Huizel написа:musura написа:Офф, даже не си направих труда да прочета "темата".
Е за чий к*р пишеш тогава?Да има ли?А за постовете мерси,че ме светна.К'во щех да праа без хора кат' тебе

Да, не си направих труда да я прочета, защото съм написал по-надолу, че съм я чел вече

к*ре! И си изразих мението точно по темата

А твоето е "баси колко ме даразни мусура"! По-логично би било или да отвориш нова тема за това, или да ми пишеш на ЛС ако имаш някакъв проблем с мен, или просто да не четеш постовете ми! След като си толкова светнат за нещата и обичаш да четеш теми от рода "Я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е у гъ*а" или в текущия вариянт "Кенар сипват лайна в салатите!", длъжен ли съм и моя любим спорт да е "плюене"?
Утре доволен ли ще си да видиш подобна тема за теб, от някой анонимен "доброжелател" без нито едно доказателство в нея? Я се постави на мястото на хората от "Кенар" - дали им е кеф да четат подобни теми по форумите? Бас държа, че след тази тема в нашия форум, след няколко седмици, ако напишеш в google "КЕНАР" - тази тема ще излиза на първите страници

Това, според теб добре ли е? Редно ли е така да се постъпва? Или един да плювне по някой и всички в хор да грачим "анатема! анатема! анатема!".
Знам, че плюенето ни е национален спорт в БГ, ама си мисля, че точно тук сме се сабрали не точно хора от "кол и въже" и не е редно да се допускат такива очернящи доброто име теми, без ДОКАЗАТЕЛСТВА, а изповедта на анонимния работник не е такова!