Авторски права ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Авторски права ?
Благодаря ! 

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Най-простия метод - архив с парола. RAR се краква прекалено бавно за да седне да се занимава някой.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
защо не направиш от папката която си шернал едно торент файлче и да му го пратиш по скаип
оттам той ще може да си избира какво да си тегли от теб
оттам той ще може да си избира какво да си тегли от теб
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
или remote desktop
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
При ремоут десктоп има 2 кардинални ограничения:
1. ПЦто го ползва само 1 човек едновременно, а 2м,а души гледат как се движи мишката
2. Оувърхеда на такъв тип комуникация (говоря за mstsc.exe) е прекалено голям, за да може да стане някъв свястен трансфер. За пример: Аз имам в къщи гигабит мрежа, и въпреки това за копиране гледам да избягам от ремоут десктопа, защото е мнооооооооого бавен. Не ми се мисли през интернет колко заспало ще върви
Още 2 начина ми хрумнаха:
Webdav server с юзер и парола
Webserver с IIS под виндовс 7 пак с юзер и парола
P.S. iSCSI (което ценово едва ли е по силите ви
)
P.S.2 Тия горните са само за ограничаване на достъпа, само че не са криптирани, а на теб главно това ти трябва
1. ПЦто го ползва само 1 човек едновременно, а 2м,а души гледат как се движи мишката
2. Оувърхеда на такъв тип комуникация (говоря за mstsc.exe) е прекалено голям, за да може да стане някъв свястен трансфер. За пример: Аз имам в къщи гигабит мрежа, и въпреки това за копиране гледам да избягам от ремоут десктопа, защото е мнооооооооого бавен. Не ми се мисли през интернет колко заспало ще върви
P.S. iSCSI (което ценово едва ли е по силите ви

P.S.2 Тия горните са само за ограничаване на достъпа, само че не са криптирани, а на теб главно това ти трябва
Последна промяна от Чудомир на Сря 02 юни 2010 11:57, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Чудомир написа:При ремоут десктоп има 2 кардинални ограничения:
P.S. iSCSI (което ценово едва ли е по силите ви)
ми аз имам прост web server, той от там дърпа... ако му сложа акаунти и пасс ще стане ли работата ? Не мога да разбера смисъла да криптирам нещо, каквото и да било... нали идеята е споделяне....
Ама да не ви занимавам повече, ще хвана да прочета щатските закони а и нашите и се надявам да ми стане по-ясно...
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Идеята е, че при прост сървър дори на най-ниско ниво трафикът от него и към него може да се следи без кой знае какви усилия.Ludia написа:ми аз имам прост web server, той от там дърпа... ако му сложа акаунти и пасс ще стане ли работата ? Не мога да разбера смисъла да криптирам нещо, каквото и да било... нали идеята е споделяне....
Ама да не ви занимавам повече, ще хвана да прочета щатските закони а и нашите и се надявам да ми стане по-ясно...
Ако обаче връзката е криптирана, ще се вижда, че има някакъв трафик, но какъв е той...

Сега дано да ти е станало ясно.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Идеята е, че при прост сървър дори на най-ниско ниво трафикът от него и към него може да се следи без кой знае какви усилия.Ludia написа:ми аз имам прост web server, той от там дърпа... ако му сложа акаунти и пасс ще стане ли работата ? Не мога да разбера смисъла да криптирам нещо, каквото и да било... нали идеята е споделяне....
Ако обаче връзката е криптирана, ще се вижда, че има някакъв трафик, но какъв е той...![]()
Сега дано да ти е станало ясно.

тия дни като имам малко повече време ще се разровя да прочета как стават нещата

Правиш нов мейл, атачваш мп3-ките на драфт писма. После казваш на твоя приятел мейла и паролата и той си ги сваля.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Въпросът не е зададен коректно.
Няма незаконни технологии за обмен на данни! Има незаконно съдържание!!!
Можеш да пратиш едно писмо по пощата, по мейла, през скайпа, през p2p протокола, през FTP и тн. и тн. и тн. и всички тези технологии са ЗАКОННИ. Нещата стават незаконни когато трансферираш нещо незаконно (като съдържание).
В светлината на това разяснение вече можем да заключим, че по останалият въпрос (що е то нелегално съдържание) вече изписахме достатъчно
Няма незаконни технологии за обмен на данни! Има незаконно съдържание!!!
Можеш да пратиш едно писмо по пощата, по мейла, през скайпа, през p2p протокола, през FTP и тн. и тн. и тн. и всички тези технологии са ЗАКОННИ. Нещата стават незаконни когато трансферираш нещо незаконно (като съдържание).
В светлината на това разяснение вече можем да заключим, че по останалият въпрос (що е то нелегално съдържание) вече изписахме достатъчно

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
kusho написа:За съдържанието ме интересува. Така с драфтовете лесно ли се засича?
Мрежата не е съвсем анонимно място. Даже никак!
Привлечеш ли вниманието на който не трябва... малко неща ще ти останат скрити

И въпреки това цял свят шерва и обменя инфо. Въпросът е всеки един от нас да е наясно с това което прави и с евентуалните последици за да няма после МЯУ!

Питам, защото преди време един американец ме хвана за слушател, че по тази схема не могат да те хванат.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
kusho написа:Питам, защото преди време един американец ме хвана за слушател, че по тази схема не могат да те хванат.
А някой нигериец не ти ли каза, че е принц милионер и иска да си разделите богатството му, ама му трабвят 400 паунда, за да ви се получат нещата? А като видя как запазваш в драфта игра от 3ГБ...
Напълно сигурни методи няма, има разумни методи.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
kusho написа:За съдържанието ме интересува. Така с драфтовете лесно ли се засича?
Лектюра за преди лягане:
На английски
На немски 1
На немски 2
Помисли сега след като Гугъл са надупени да съдействат, какво остава за малки майл провайдерчета и пак помисли за твоите драфт мейли

Върни се в “ОФФ-Топик - други”