Даскала™ написа:enigma79 написа:монтажа може и да го спестиш,ако си го направиш ти.
Ти кадър ли си да го монтираш?
Ше ти дам 500 лв?
Не не съм ''кадър'' Но немотията учи,като искам мляко,ще си издоя сам кравата

Даскала™ написа:enigma79 написа:монтажа може и да го спестиш,ако си го направиш ти.
Ти кадър ли си да го монтираш?
Ше ти дам 500 лв?
enigma79 написа:Не не съм ''кадър'' Но немотията учи,като искам мляко,ще си издоя сам кравата![]()
Даскала™ написа:santo_trafficante написа:Даскала™ написа:Иначе за удобство....абе ше ми спъне колата иначе се бях навил...
Даскалче ми ВР6 спъва ли го пуснатия климатик![]()
щото мойта кола не го усеща като е включен
Сантяго Бернабео![]()
VR6цата я продадох преди 2 години,ама нямаше климатик и не мога да знам как е...
А твоята кола явно е доста мощна щом пък въобще не го усеща климатроника
santo_trafficante написа:Даскалче е как може да си купуваш кола без климаи синджир нема щото Турция е далече
![]()
![]()
Даскалицата не те ли натиска за климатик в Голфу
hooligans написа:Даскалче , аре зариниме с пари и злато ?
да видим колко можеш
vladimury написа:Koлега монтирал ли си някога допълнително климатик? Трябва да свалиш старите кабели от бушоннто табло и да сложиш новите, да прекараш до компютъра ( за да не гасне по светофарите ) до перката, да компресора, до дехидрататора, до клапата ( да върти само в купето или да вкарва от вън ) да сложиш датчика за температура ( да не се включва при ниска външна температура ) , да свържеш блока за управление и .... на приказки е лесно, но като започнеш не е така. А относно механичните неща на повечето автомобили си има заготовки стойки дупки по купето. И друго при мен има едно момче дето пълни климатиците за 60 лева.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта