форумът е хиперактивен откъм посещаемост![]()
Един написа:Мен най- ме дразни, че като цъкна на "Виж собствените си мнения" и след това (като няма нови коментари) цъкам на "Виж активните теми" - получавам съобщение, че правя твърде много тъсения и да изчакам.
ISRalien написа:
абе
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!
Знаете ли как се сортират 17 000 теми в 5 подфорума?
Знаете ли колко време отнема?
Абсолютни неблагодарници сте!!!
Най-малкото заради труда трябва да сте благодарни на хората, които се грижат за форума.
Ще свикнете с новата структура.
Моето мнение е, че така е много по-подредено и по-хубаво.
ISRalien написа:Ако има нещо, което да мразя, това е хората да мрънкат.
jordanpar написа:
Като че ли наистина вниманието се насочва към мрънканията за новия облик на форума и то умишлено.
Браво на труда на всички заети в софтуерната сфера по поддръжката и обновяване на форума.
Проблемите са съвсем други--прочетете ми и горните две мнения де.
Форума става все по-безсмислен,използва се за лична облага от много административни лица,упадъкът му е неизбежен но никой не си прави труда да запази сериозните потребители.Това от край време не е форум а СБИРЩИНА от пъпчасали тийнчета,осъзнайте го най-после.
Всъщност какво ли се учудвам,едно е да си във форума на Мерцедес-Бенц например,друго е тук където всеки събрал 1500 лева може да си купи кошница с марката на VW и да претендира за рейсърски умения и технически знания,много често "натрупани" чрез търсачката и копи-пействани като лично мнение.
Най-простото нещо което може да се направи--чукнете в теми с технически проблеми от времето 2006-2007г. и вижте колко и кои дават съвети там.После направете същото с тази и миналата година--Сульо и Пульо вече е разбирач и дъвче наизустени отговори.
нормално е--МАТРИАЛА СЛАБ.
jordanpar написа:Всъщност какво ли се учудвам,едно е да си във форума на Мерцедес-Бенц например,друго е тук където всеки събрал 1500 лева може да си купи кошница с марката на VW и да претендира за рейсърски умения и технически знания,много често "натрупани" чрез търсачката и копи-пействани като лично мнение.
groznika написа:Абсолютни неблагодарници сте!!! - не си прав. Правите форума удобен за себе си и не мислите за ползвателите му.
jordanpar написа:Форума......използва се за лична облага от много административни лица....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта