Значи врътката е следната.
Ако не си в нова компния, или такава, която скоро стъпва на БГ пазара - то за да искараш някой и друг лев трябва да работиш почти нон стоп, да нямаш събота и неделя, да си много активен, убедителен, да ти тропа ченето яко.
зарибяват яко с обещания - това е ясно. Особено хорта се подлъгват - омайват ги дилъри, които носят скъпи костюмчета, твърдят че получават нам колко си хиляди и т.н. А реално - това са хора,които практически инвестират целия си доход именно в своя имидж, иначе няма как да спечелят нови балъци. И човек без да се усети в сладки приказки олеква с 200- 500лв първоначална инвестиция, дето после освен асам да си я ползва или да прави подаръци за рожденни дни на всичкки от родата до десето коляно... Но примерно - вече сте се хванали - красив имидж, прекрасни условия, приятно общуване. Та, да кажем ако зверски работите 8 - 12месеца, може и да си изградите добра мрежа и да почнете да получавате над 300-400лв месечно.

това е. За мен не си заслужава 10 ч работа на ден
Да, друго е ако си в началото когато компанията стъпва на пазара.
Не знам за тия с редбула, не съм чула, но преди няколко месеца едни подобни спечелиха доста пари от добавки за бензин, дето ужким колата ти харчи наполовина. Направили няколко презентации и бая народ олекна. А после какво са правили с тия добавки.... не ми се мисли...