One написа:....абе многознайко вируса на хепатит Б и С се
предава по кръвен път и чрез телесните течности...
Е и, кво от това, дай да не се ваксинира ме ли?!
L&R написа:Господа медицината не е хоби, ако има лекари да споделят мнение ако не просто НЯМА СМИСЪЛ.
Ото Кац написа:Според мен е безсмислено да спорите...
За и против могат да се изтъкнат и за двете тези.
vaskoto1 написа:yossarian е доста близо до тая област макар и не точно лекар мисля че е много наясно. оттам-> доста съм склонен да му вярвам. а не че не се е подплатил с доста други работи освен само ровене по нета...
vaskoto1 написа: но конкретно в случая го подкрепям-One-и аз мисля че говориш глупости-просто много лековерно си приел нещата. задълбай се (ама безпристрастно!) и ще видиш че не си прав.
vaskoto1 написа:не казвам че ваксинацията е 100% супер, хипер и без каквито и да е лошотии но брат-без нея, повярвай, по зле е...
One написа:ОК нека да завърша...
yossarian написа:Глей сега, за разлика от теб, мога да ти обесня конкретно механизма за създаване на ваксина и механизма по който тя създава имунитет в организма. И това не защото съм чел форума нам си каква мама, а защото ми се е случвало да имам професионално отношение. Ако можеш отговори конкретно, какъв е механизма по-който се хомеопатията може да премахне създаден имунитет. Ще можеш -дръжки!
Дори ако ваксините убили хиляди са спасили живота на миларди - предпочитам тях! Ако пептид от ваксина предизвика алергична реакция у някого, то живия причинител на заболяването ще го убие със сигурност.
....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта