Абе глупаци... сега ще се разпаднат и ще изчезнат изобщо като сайт...
Хората качвали, тея сега хоп - на готово давай да ги товариме всички с по 2.50... Днеска 2.50, утре 3, в други ден 5... Е писна ми егати! За това ли давам 35 лева на месец за интернет въобще?
DragoCL, не си прав за някои неща, батка, почти 80% от цялата ни оправия зависи главно от държавата. Ако всичко беше наред нямаше да се трепем на по две-три места за 300 лева общо... а щяхме да вземаме по 3000-4000 лева и изобщо нямаше да ми мигне окото да ходя и да си купувам лицензиран софтуер.
Между другото, забелязахте ли, че всичко поскъпна???? Влизам в магазина онзи ден - захарта 1 лев... влизам днеска - 1.70 !!!!

И това не е само със захарта ами със всички стоки. Яко ни дерат, хорааа, яко! Ама нали сме си бунаци...
Всеки си трайка и това е.
Това е била причината през последните три седмици да ни бомбардират тотално с различни тъпи новини и да стряскат хората с птичи грип, сибирски студове, политически и други проблеми с имунитети и подобни глупости... Просто ми се повръща от ТВ и вестници! Нито една, ама нито една не каза за увеличение на цените на стоките!!!!! Поръчкови журналисти...