Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Мнениеот maxpayne » Пон 07 дек 2009 11:42

vw_derby написа:това е работа за човек който има доста приятели и най-важното има желание:)

Винаги ми е било чудно на тия хора не им ли е неудобно да набутват приятелите си? Да ида да си купя нещо за 100лв от "приятел" при положение, че аналогично такова струва 60лв в магазин, а пък ако имаш и нужните контакти си го взимаш за 40.

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Вто 29 дек 2009 20:42

"Приятеля" сам преценява.Нека,който не знае за какво става въпрос да не се изказва неподготвен :да:

Потребителски аватар
GolfGtI115
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GolfGtI115 » Чет 21 яну 2010 13:24

За мнението ма мацката по горе: да вярно е но не ги регистрираш на своя код а те си правят свои собствен както и своя банкова сметка на която получават споменатите бонуси от точки!

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 21 яну 2010 13:41

И аз присъствах на такава презентация и честно казано изобщо не съм впечатлен. Само красиви приказки и показваха слайдове като за малоумни. Някакво момиче приличащо на Хитлер в младите му години се опитваше да убеди хората и показваше картинки на суперуспели хора, които карат служебни совалки и се спъват в пачки. Сигурно има някаква инстина в мрежовия маркетинг, ако си добър търговец и имаш желание. Но не е това начина да представиш нещата, само цветя и рози. Откровено се издразних

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Пет 22 яну 2010 14:42

Има много подобни фирми фирми, които работят по същия начин - купуваш от тях стока, продаваш я и изкарваш пари. Колкото повече продаваш, толкова повече ти вдигат процента отстъпка. Какви пирамиди mhihi
Друг е въпроса, че в нашата кочина възможност за напредък няма, такова ни е племето :wink:

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пет 22 яну 2010 15:22

eos написа:Има много подобни фирми фирми, които работят по същия начин - купуваш от тях стока, продаваш я и изкарваш пари. Колкото повече продаваш, толкова повече ти вдигат процента отстъпка. Какви пирамиди mhihi
Друг е въпроса, че в нашата кочина възможност за напредък няма, такова ни е племето :wink:

:да: , но все пак тази пирамида има малко по-различен принцип. И аз ходих на една презентация /мисля бях го писал преди в темата/ Ама яко глупости, чесно!

djhitme
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djhitme » Съб 03 апр 2010 18:25

digo_pl написа:
eos написа:Има много подобни фирми фирми, които работят по същия начин - купуваш от тях стока, продаваш я и изкарваш пари. Колкото повече продаваш, толкова повече ти вдигат процента отстъпка. Какви пирамиди mhihi

:да: , но все пак тази пирамида има малко по-различен принцип. И аз ходих на една презентация /мисля бях го писал преди в темата/ Ама яко глупости, чесно!

С тези глупости доста хора по цял свят са успели да си осигурят един доста приличен доход хехе, дори и в България... Незнам дали някои от тук се занимава с това, но аз съм доволен и не мисля да спирам, все пак сме в България, и за който и да работиш си само тъпкан!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 04 апр 2010 18:52

djhitme написа: все пак сме в България, и за който и да работиш си само тъпкан!

В такъв случай си от най-тъпканите,защото работиш за цялата верига зарибители над теб включително и тези извън България-не виждам чак такъв повод за задоволство,не ли ?:gruebel

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 04 апр 2010 21:13

Тази облъчената по-горе обясняваше как едва ли не само тези LR продават безвредна и много "истинска" козметика ! Ами те всички търговци така казват даже и последния китаец дето не знае български и продава нещо в мръсни бурканчета без етикети :) Защо пък точно на тях трябва да повярвам че са единствените и неповторими ?? Във всяка по-квалитетна аптека има рафтове на който се продава козметика от реномирани /световни/ производители които са на пазара от десетки години и ако искам да дам повече пари за нещо качествено ще ида там а няма да чакам някой с чанта пълна с кремчета да дойде да ми предлага осмото чудо на света! Толкова от мен по въпроса за това как се изкарват пари по този начин от гледна точка на краен потребител! Просто се чудя кои са тези дето правят толкова оборот на тези мулти левъли че чак си купуват и раздават мерцедеси ???

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 06 апр 2010 1:17

Сега,викам да разочаровам малко блуждаещите по форуми сътрудници на ЛР.Мантрата,която са набили в главите по семинарите наречена Фрезениус сертификат в прост превод на български означава,че една от многото европейски НЕмедицински лаборатории по качеството регулярно контролира дали съдържанието на НЯКОЛКО от продуктите на НЕМСКИЯ пазар отговаря на обявеното на опаковката им :wink: И дума не става за това дали и колко здравословни или ефективни са,както може да се убеди всеки който си направи труда да провери сам.Относно мерцедесите за по 90 хилки,които уж някой някъде в България вече карал-ами оказва се,че те,както повечето хубави неща на тоя свят са на лизинг mhihiИ накрая,понеже темата е за кариера,да напомня на всички заинтересовани-пирамидата наречена LR може и да е собственост на немец,но персоналният онбашия за България е грък,а както гласи една древна славянска поговорка-"От кон се пази отзад,от бик-отпред,а от грък-отвсякъде"

djhitme
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djhitme » Съб 08 май 2010 21:49

Прав си пич, недей се занимава, не става нищо...... :lol:

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Вто 11 май 2010 20:07

Като човек на който презентираха за какво става въпрос мога да кажа че това дали след 3-4 месеца или след 1-2 години ще караш това Поло което го дават като подарак на мл.асисент или нещо такова зависи изцяло от теб.Този който ми презентира нещата се занимава от 8 месеца вече а преди 1 седмица му дадоха Полото и месечно взема около 800 лв. :) А тези продукти който купувате за 200 лв. не трябва да се продават а просто за ваше използване.То ако се тръгне да се продават продуктите им.. цените са доста високи mhihi.Цялата работа е да си изградите мрежа от хора(без да продавате продуктите) и те тяхна и вие вземате % от това. Общо взето това е, аз взе още не сам прежалил 200 лв. да дам но в 1-вия удобен случай ще го направя

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 11 май 2010 20:12

lou написа:Като човек на който презентираха за какво става въпрос мога да кажа че това дали след 3-4 месеца или след 1-2 години ще караш това Поло което го дават като подарак на мл.асисент или нещо такова зависи изцяло от теб.Този който ми презентира нещата се занимава от 8 месеца вече а преди 1 седмица му дадоха Полото и месечно взема около 800 лв. :) А тези продукти който купувате за 200 лв. не трябва да се продават а просто за ваше използване.То ако се тръгне да се продават продуктите им.. цените са доста високи mhihi.Цялата работа е да си изградите мрежа от хора(без да продавате продуктите) и те тяхна и вие вземате % от това. Общо взето това е, аз взе още не сам прежалил 200 лв. да дам но в 1-вия удобен случай ще го направя

Е на това се казва пирамида,е ти пич ще станеш фараон :063: Мен също се опитваха да вкарат в играта,една подобна пирамида,инвестираш около 50лв и както каза колегата,едва ли не за лично използване и тем подобни глупости,не мерси,не се хващам на тези глупости :да:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 13 юни 2010 14:49

Имало нова врътка. Някаква напитка като РЕДБУЛ...тия дни са промили много мозъци в Пловдив..."шефката" изкарвала 100 000$ на месец и много приятели са луднали...опитвах да ги спася, но се люхнаха по 150лв... :banghead:

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Нед 13 юни 2010 15:58

Значи врътката е следната.
Ако не си в нова компния, или такава, която скоро стъпва на БГ пазара - то за да искараш някой и друг лев трябва да работиш почти нон стоп, да нямаш събота и неделя, да си много активен, убедителен, да ти тропа ченето яко.
зарибяват яко с обещания - това е ясно. Особено хорта се подлъгват - омайват ги дилъри, които носят скъпи костюмчета, твърдят че получават нам колко си хиляди и т.н. А реално - това са хора,които практически инвестират целия си доход именно в своя имидж, иначе няма как да спечелят нови балъци. И човек без да се усети в сладки приказки олеква с 200- 500лв първоначална инвестиция, дето после освен асам да си я ползва или да прави подаръци за рожденни дни на всичкки от родата до десето коляно... Но примерно - вече сте се хванали - красив имидж, прекрасни условия, приятно общуване. Та, да кажем ако зверски работите 8 - 12месеца, може и да си изградите добра мрежа и да почнете да получавате над 300-400лв месечно. :banghead: това е. За мен не си заслужава 10 ч работа на ден
Да, друго е ако си в началото когато компанията стъпва на пазара. :да:
Не знам за тия с редбула, не съм чула, но преди няколко месеца едни подобни спечелиха доста пари от добавки за бензин, дето ужким колата ти харчи наполовина. Направили няколко презентации и бая народ олекна. А после какво са правили с тия добавки.... не ми се мисли... :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”