marti81 написа:Сутринта намерих колата със счупен прозорец.![]()
![]()
След като се обадих на 166 и разговарях с дежурният на съптветното районно,негова милост ме уведоми,че щом няма липси от колата е по-добре да отида аз до районното.Отидох и там една симпатична девойка м даде два листа които попълних и ми обясни,че няма смисъл да оглеждат колата,защото апашите ни вече били толкова отракани,че нямало да намерят нищо.Получих едно листче с телефонен номер на него и девойката ми каза ако искам утре да се обадя за да ме информират кой се е заел с "разследването" ако може изобщо да се нарече така това което правят.При въпроса:"Защо не огледате жабката,намерих я отвоена а дръжката и е отдолу в момента и не я е валяло дъжда?",тя просто се усмихна и пак ми повтори колко изпечени са крадците в нашата мила държава.
За съжаление се убедих,че по дрехите посрещат както се казва в една поговорка,защото ако не бях обут с дънки и най-обикновенно якенце и не карах кола на 20 години,см сигурен,че отношението щеше да е по-различно.![]()
![]()
![]()
На къде отива тази държава
Същата работа преди две години и при мен. Счупиха ми прозореца с паве и нищо не взеха. Полицаите ме отсвириха по твоята схема.
Единственото което направиха беше, че след като ме уведомиха кой води преписката го издирвах един месец за да ми даде служебна бележка за пред застрахователя