didkoltd написа:НООООООО никъде в двете пратки не получих УПРАВЛЕНИЕТО за климатроника!Естествено разопаковах пратката още пред Еконт и като забелязах липсата му се обадих веднага.Той ми вдига и на въпроса "Къде е управлението" той се смути как може да го няма.След кратък разговор с него ми каза че майка му е пращала едната пратка и можело да не го е видяла и да не го е опаковала с другите части,но по страното беше ,че той ме пита кое е управлението на климатроника сякаш не знае ,а уж я беше карал тази кола 3-4 години преди да я разглоби.....както и да е каза ми ,че на другия ден /четвъртък/ще си иде до гаража и ще ми го изпрати!Помислих си възможно е и така да е станало макар ,че веднага надуших ,че ме мята по върбите,но реших да го изчакам.Естествено днес нямам пратка ,а освен това при опита си да се свържа с продавача,телефона му е изключен от вчера !Това е в общи линии пазете се от такива продавачи въпреки ,че е регистриран от 2007 год и има над 100 мнения не е изключено продавача да е мошеник!
Колега, имаш също известна вина за случилото се, защото си проявил сляпо и неоправдано доверие. Ако му беше казал, че ще освободиш пратката, след като получиш и управлението, измамата нямаше да я има. И измамникът щеше да си получи пратката обратно, ако не си изпълни задължението за изпращане на липсващото.

Между другото аз също се стремя към подобен начин на отношение спрямо околните хора. Всякакви дребни опити за мишкуване за мен са непонятни и ме учудват все повече, четейки темите из форума 

ние се прецакваме