Измамници във форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Измамници във форума

Мнениеот Ljubon » Пет 15 апр 2011 20:04

didkoltd написа:НООООООО никъде в двете пратки не получих УПРАВЛЕНИЕТО за климатроника!Естествено разопаковах пратката още пред Еконт и като забелязах липсата му се обадих веднага.Той ми вдига и на въпроса "Къде е управлението" той се смути как може да го няма.След кратък разговор с него ми каза че майка му е пращала едната пратка и можело да не го е видяла и да не го е опаковала с другите части,но по страното беше ,че той ме пита кое е управлението на климатроника сякаш не знае ,а уж я беше карал тази кола 3-4 години преди да я разглоби.....както и да е каза ми ,че на другия ден /четвъртък/ще си иде до гаража и ще ми го изпрати!Помислих си възможно е и така да е станало макар ,че веднага надуших ,че ме мята по върбите,но реших да го изчакам.Естествено днес нямам пратка ,а освен това при опита си да се свържа с продавача,телефона му е изключен от вчера !Това е в общи линии пазете се от такива продавачи въпреки ,че е регистриран от 2007 год и има над 100 мнения не е изключено продавача да е мошеник!

Колега, имаш също известна вина за случилото се, защото си проявил сляпо и неоправдано доверие. Ако му беше казал, че ще освободиш пратката, след като получиш и управлението, измамата нямаше да я има. И измамникът щеше да си получи пратката обратно, ако не си изпълни задължението за изпращане на липсващото. :012:

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пет 15 апр 2011 20:38

Човекът ми се обади току-що обеща утре да изпрати управлението ако всичко е ОК ще пиша ако ли не ще върна написаното в предния ми пост отново!

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Сря 20 апр 2011 9:48

Колегата sasho90 memberlist.php?mode=viewprofile&u=178591
- бе пуснал обява във форума ,че продава златна гривна ,поисках му снимки ,като изпрати размазани такива на УЖ златната гривна (от бяло злато и......) , проверка (пред служители на еконт бе направена проверка на гривната от компетентен човек) на гривната показа ,че тя не е златна ,до ден днешен чакам от него отговор - знаел ли е или не ,че въпросната гривна не е златна ,както и го бях помолил на ЛС да ми възстанови разходите ,дано прочете този пост и поне да се засрами.За мен този човек е ИЗМАМНИК.
Забележка -благодаря на Ljubon ,че ме опъти в правилната тема.

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Вто 26 апр 2011 23:10

Stefan написа:Вината май си е в теб :roll: Хем не пишеш какво търсиш, хем не разбираш от това, което са ти пратили, хем си се доверил на човек само с едно мнение, такъв който никой не го познава :dontknow:

Колега, това за едното мнение пък какво общо има? Аз като не съм с едно какво, да не би някой да ме познава :lol:
От друга страна познавам двама съвсем нови съфорумци дето са с по две, три мнения, но нарантирам за тия момчета, че са точни! Та тука вместо да се оплюе измамника, се казва, че не само той има вина :banghead:

Потребителски аватар
belovs
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belovs » Чет 28 юли 2011 22:42

"колегата" liskogti " е пуснал тема ,че продава часовник реплика .Ето я и темата:
viewtopic.php?f=47&t=274893 Кореспондирах с него да ми обясни за състоянието на часовника(обясни че е нов и перфектен, както на снимката която е дал в темата), да прати снимки(така и не прати) и евентуално да ми го прати часовника по еконт.Дадох му данните си и чаках 1 седмица да се накани да го пусне.С хиляда мъки го пусна.Отивам днес да взема "перфектния"часовник и какво да вида ? Часовника носен , няма общо с нов! цялото стъкло нажулено , а отгоре на всичко и не работи :evil: Върнах часовника ,но се набутах с доставката.За мен се опитва да продава стоки който не отговарят на садържанието на обявата ,което автоматически го прави измамник !!!

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Чет 28 юли 2011 23:46

о пълно е с мишлета :beat_butt2 :bishop

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Пет 29 юли 2011 7:17

В предвид на зачестилите злоупотреби, трябва да се измисли някаква тема, в която да е нещо като рейтинг, за всеки които е продал или купил нещо тук от колеги във форума. Не знам дали е възможно, но просто го давам като идея. :roll: Примерно...аз купувам нещо от някой колега, и гласувам за него с Да или Не дали съм доволен или не. :roll: Едва ли е толкова сложно да се направи, сигурно ще има и подводни камъни, но може пък така да намалеят злоупотребите като попрочетеш нещо за човека, които иска да ти продаде нещо. Разбира се, пак всичко ще се опира на коректността на данните вкарани от всеки един от нас. :roll:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 29 юли 2011 8:16

заради два се губят 200лв по елементарните сметки -кво ти пука за утре,като дойде ще му мислим............подобни теми за некоректност ще стават все повече и ще напиша какво ми се случи вчера накратко:продавам автомобил за почти петцифрена сума в евро и предната вечер получавам смс от чехия;след размяна на още десетина смс-а сме се договорили за цена ,среща на летището и така нататък.сутринта човека дойде ,за минутка погледна колата ,оправихме документите,плати БЕ3 пазарлъци и си замина,като остави капаро за още две следващи сделки.документи за капарото НЯМА и всичко е на мъжка дума .
с коректност се печели при всички положения в повече и най малкото е че имаш чиста съвест-човек с човек се среща все някога.................
от рейтинг тема нужда няма;в нета информация колкото искаш и е лесно да се прецени умствения багаж на човек ,който не познаваш лично
@ба ли го дали е демоде да наблягаш на чест и достойнство,ама ако трябва да ходя да се прегледам на доктор mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 29 юли 2011 9:03

Демоде или не - спиш вечерта по-спокойно. Плюс това ти се пази място в Рая. А приживе те смятат за пич. Не е малко, като се замислиш :Mr Green Fun Между другото аз също се стремя към подобен начин на отношение спрямо околните хора. Всякакви дребни опити за мишкуване за мен са непонятни и ме учудват все повече, четейки темите из форума :|

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Пет 29 юли 2011 10:17

Честно казано и на мен би ми било страшно неудобно да преебавам хората по този начин! Чистата съвест е голямо нещо! По-добре е от пълното портмоне! 8)

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Пет 29 юли 2011 10:34

Няма спасение каквото и да се направи, рейтинги, гласувания и т.н. Винаги ще има мишки за 3 лева печалба.

Потребителски аватар
belovs
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belovs » Пет 29 юли 2011 11:51

Няма такава наглост!ЛС получено от него преди малко :
liskogti написа:platil si si tvoita dostavka , a moita ?sea treada plashtam az 5 lb shtoot si znaeh che taka she stane da mu eba maikata

И какво излиза ? не стига , че праща буклуци , не стига ,че се набутвам с доставката, ами и да му плата и неговата доставка scare

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 29 юли 2011 12:19

Колега, колко годишен е продвача :roll: Изглежда ми на второкласник по правописа mhihi :063:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 29 юли 2011 12:22

Май никой не чете :roll:
viewtopic.php?f=3&t=184978

Потребителски аватар
albena_sladurana
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: PB

Мнениеот albena_sladurana » Пет 29 юли 2011 19:54

Едно ЪП-че от мен колеги и винаги има кой да те п....е и на никому доверие.От моя гледна точка :wink: Вместо да се уважаваме,че сме фенове на : само VW ние се прецакваме :banghead: е това не мога да го разбера.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”