и аз чакам някой да сподели акаунта си
Дата бг платена
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз и досега бях ограничен, ама тва вече на нищо не прилича....
порталите принципно си печелят пари от реклама, жива наглост си е да искат пари за достъпа...сега и проксито което бях подкарал в бг не ми върши работа. а на торренти няма всичко от което се нуждаеме, съмнява ме, че торентите ще заменят напълно сървърите, ако това все пак стане, ще трябват месеци...
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Туй е ебати глупостта дет я напраиха в датата преди всеки кот му трябва от там тегли, а ся само който си плати.Е те ко си мислят че вече кат е платена ние не можем да теглим.да имат много здраве от мен ама който търси намира както са казали хората туй че вече ще използваме друг сървър и работата готова.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Абе глупаци... сега ще се разпаднат и ще изчезнат изобщо като сайт...
Хората качвали, тея сега хоп - на готово давай да ги товариме всички с по 2.50... Днеска 2.50, утре 3, в други ден 5... Е писна ми егати! За това ли давам 35 лева на месец за интернет въобще?
DragoCL, не си прав за някои неща, батка, почти 80% от цялата ни оправия зависи главно от държавата. Ако всичко беше наред нямаше да се трепем на по две-три места за 300 лева общо... а щяхме да вземаме по 3000-4000 лева и изобщо нямаше да ми мигне окото да ходя и да си купувам лицензиран софтуер.
Между другото, забелязахте ли, че всичко поскъпна???? Влизам в магазина онзи ден - захарта 1 лев... влизам днеска - 1.70 !!!!
И това не е само със захарта ами със всички стоки. Яко ни дерат, хорааа, яко! Ама нали сме си бунаци...
Всеки си трайка и това е.
Това е била причината през последните три седмици да ни бомбардират тотално с различни тъпи новини и да стряскат хората с птичи грип, сибирски студове, политически и други проблеми с имунитети и подобни глупости... Просто ми се повръща от ТВ и вестници! Нито една, ама нито една не каза за увеличение на цените на стоките!!!!! Поръчкови журналисти...
Хората качвали, тея сега хоп - на готово давай да ги товариме всички с по 2.50... Днеска 2.50, утре 3, в други ден 5... Е писна ми егати! За това ли давам 35 лева на месец за интернет въобще?
DragoCL, не си прав за някои неща, батка, почти 80% от цялата ни оправия зависи главно от държавата. Ако всичко беше наред нямаше да се трепем на по две-три места за 300 лева общо... а щяхме да вземаме по 3000-4000 лева и изобщо нямаше да ми мигне окото да ходя и да си купувам лицензиран софтуер.
Между другото, забелязахте ли, че всичко поскъпна???? Влизам в магазина онзи ден - захарта 1 лев... влизам днеска - 1.70 !!!!
И това не е само със захарта ами със всички стоки. Яко ни дерат, хорааа, яко! Ама нали сме си бунаци...
Всеки си трайка и това е.
Това е била причината през последните три седмици да ни бомбардират тотално с различни тъпи новини и да стряскат хората с птичи грип, сибирски студове, политически и други проблеми с имунитети и подобни глупости... Просто ми се повръща от ТВ и вестници! Нито една, ама нито една не каза за увеличение на цените на стоките!!!!! Поръчкови журналисти...
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
ХАХАХАХА
http://data.not.free.bg/
http://data.not.free.bg/
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
landwarrior написа:що не каза бе приятел имам го свален в къщи тестван и работи перфектноniki_vw написа:Платих щото ми трябваше спешно офис 2003. платено за един месец така че сваляйте колкото можете nick: nikivw
psw:nikolay
Аре със здраве,можеше да ти дам направо диска
Всяко зло за добро, сега пък си имаме форум-ска парола bowdown bowdown (пробвах, и действа
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”