didkoltd написа:НООООООО никъде в двете пратки не получих УПРАВЛЕНИЕТО за климатроника!Естествено разопаковах пратката още пред Еконт и като забелязах липсата му се обадих веднага.Той ми вдига и на въпроса "Къде е управлението" той се смути как може да го няма.След кратък разговор с него ми каза че майка му е пращала едната пратка и можело да не го е видяла и да не го е опаковала с другите части,но по страното беше ,че той ме пита кое е управлението на климатроника сякаш не знае ,а уж я беше карал тази кола 3-4 години преди да я разглоби.....както и да е каза ми ,че на другия ден /четвъртък/ще си иде до гаража и ще ми го изпрати!Помислих си възможно е и така да е станало макар ,че веднага надуших ,че ме мята по върбите,но реших да го изчакам.Естествено днес нямам пратка ,а освен това при опита си да се свържа с продавача,телефона му е изключен от вчера !Това е в общи линии пазете се от такива продавачи въпреки ,че е регистриран от 2007 год и има над 100 мнения не е изключено продавача да е мошеник!
Колега, имаш също известна вина за случилото се, защото си проявил сляпо и неоправдано доверие. Ако му беше казал, че ще освободиш пратката, след като получиш и управлението, измамата нямаше да я има. И измамникът щеше да си получи пратката обратно, ако не си изпълни задължението за изпращане на липсващото.